Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Decentrální rekuperace pro čistější vzduch ve vaší domácnosti

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

Rekuperace vzduchu je využívána v různých prostorech, nejen v domácnostech. Její cílem je zlepšení kvality vzduchu. Dostatečné větrání je totiž klíčové, pro naše zdraví i pro stále skvělý stav samotné stavby. Decentrální rekuperace je proto skvělou volbou.

Rekuperace vzduchu

Decentrální rekuperace je využívána k větrání zejména v rodinných domech, ovšem také v dalších obytných místnostech či třeba kancelářích. Pomůže vám celkově zlepšit kvalitu vzduchu v místnostech. Ovšem pomáhá i při řešení problémů jako jsou potící se okna, nadměrná vlhkost a související vznik plísní. Decentrální rekuperace je určena pro udržování klimatu v jedné místnosti, oproti centrálnímu řešení, které se zaměřuje na celý dům.

Pravidelné větrání

Větrání je často podceňováno, občasné otevření okna nebývá zpravidla dostačující. Proto se vyplatí investice do decentrální rekuperace. Díky té se zbavíte alergenů a nečistot ve vzduchu. Umožňuje pravidelně větrání, které také snižuje koncentraci formaldehydu, radonu a dalších případných škodlivých látek. Větráním také snížíte vlhkost vzduchu, což je prospěšné pro naše zdraví. Dále pak ušetříte za vytápění, jelikož oproti větrání oknem nedochází k úniku teplého vzduchu.

Výhody

Hlavní výhodou rekuperace je celkové zlepšení vnitřního klima. Nabízí intenzivní větrání, přičemž nemusíte řešit otevírání okna a podobně. Můžete si tak užívat stále čerstvý vzduch. Zařízení má přitom tichý provoz a jednoduché ovládání. Snadno se zbavíte nežádoucích látek a vlhkosti ve vzduchu, montáž přitom zpravidla zvládnete i svépomocí. Pravidelný přísun čerstvého vzduchu je klíčový pro kvalitní ovzduší, naše zdraví a předchází vzniku plísní.

Decentrální rekuperace je výhodnou investicí, kterou v budoucnu jistě oceníte. Díky nízkým nákladům se vám finance brzy vrátí, například díky ušetření na nákladech za vytápění.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz