Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Montérky se vyplatí nakupovat online

    0.00 z 0 Hlasů

    I prodej pracovního oblečení a ochranných pomůcek se již dávno přesunul na internet. Montérky se tak staly dostupnějšími i pro ty, již je nefasují jako pracovní oděv. Online prodej pracovního oblečení dnes využívají firmy i soukromé osoby Vždyť montérky a další pracovní oblečení potřebujeme pro své zaměstnance, ať jich máme pár, desítky, nebo dokonce stovky. Sortiment se rozšířil, montérky nejsou jenom klasické modré, střihy se nabízí pro muže, pro ženy a samozřejmostí jsou již i dětské montérky. Takže pro lidi, pro které je typická práce kolem rodinného domu a na zahradě, nebo mají poněkud „špinavější“ hobby a opravují si třeba staré motorky či staví velké modely, jsou montérky ideálním domácím oblečením. „Tak do montérek a jde se!“ Tak vypadají víkendy na českých chalupách, na vesnicích i u majitelů rodinných domů. Týden co týden je nutné posekat trávník, udělat práce kolem zahrady, opravit, co se porouchalo v domě, případně se pustit do předělávek a úpravy bydlení. To nejsou práce, pro které by vám stačily tepláky. Potřebujete oblečení z materiálu odolného mechanickému poškození, nejlépe též různým olejům a další nezdolné špíně. Rovněž musí být pohodlné a s dostatkem kapes pro všechny ty drobnosti, jež potřebujeme při kutění a domácích pracích nosit u sebe. V létě oceníme montérkové kraťasy, na jaře a v létě klasické montérky, v zimě zateplené. Montérky jsou připraveny na každé roční období a s nimi rovněž my. Jak si vybrat montérky? Zvažujte, pro jaké roční období si je pořizujete. Vyberte si též pečlivě střih. U montérek se rozhodně neoplatí dokazovat si, že se vejdeme i do o dvě čísla menšího oblečení, než je naše skutečná velikost. Musí být pohodlné, a pokud by nám ta správná velikost přece jenom poněkud padala přes pas, řešením nemusí být jenom pásek. U lidí s pár kily navíc, ale rovněž u žen, jsou oblíbenými montérky s laclem. Ty nám navíc nabídnou jako bonus i praktickou náprsní kapsu.

  • 0 Kde koupit náhradní díly Zetor?

    0.00 z 0 Hlasů

    Na to se ptá každý, kdo má doma některý ze starých modelů Zetorů, nebo jej dokonce využívá ke svému podnikání. Dříve Zetory jednoznačně dominovaly českému zemědělství Dnes jsou sice pouhou trojkou, kdy naprostou dominanci v prodejích převzal americký John Deere, avšak pokud jde o množství traktorů v republice celkově, Zetor jednoznačně vede. Staré traktory, mnohdy již veteráni, neskončily ve šrotu. Na vesnicích platí za poklad. Domácí kutilové si je hýčkají. Dědí se, shání se nepojízdní kusy na náhradní díly. To už dnes ale dělat nemusíte. E-shop Nekvinda.cz se totiž na traktory Zetor specializuje a dodává k nim náhradní díly. Vše pro Zetory z Nekvinda V e-shopu Nekvinda.cz koupíte náhradní díly pro starší modely Zetorů: Zetor 25, Zetor 50, Zetor Major, Zetor Super i Zetor Proxima. Jde o typové modely pod označením UŘ I., UŘ II. a UŘ III. Mezi náhradními díly si vyberete polomotory, stahovací pásky, sedačky i další větší součástky či drobnosti, které vám mohly na vašem Zetoru dosloužit. Sortiment pro traktory Zetor je obrovský Náhradní díly Zetor – to je více než 50 000 skladových položek náhradních dílů. Ano, skutečně jsou všechny skladem, takže od poruchy vašeho traktoru k jeho opravě nemusí uplynout žádná dlouhá doba. Z e-shopu Nekvinda vám součástky odešlou již do 24 hodin. A rádi vám i poradí s nalezením řešení právě pro vaši poruchu Zetoru. Prodlužte život svého Zetoru Nefunguje, je dýchavičný, není na něj spoleh? S dostupnými součástkami v perfektní kvalitě váš starý Zetor získá energii mladíka. Zetory na českých vesnicích stále pomáhají. Nejen s podnikáním či přivýdělky, ale i při různých domácích a soukromých pracích v sadech, nebo v lese. Na rozdíl od malých traktůrků mají skutečnou sílu a spolu s podomácku vyrobenými traktůrky z motorů ze starých škodovek jsou krásným koloritem české vesnice.

  • 0 Dílenský nábytek do domácí i profi dílny

    0.00 z 0 Hlasů

    Správný kutil by měl mít království plné nářadí a materiálu. Pokud vám současný nábytek nevyhovuje, a to ani po praktické, ani po designové stránce, investujte do moderního řešení. Současný trh je rozmanitý a nabízí nepřeberné množství možností. Co všechno si můžete pořídit? Bez čeho se jednoznačně neobejdete?   Přestaňte soupeřit se svěrákem připevněným na rozviklaném pracovním stole. Jestliže nemáte čas vytvořit si dílenský nábytek svépomocí, oslovte truhláře, případně se obraťte na výrobce. Sehnat se dají dílenské stoly i ponky, plechové skříně, různé systémy, vozíky a podobně. Sortiment je opravdu široký.   Dílenský nábytek je srdcem každé dílny Pracovní stůl, respektive ponk je vybavení, na němž se rozhodně nevyplácí šetřit, protože se na něm odehrává takřka veškerá vaše činnost. Sehnat se dají různé verze. Zatímco někomu vyhovuje kovové provedení s výškově nastavitelnými nohami, jinému zase dřevěné s masivní deskou a voděodolnou úpravou.   Zamyslete se nad tím, k jakému účelu budete dílenský stůl používat, abyste si podle toho vybrali i velikost. Potřebujete totiž dostatek prostoru pro práci i místo pro odložení nástrojů, které budete používat neustále.   Nastolte si v dílně pořádek Výrobci většinou nabízí praktické modifikace, takže si můžete dílenský nábytek doplňovat a přikupovat v průběhu času, například o další kovovou skříň, vysouvací zásuvky a podobně. Nezapomínejte na úložný prostor v podobě plechových skříní, které disponují poličkami i zásuvkami.   Pestrým produktovým portfoliem se chlubí společnost POLAK CZ, která má v nabídce výše zmíněné prvky dílenského nábytku, ale i praktické NG programy či elektroskříně. Celý sortiment najdete přímo na stránce výrobce nabytek-polak.cz. Určitě najdete vybavení i do své dílny, ať už ji máte doma, nebo ji používáte profesionálně k výkonu zaměstnání.

  • 0 Reflexní pásky nemusí být jen neonově žluté

    0.00 z 0 Hlasů

    Reflexní pásky představují nejlevnější a nejjednodušší způsob, jak se můžete chránit, když se za zhoršené viditelnosti pohybujete na komunikaci. Stojí pár desítek korun, navíc se dají sehnat v mnoha provedeních. Na to, že na sobě nechcete nosit kus zářivého žlutozeleného plastu, se tedy nevymlouvejte. Máte doma nějaké reflexní pásky? Jestli ne, tak si nějaké pořiďte. A pokud ano, tak vám prozradíme pár dobrých důvodů, proč se opravdu vyplatí je nosit. Reflexní prvky jsou dnes povinné Už v únoru 2016 začala platit novela zákona o silničním provozu, která ukládá chodcům povinnost mít na sobě reflexní prvky. Týká se situací, kdy chodec za snížené viditelnosti jde po krajnici či okraji vozovky mimo obec (mimo místo osvětlené veřejným osvětlením). Typ reflexního prvku přitom zákon nijak nespecifikuje, proto většina lidí nosí levné reflexní pásky. Reflexní páska je ovšem výborným pomocníkem také na kolo, dá se ovinout kolem rámu. Připevníte ji i na ucho kabelky, na batoh, prostě kamkoliv. A proč to dělat? Protože v modrém oblečení jste vidět pouze na 18 m, za tu dobu řidič rozhodně nestihne zareagovat. V bílém jde o 55 m. Řidič vás sice uvidí a bude vědět, že by vás měl objet, ale úhybný manévr nestihne provést. Díky reflexním prvkům jste vidět na 200 m, což je dostatečná vzdálenost, aby se vám řidič vyhnul. Reflexní páska za třicet korun vám tak bez nadsázky může zachránit život. Tradiční jsou především samonavíjecí pásky Nejlevnější jsou klasické plastové samonavíjecí pásky. Hodně vydrží, a když je ztratíte, nebudete po nich moc smutnit, koupíte si nové. Nemusí být jen zářivě žlutozelené, pro ty, kdo chtějí být styloví, se prodávají pásky modré, růžové, bílé či červené. Není také nutné sahat po samonavíjecí pásce, pořiďte si klidně látkovou, jež se připevňuje na suchý zip. Vyrábí se i LED pásky, na nichž si sami zapínáte blikání a konstantní svícení. Jaké reflexní pásky se vám líbí nejvíce, je vaše volba. Všechny mají moc zachránit váš život.

  • 0 Proč si tolik firem pochvaluje montované haly?

    0.00 z 0 Hlasů

    Kdo v životě na vlastní oči žádnou neviděl, ten je bude nejspíš odsuzovat. Montované haly evokují pocit, že jde o něco sestaveného rychle a nekvalitně. Opak je však pravdou. Haly jsou velmi odolné, vydrží dlouhá léta, dají se dle potřeby rozšiřovat a jsou téměř bezúdržbové. Montované haly jsou využívané v různých odvětvích. Používají se jako hangáry pro letadla, jezdecké či sportovní haly, zemědělské budovy, skladovací prostory i přístřešky. Jak mohou být tak variabilní? Česká firma POLAK CZ je vyrábí přímo na míru konkrétním zákazníkům. Proto je velmi těžké říct nějakou obecnou cenu nebo popsat obecnou halu. Vše se odvíjí od daného případu. Haly jsou dimenzovány přímo na danou lokalitu Máte pochybnosti, zda hala vydrží působení silného větru či sněhu? Vydrží. Každá je totiž konstruována tak, aby odolávala podmínkám dané lokality. Na území Česka není podnebí nijak extrémní a haly se mu bez větších problémů dají přizpůsobit. Podle konkrétních podmínek je zvoleno vhodné ukotvení konstrukce, technická textilie sloužící jako opláštění má obecně vysokou životnost a odolnost vůči UV záření, klimatickým podmínkám i mechanickým vlivům. V případě protrhnutí se dá opravit svárem, montovaná hala je prostě stavba, která vydrží dlouhá léta. Montované haly se přizpůsobují aktuálním potřebám Oproti zděné stavbě je montovaná hala postavená daleko rychleji. Výhod má ale více, například se dá v případě potřeby rozšířit. Nyní potřebujete tolik a tolik skladovacích prostor, není finance na stavění většího přístřešku. Až se vám výroba více rozjede a firma bude prosperovat, stávající montovanou halu si prostě rozšíříte. Halu je zároveň možné propojit se stávajícími budovami, případně úplně demontovat. Montované haly společnosti POLAK CZ jsou vyráběny přímo v Čechách a rozvážen do celého světa, například i do Norska, Ruska či Afghánistánu.

  • 0 Pytlované uhlí je vychytávkou moderní doby

    0.00 z 0 Hlasů

    Vzdali jste topení uhlím, nebo o tom přemýšlíte, kvůli té spoustě práce a nepořádku, co se s tímto topivem pojí? Dejte mu ještě jednu šanci. V 21. století už jsme si dokázali vymyslet zlepšovák. Je jím balené uhlí, s nímž se manipuluje mnohem snadněji, a hlavně bez všeho toho nepořádku. Uhlí jako topivo nezatracujte. Má velmi dobrou výhřevnost, v případě moderních kotlů vysokou účinnost a také patří mezi nejlevnější paliva. Nevýhody snadno odstraníte tím, že si pořídíte pytlované uhlí. Za komfort si připlatíte, ale vyplatí se to Nebudeme si nic nalhávat. Balené uhlí je mírně dražší než to sypané. Uvědomte si ale následující: Balené uhlí nemusíte pracně skládat. Je jedno, že nemáte nachystané okno do sklepa, kterým by vám uhlí přímo vsypali. Pytle totiž odvezete na kolečku mnohem snadněji než sypané uhlí. Zbavíte se nepořádku. Uhelný prach a odlomené kousky uhlí máte všude, ještě minimálně 14 dní poté, co uhlí složíte do sklepa. S pytlovaným uhlím se vám to nestane. Cena není zase o tolik vyšší a za ten komfort opravdu stojí. Jakmile jednou vyzkoušíte kouzlo, jejž nabízí balené uhlí, už nebudete chtít jiné. Uhlí si vyberte, jak jste zvyklí Kupujete černé, nebo hnědé uhlí? Jste zvyklí na uhlí ořech? Pytlované uhlí je dostupné v mnohých variantách, takže se nemusíte vzdávat toho, s čím máte dobré zkušenosti. Vyberte si takový typ, jímž jste zvyklí topit. Teď v létě je ideální doba na nákup uhlí, ale i jiného topiva. Je totiž mimo sezónu a prodejci nabízí výhodné slevové akce. Výjimkou není ani e-shop uhli-pytlovane.cz, kde pořídíte právě pytlované uhlí – aktuálně v akci. Uhlí v pytlích vám dovezou po celé České republice, a to na paletách a zdarma. Palety převáží paletovým vozíkem, takže po zpevněných plochách (asfalt, beton či dlažba) vám je dovezou přesně tam, kam potřebujete. Už žádné skládání.

  • 0 Založit firmu není těžké, stačí jen vědět, jak na to

    0.00 z 0 Hlasů

    Také už vás nebaví pro někoho pracovat a raději si chcete založit vlastní firmu, díky níž budete nezávislí? Pak vězte, že založit firmu v dnešní době už nemusí být nic těžkého. Jak to bylo se zakládáním s.r.o. v minulosti? Ještě před několika lety bylo založení firmy, případně založení živnosti pro většinu lidí doslova noční můrou. Bylo nutné se řádně obrnit vůči přehršli administrativních úkonů, desítkám potřebných razítek a obíhání několika úřadů. Akce zabrala běžně několik týdnů, ba dokonce měsíců, než jste skutečně mohli začít podnikat jménem nově založené společnosti. Co se změnilo a jak založit firmu snadno a hlavně rychle? Změna zákona před pár lety ale umožnila vše velmi usnadnit. Nyní existuje jednoduchá rada, jak založit sro. Stačí si na to objednat službu specializované firmy, která za vás vyřídí všechny důležité a nezbytné záležitosti, a to zpravidla na základě plné moci. Vy si tak jen počkáte, než bude vše zařízené. Mezitím si můžete směle plánovat začátky své podnikatelské činnosti. Ušetříte čas i námahu, kterou byste jinak museli vynaložit při založení firmy s ručením omezeným svépomocí. Další možností založení firmy je nákup již existující společnosti. Jedná se o takzvané ready made společnosti. Jiná firma je už založila, ovšem čistě za účelem následného prodeje zájemcům. Takovéto s.r.o. tedy nemají žádnou historii, tím pádem ani žádné závazky. Fungovat můžete téměř okamžitě, obvykle lidé jménem zakoupené ready made společnosti začínají podnikat v řádech jednotek dnů. Založení s.r.o. přes zmíněné varianty samozřejmě není zadarmo. Jde však o rozumné poplatky, jež se obvykle pohybují maximálně v řádech několika tisíc korun, což je vzhledem k úspoře času a námahy vcelku nepodstatná suma, kterou jistě mnozí z vás rádi investují.

  • 0 Jak začít se sportem a nepřestat? Pomůže řádná výbava

    0.00 z 0 Hlasů

    Trh se sportovním oblečením neustále roste. Proč? Zaprvé protože nabídka a kvalita funkčního prádla se pořád zlepšuje a především stále více lidí propadá aktivnímu životnímu stylu. Kdo k nim ještě nepatří, možná se nechá přesvědčit právě oblečením. Správný výběr totiž dokáže pohyb značně usnadnit. Oblečení není jen na ozdobu Kvalitní sportovní výbava by se neměla omezovat jen na běžecké boty, lyže nebo kolo. V první řadě musíme začít u toho, co máme na sobě, protože právě naše tělo se musí cítit co nejlépe. Tričko a vytahané tepláky nám rozhodně větší pohodlí nepřinesou. V čem spočívá největší rozdíl? Především v materiálu. Není to jen módní výstřelek, že každý sportovec má na sobě nějaké to funkční oblečení. Látky jako polypropylen, polyester a polyamid, které se na výrobu fitness oděvů běžně používají, jsou lehké, přitom vysoce odolné a velmi rychle schnou. Na výběr jsou ale i přírodní materiály, jako měkký a elegantní bambus nebo jedinečná merino vlna, která je odolná proti zápachu a má přirozený UV faktor. Sportovní oblečení svým designem padne přímo na tělo, aniž by ho omezovalo v pohybu. Naopak má schopnost výkon sportovce ještě vyladit. Například kompresní oblečení zlepšuje svalovou výkonnost a napomáhá formování postavy. Zpevňující legíny zase drží v aktivitě naše stehna, nikde nepadají, neodstávají a tím pádem nepřekážejí. A o výhodách sportovních podprsenek asi nemusíme vést dlouhé debaty. Ženy samy nejlépe vědí, jak nepříjemné dokáží být kosticové podprsenky a jak je důležité držet hrudník při pohybu zpevněný. V neposlední řadě musíme dbát na kvalitní obutí. Špatně volené boty zatíží klouby, nesprávně rozloží váhu na chodidla a můžou způsobit bolesti zad, kolen i kyčlí. Naopak v dobrých botách se nám bude běhat téměř samo. Vypadat dobře není hřích Celý náš sportovní outfit má tedy sílu náš výkon nakopnout, dovést nás k lepším výsledkům a tím i udržet naše nadšení a vůli pokračovat. Není proto divu, že Češi jsou ochotní za sport utratit až čtyři a půl tisíce korun ročně. Sportovní oblečení navíc nabízí nepřeberné množství moderního a atraktivního designu, který nám padne na tělo a podpoří naše křivky. To všechno má příznivý účinek na naši psychiku. Vypadat dobře není hřích, ale způsob jak udržet naši motivaci na plné obrátky. Na začátku po kouskách Člověk, který se sportem začíná, by to rozhodně na začátku neměl přehánět. Už se vybavil správným oblečením a doplňky a teď je načase naučit tělo novému návyku. Zpočátku je důležitější udržet pravidelnost, než se hnát za výkony a výdrží. Pomalejší start neohrozí naše zdraví a nesrazí sebevědomí. Například začínáme-li běhat, naplánujme si kratší trasu, kterou prokládáme chůzí. Postupně, až si naše tělo navykne, uběhneme delší vzdálenost v rychlejším tempu. Takto rozfázovat jde jakýkoliv sport. K lepším výsledkům nám nepomůže, pokud hned nadměrně zatížíme svaly. Naopak natažené šlachy se hojí dlouho, šrámy na odhodlání ještě déle. Kdo má problém dodržet svá předsevzetí, může využít různých mobilních aplikací, které ho donutí svůj cíl sledovat. Není od věci najít si pořádnou motivaci, která nás v našem odhodlání udrží, a tu mít neustále fyzicky před očima. Přilepte si na ledničku obrázek nebo starou fotku z dob, kdy jste se vešli do džínů o číslo menších. Nikdy ovšem sami sebe nesrážejte. Jděte cestou pochval a respektu k sobě samé. Nepodceňujte protažení Spousta sportovců má tendence soustředit se hned na výkon a zanedbávají přípravu. Ta je ovšem neméně důležitá. Tělo a svaly je na začátku nutné zahřát, například poskoky na místě, zkrátka krátkým kardiem, které rozproudí krev. Na závěr by pak mělo následovat pořádné protažení, aby se nezkracovaly svaly a nezatuhly klouby, čímž bychom si zadělali jen na budoucí bolesti. Nejlepším pomocníkem je jóga, která vyrovnává jinou fyzickou zátěž, jakou pro naše tělo může být posilování, jízda na kole či běh. Nechte si od lektora poradit pár efektivních cviků, díky kterým se za patnáct minut potáhnete a uvolníte. Dopřejte si odpočinek Ani přespříliš sportu není vždy výhodou. Tělo by mělo mít čas odpočinout, zregenerovat se a strávit všechny účinky, které pro něj může fyzická aktivita mít. Může se stát, že krátkodobá pauza nám naopak pomůže dosáhnout příště lepších výsledků. Každý výkon by měl být taky podpořený správným jídelníčkem. Sportovat je lepší nalačno než s plným a těžkým žaludkem. Lehké jídlo, jako ovoce a zelenina, nám spolu s uvolněnými endorfiny pomůže cítit se dobře. A jaké jsou vaše tipy jak neseknout se sportováním? Máte nějaký vyzkoušený návod?

  • 0 Při výběru kuchyně myslete na ergonomii!

    0.00 z 0 Hlasů

    Ta nejdůležitější rodinná rozhodnutí prý padají v kuchyni. Konkrétně za kuchyňským stolem. Také se jí ovšem říká srdce domova. Na to, aby toto srdce dobře a zdravě tepalo, myslete ještě před tím, než si kuchyni jako takovou pořídíte. A následně doladíte k dokonalosti. Jak by měla vypadat ideální kuchyně? Na tuto otázku neexistuje jednoznačná odpověď. Snad jen ta, že by vám měla plně vyhovovat. Všechny nezbytné kuchyňské pomocníky byste v ní každopádně měli mít maximálně na vzdálenost tří kroků. Hodláte-li v kuchyni tedy vařit (nemyslete si, existují i kuchyně, v nichž se nikdy nevařilo), tak tedy určitě. Při vaření, jak vám potvrdí každý kuchař, totiž často jde o vteřiny. Zařizujete si svou první kuchyň? Pak zřejmě stojíte před výběrem kuchyňské linky. Tu samozřejmě vybírejte s přihlédnutím na rozměry a tvar místnosti, která co nevidět bude vaší kuchyní snů. Tedy respektive jí může být. Za splnění několika podmínek. Velká kuchyně? Investujte do kuchyňského ostrůvku Pokud si můžete dopřát luxus opravdu velké kuchyně, doporučujeme investovat do kuchyně s ostrůvkem. To je samostatná kuchyňská jednotka většinou v podobě přídavné pracovní plochy. Ta může sloužit pro servírování, mytí nádobí i přípravě pokrmů, záleží na vašich preferencích. Jednořadá, rohová, nebo do U? Obavy však nemusíte mít ani z malé kuchyně. Na výběr máte klasickou jednořadou, která často bývá jediným možným řešením v malých garsonkách. Pokud to však vaše prostory jen trochu umožňují, zvažte kuchyni rohovou, popřípadě kuchyni do U. Výhody rohové kuchyně Rohové kuchyňské linky představují chytré řešení do prostor, které nejsou malé ani velké. Zkrátka něco mezi. Rohový kout, který zvětšuje jak pracovní plochu, tak i úložné prostory, se často využívá pro dřez a skříňku pro odpadkový koš a čistící prostředky. Zaměřeno na materiál Při výběru materiálu vaší budoucí kuchyně ovšem také myslete na její funkčnost. Nepořizujte si materiály, na něž bude radost pohledět, ale už se jich budete obávat dotknout, ať již ostrým nožem či teplým hrnečkem. Obzvláště pečlivě vybírejte materiál pracovní desky, pro niž jsou vhodné různé desky, ať již laminátové, nerezové, dřevěné či z velmi odolného technického kamene. O nich ale zase někdy příště.

  • 0 Jaká sluchátka k telefonu zvolit, chcete-li být styloví a nezávislí?

    0.00 z 0 Hlasů

    Velká část lidí si dnes už nedokáže představit žít bez mobilního telefonu. Moderní zařízení toho dokážou skutečně mnoho. Drtivá většina telefonů má i schopnost přehrávat hudbu. Stačí k nim zvolit vhodná sluchátka. Při jejich výběru dnes máte spoustu možností. Chcete-li být IN, je ideální zvolit bezdrátové formy sluchátek. Proč jsou klasická sluchátka na ústupu? Někteří z vás možná dodnes používají klasická drátová sluchátka, protože jsou na ně zkrátka zvyklí. Jenže tyto modely mají spoustu nedostatků. V první řadě musíte neustále mít mobilní telefon, na který jsou pomocí kabelu připojena, k dispozici u sebe, tedy v kapse kalhot, košile či třeba saka. Leckdy zapomenete na to, že jste připojeni, a telefon vám spadne ze stolu, jakmile se od něj zvednete. Běžná drátová sluchátka jsou nepraktická třeba i při běžné chůzi, kondičním běhu a dalších pohybech, kabel i v těchto situacích může vadit. Problémem je i postupné ohnutí kabelů a přetnutí drátů v nich. Bezdrátové modely jsou preciznější a praktičtější Moderním řešením jsou bezesporu bezdrátová sluchátka, která se k telefonu nemusí připojovat skrz kabel, stačí v něm mít službu bluetooth, díky níž jej se sluchátky propojíte. Cenově se rozhodně nemusí jednat o nějakou drahou variantu, nejlevnější bezdrátová sluchátka do uší se dají pořídit už za pár set korun. Trochu více si zaplatí majitel, který používá iPhone, pak je totiž dobré si pořídit AirPods, což jsou sluchátka určená právě pro zařízení se systémem iOS, případně macOS. Bezdrátová sluchátka mají obvykle dosah minimálně 10 metrů, často i více. To znamená, že můžete být klidně v jiné místnosti, než je položený váš telefon, přesto lze bez problémů poslouchat oblíbenou hudbu. Právě proto lze u tohoto druhu sluchátek mluvit i o větší nezávislosti a také eleganci.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz