Reklama

E-Book od zajetého živnostníka aneb Jak začít podnikat

Zveřejněno: 11/10/2023
Publikoval: Anonym
Prohlédlo: 467 lidí
#47940
199.00 Kč

Popis inzerátu

Vysněná výplata aneb Jak začít podnikat, je kniha, která má za účel pomoci všem začátečníkům, ale i tomu, kdo již má nějaké povědomí o tom, v čem se chce realizovat a jak asi postupovat, ale nemá úplně jasno, jak to celé opravdu uchopit. Kniha vysněná výplata aneb Jak začít podnikat je v podstatě takový malý průvodce začátkem podnikání, kde každý nalezne vše potřebné pro start budování svého snu.

Věřím, že stejně jako jsem to měl já, i spousta lidí okolo má podobné dění ve svém životě. Může to být nezaměstnanost a neschopnost sehnat nové zaměstnání, může to být nespokojenost v zaměstnání a může to být prostě jen sen být vlastním šéfem. Stačí pouze přijít na to, co vás zajímá a v čem si myslíte, že jste dobří a může vás to uživit. Pak jen překonat strach a jít si za svým snem. Já se rozhodl za svým snem jít a teď bych rád pomohl všem, kdo se o to chce také pokusit.

V mé knize Vysněná výplata aneb Jak začít podnikat, si ujasníte, jak začít s podnikáním, jak jednat se zákazníkem a jak zákazník přemýšlí, jak vytvořit podnikatelský plán, který vám dopomůže získat finanční prostředky u investora nebo banky a hlavně si vysvětlíme, co je to marketing a jak se mu úspěšně věnovat. No a nakonec si řekneme, jak postupovat, když už vyděláváme a jako bonus přidám 99 nápadů na podnikání.

Více informací a možnost koupě na www.vysnenavyplata.cz


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Hlavní město Praha
Město
Praha 6

Komentáře a informace k inzerátu E-Book od zajetého živnostníka aneb Jak začít podnikat(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat