Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Barber's Wife jako rodinný salon

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Je otevřeno, a hned dvakrát. Po nuceném „odpočinku“ pro naše vlasy nám nyní pražský Barber's Wife, který je synonymem pro kadeřnictví Praha 5, nabízí i novou pobočku v Jinočanech. Od května tak salon najdete hned na dvou pražských adresách.

Kdo hledá kadeřnictví Praha 5, aby to měl u metra, nebo poblíž svého bydliště či práce, ale současně se chce svěřit pod nůžky pouze skutečným profíkům, ten by se měl stavit v Barber's Wife. Salon nabízí nejen dámské kadeřnictví, ale též pánské a dětské. Domů odejdete s ošetřenými a zdravějšími vlasy, s novým střihem, s barvou, ale i s dokonalým stylingem.

Krásnější do práce i na svatbu

Do Barber's Wife přicházíte za prověřenými profesionály, kteří vám vytvoří skvělou image do zaměstnání, ale i účes třeba pro váš velký den – na svatbu. Kadeřníci v salonu jsou specialisté na střih, ale rovněž na barvu, včetně melíru, či takové speciality, jakou je Balayage. Poradí si se změnou vašich vlasů na blond i s udržením vaší dokonalé blond hřívy. Ale stavit se lze i na naprosto běžné úkony, jako je mytí vlasů, žehlení a foukanou. Učesat se můžete přijít pro slavnostní příležitost, včetně svatby. Vlastní, i když se jí účastníte pouze jako host.

Fullservis rovněž pro muže

Ať už patříte mezi muže, kteří si dokonalou péči v kadeřnictví umí skutečně užít, anebo chcete mít návštěvu holiče co nejdříve za sebou, v Barber's Wife jsou na vás připraveni. Se strojkem i s nůžkami. Umí zde precizní pánský střih i pánskou barvu. Při mytí vlasů si užijete úžasnou masáž hlavy a postarají se také o úpravu vašich vousů.

Barber's Wife jako rodinný salon

Chystáte se se svojí malou parádnicí poprvé do salonu? Na střih můžete přijít s holčičkou i s klukem. Zkušení profíci se postarají o zážitek vašich dětí, ale i o profesionální bezúdržbový střih. Malé princezny a princové si mohou odnést dokonce i svůj první melírek.

Když to musí být skutečně nej

Máte před sebou večírek, ples či svatbu? Velká večerní bez dokonalého společenského účesu bude jen polovičním estetickým zážitkem. Domluvte se v Barber's Wife včas na termínu. Ať si na vás zkušení profesionál najde dostatek času a ať spolu dáte dohromady, jak by měl váš životní účes vypadat.

Koho potkáte v Barber's Wife?

V Barber's Wife se setkali profíci, kteří prošli školou módního světa – a to doslova. Česali pro takové věhlasné světové fashion značky, jako Dolce&Gabbana a Escada Sport. Rukama jim prošly české „missky“ a v Rusku řídili kadeřnické týmy na prestižním Urals Wedding Show. Málokde najdete tak zkušený tým. Barber's Wife se díky svým věhlasným zkušenostem, vysoké odbornosti, zručnosti a umělecko-řemeslné dokonalosti své práce vyšvihl mezi přední světové kadeřnické salony.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz