Reklama

SUCHOZEMSKÉ ŽELVY UHLÍŘSKÉ – vlastní odchov

Zveřejněno: 20/09/2023
Publikoval: Jakub
Prohlédlo: 795 lidí
#43464
2300.00 Kč

Popis inzerátu

Nabízím krásně vybarvená mláďata suchozemských želv uhlířských z mého chovu - nejedná se o import! Mohu zprostředkovat i prodej vybaveného terária, na míru pro želvy. Uhlířky jsou NEZIMUJÍCÍ druh a NEREGISTRUJÍ SE - neplatí pro ně zákonná povinnost každý rok aktualizovat fotku v dokumentech a komunikovat s úřady. Želvičky jsou chovány v perfektních podmínkách – dobře „nastartované“ a rostoucí.
Suchozemské želvy jsou pozoruhodná exotická stvoření, která Vám budou dělat radost mnoho desítek let (a my jim). Všechny druhy želv vyžadují ke svému spokojenému životu určité potřeby (správná potrava, osvětlení, vhodné bydlení, atd). Chov však není složitý a rád Vám s ním poradím + daruji návod.
Odběr je možný buď v Nalžovicích (u Sedlčan), či jednou týdně po předchozí domluvě v Praze, Příbrami (dopravné = 100 Kč). Dovoz možný kamkoli za 3 Kč/km.
MNOŽSTEVNÍ SLEVY: 1 želva - 2500 Kč, 2 želvy - 2300 Kč/jedna.
MOŽNÁ JE I VÝMĚNA ZA JINÉ DRUHY ŽELV PO VZÁJEMNÉ DOHODĚ.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
praha
Město
Praha

Komentáře a informace k inzerátu SUCHOZEMSKÉ ŽELVY UHLÍŘSKÉ – vlastní odchov(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat