Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Čisté kanceláře zvyšují produktivitu i spokojenost zaměstnanců

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

O čistotě a hygieně se poslední dva roky hovoří neustále, protože koronavirová pandemie přinesla nový pohled na úklid v kancelářích. Čisté a hygienické prostředí je klíčem k vyšší produktivitě zaměstnanců, která je daná jejich větší spokojeností. Podle posledních průzkumů personálních společností je zdravé pracovní prostředí také důvodem pro setrvání v daném zaměstnání nebo motivací pro uchazeče pracovat v určité společnosti.

Flexibilita úklid ztěžuje

Hygiena v kanceláři a ve společných prostorách hraje u zaměstnanců zásadní roli, dokonce takovou, že až 70 % zvažuje změnu zaměstnání v případě, že zaměstnavatel nechce zjednat nápravu. Důležitost čistoty pracovního místa nadto stále roste. U flexibilního uspořádání kancelářských prostorů typu open space je však konzistentní zajištění čistoty složité, je proto vhodnější pro úklid kanceláří Praha využít externích profesionálních služeb při generálním i každodenním uklízení prostor.

Efektivní a inovativní čištění

Vynést koše, setřít prach a doplnit toaletní papír? Pro udržení zdravého a čistého pracoviště je nutné mnohem více. Využití nachází funkční a inovativní řešení v kombinaci s manuálním úklidem, což šetří čas i finanční prostředky. Právě profesionálové z úklidové firmy David Plecitý umí vylepšit pracovní prostředí díky moderním technologiím včetně použití jednokotoučových strojů nebo automatů značky Kärcher. Kromě manuálního úklidu, vytření podlah nebo mopování či vysávání se dostane speciálního ošetření také ostatnímu nábytku a vybavení, jako je očista společně využívaných spotřebičů, ledničky, myčky a mikrovlnné trouby.

Vysoká kvalita úklidu omezí stížnosti

Podle personalistů vede vyšší kvalita úklidu ke zvýšení pohody v kancelářském prostředí, zaměstnanci se cítí šťastnější a je prokázané, že tato situace vede ke zvýšení produktivity. Investice do úklidu zvyšuje provozní efektivitu a snižuje množství stížností, které bývají nejčastěji směrovány na nedostatečný úklid umýváren a toalet, nedostatek hygienických potřeb a nedostatečné doplňování papírových utěrek nebo dezinfekce do stojanů.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz