Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Chystáte se prorazit s vaším e-shopem do zahraničí? Pak budete potřebovat kvalitní pomoc s reklamou

Your vote is:
3.00 z 3 Hlasů

Pro mnoho podnikatelů je český trh nedostatečným hřištěm pro naplnění jejich plánů. V takových situacích zbývá již jen vsadit na expanzi do okolních zemí a naplnit své ambice. Často se tento případ týká především online obchodů, kde je potřeba dbát na pořádnou internetovou propagaci. Kde začít?

Nejlepším začátkem je pořádná PPC reklama

Krása tohoto způsobu zviditelnění se je velmi levné získávání zákazníků. Na rozdíl od ostatních druhů reklamy zde platíte jen za uskutečněnou návštěvu vašeho e-shopu. Návštěvy jsou možné díky posunutí vašich produktů na první příčky ve vyhledávačích zboží. V naší zemi jsou nejpopulárnějšími porovnávači Heureka, Glami a Zboží. Přes devadesát procent všech nákupů přes tyto portály se uskuteční v prvních pěti zobrazovaných obchodech. Z toho jasně vyplývá, že čím jste výše, tím více zákazníků si pro sebe zařídíte.

To samé platí přirozeně i mimo hranice naší malé země. Pomoc vám tak poskytne třeba PPC reklama v Polsku a pro opravdové odvážlivce samozřejmě PPC reklama ve Švýcarsku. Oba zmíněné trhy mají obrovský potenciál i pro Čechy. Stačí vědět, kde a jak začít.

Kdo vám pomůže?

Výběr kvalitní agentury nemusí být ničím jednoduchým. Důležité je dbát na recenze předchozích i současných klientů dané společnosti, díky čemuž získáte jasnou představu o jejích službách. Pěkné jméno si udělala firma jménem PPC Profits, která se specializuje na několik druhů marketingu.

Dočkáte se tak zařízení všech potřebných oblastí, díky čemuž se budete těšit z pořádného růstu svých objednávek a s tím spojených zisků. Podívejte se na jejich stránky, prohlédněte si reference a nechte si vypracovat nezávaznou konzultaci zdarma. Velmi rychle zjistíte, že to je ta správná cesta pro vaši expanzi.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz