Reklama

Prodám profesionální externí USB zvuková karta Lexicon Omega

Zveřejněno: 13/09/2023
Publikoval: Jiří Pospíšil
Prohlédlo: 768 lidí
#47629
2000.00 Kč

Popis inzerátu

Prodam externi USB zvukovou kartu Lexicon Omega
Prodám externí zvukovou kartu Lexicon Omega 44 a 48 kHz, 16 a 24 bit za 2000 Kč Původní cena 3000 Kč. Sleva oproti ceně v eshopu 1000 Kč. Perfektní stav. Zdarma přidám flash disk s ovladačem zvukové karty. Součástí dodávky je i cd se softwarem Cubase a pluginem Pantheon i free hudebními programy Aria Maestosa, Audacity,lmms,MuseScore,Rosegarden a vypalovacím programem Ashampoo Burning studio free a anglickými manuály pro tuto zvukovou kartu a přiloženým ovladačem, a kabel USB k připojeni k PC nebo notebooku. Nejlépe osobní předání z důvodu vyzkoušení zájemcem. Možno zaslat i na dobírku, pak + cena dobírky.Přiložen i napájecí adaptér.

OBSAHUJE VŠECHNY KOMPONENTY POTŘEBNÉ K PŘENOSU VAŠEHO POČÍTAČE DO PROFESIONÁLNÍHO 24-BITOVÉHO ZÁZNAMNÍHO STUDIA.

ČISTÁ INSPIRACE
Profesionálové v oblasti nahrávání v Lexicon Pro vědí něco o dvou skvělých zvucích - ten známý zvuk Lexicon reverb byl na každém záznamu hitů od doby, kdy jsme vynalezli digitální reverb před více než 30 lety. Takže když jsme se vydali ten zvuk domů - dostali jsme se opravdu inspirovat.

KOMPLETNÍ SYSTÉM

Nic není frustrující než nákup „nahrávacího systému“, jen aby se zjistilo, že potřebujete, abyste na to všechno pracovali, komiksové doplňky. Omega Studio je plně integrovaný počítačový záznamový systém, který zahrnuje Omega 8x4x2 USB I / O Mixer, Steinbergův Cubase LE 5 zvukový a MIDI záznamový software a prvotřídní zásuvný modul Lexthecon Pantheon VST Reverb. Omega Desktop Recording Studio obsahuje doslova všechny potřebné komponenty k přeměně počítače na profesionální 24bitové nahrávací studio - vše v jedné krabici.

SKUTEČNÝ MIXER

Na rozdíl od standardních počítačových vstupně-výstupních krabic založených na konceptu záplatové záplaty je Lexicon Omega Studio navrženo a postaveno na stejném paradigmatu jako velkoformátové záznamové konzole. 8-vstupový, 4-sběrnicový, 2-výstupní USB I / O mixer s vložkami, vstupem přístroje, MIDI I / O a úplnými měřicími a monitorovacími funkcemi vám dává svobodu zaznamenávat až 4 stopy najednou a míchat bez potřeby pro další míchací hardware.

Dva mikrofonní předzesilovače dbx Silver Series® s fantomovým výkonem 48 V poskytují nedotčený přední konec pro špičkový kondenzátor nebo běžnější dynamické mikrofony, které zajišťují prvotřídní kvalitu zvuku od prvního po poslední. Body vložení TRS umožňují připojit vaše oblíbené dynamické procesory dříve, než signál dosáhne jedné ze 4 sběrnic, kde 24 bitové převodníky transformují analogový signál na digitální mistrovské dílo.

Čtyři serva vyvážené vstupy TRS se vstupními úrovněmi až + 22 dBu vám umožní připojit vše od klávesnic po kytarové předzesilovače, včetně vysoce výkonného profesionálního vybavení. Stereo digitální vstupy jsou k dispozici prostřednictvím konektorů SPDIF a na předním panelu je umístěn další vysoce impedanční nástrojový vstup pro snadný přístup ke kytarám a basům.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Jihomoravský
Město
Brno
Adresa
Meluzínova

Komentáře a informace k inzerátu Prodám profesionální externí USB zvuková karta Lexicon Omega(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat