Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Už nemusíte mít zbytečné starosti. Parkujte na ruzyňském letišti bez obav!

    5.00 z 3 Hlasů

    Potřebujete vyrazit na letiště v Ruzyni a přemýšlíte, jak se tam nejlépe dopravit? Nejpohodlnější by to samozřejmě bylo vlastním autem, ale pak přicházejí starosti jako kde zaparkovat a zda se vašemu plechovému miláčkovi něco během vašeho pobytu v zahraničí nestane. Nyní už ale tyto starosti můžete směle hodit za hlavu, protože je tady služba Smile Parking. Snadné a bezpečné parkování Jak tedy parkovat s úsměvem? Právě dostupnost této služby je na všem asi to nejlepší, protože vše zařídíte velmi snadno a starost o váš vůz přenecháte profesionálům. Stačí jednoduše navštívit web smileparking.cz a zkontrolovat si dostupná parkovací místa na letišti v termínu, kdy vám to letí. Jednoduše po požadovaný termín zarezervujete a výsledkem bude, že získáte: Potvrzení o rezervaci Instrukce jak na to Vůbec se nemusíte obávat žádných složitostí, protože v zásadě zkrátka přivezete své auto na letiště a tady jej už převezme řidič služby Smile Parking, který jej následně opatrně odveze na parkovací místo. Vy se tedy vůbec nemusíte starat o hledání jakéhokoliv parkování, nemusíte se zdržovat a můžete vyrazit rovnou k odbavení. Určitě vás zajímá, kam váš vůz zamíří a tady vůbec není potřeba se starat. Svou zahraniční cestu tak už nemusíte mít spojenou s neustálými obavami o svůj vůz. Parkovací místa jsou bezpečná, nepřetržitě střežená jak personálně, tak bezpečnostním systémem, kromě toho nechybí fyzické zábrany. Váš vůz tak bude v bezpečí. Co po návratu ze zahraničí? Pro maximální pohodlí si každý klient služby může zdarma objednat Valet Parking. To znamená, že v termínu vašeho návratu bude vaše vozidlo opět přistaveno přímo na letišti a vy tak pro něj nemusíte nikam chodit. V rámci parkování na letišti jsou k dispozici také další příplatkové služby péče o vaše vozidlo, jako je třeba umytí nebo čištění interiéru, takže pokud budete mít zájem, váš vůz může vypadat lépe, než když jste jej přivezli.

  • 0 Čisté kanceláře zvyšují produktivitu i spokojenost zaměstnanců

    5.00 z 3 Hlasů

    O čistotě a hygieně se poslední dva roky hovoří neustále, protože koronavirová pandemie přinesla nový pohled na úklid v kancelářích. Čisté a hygienické prostředí je klíčem k vyšší produktivitě zaměstnanců, která je daná jejich větší spokojeností. Podle posledních průzkumů personálních společností je zdravé pracovní prostředí také důvodem pro setrvání v daném zaměstnání nebo motivací pro uchazeče pracovat v určité společnosti. Flexibilita úklid ztěžuje Hygiena v kanceláři a ve společných prostorách hraje u zaměstnanců zásadní roli, dokonce takovou, že až 70 % zvažuje změnu zaměstnání v případě, že zaměstnavatel nechce zjednat nápravu. Důležitost čistoty pracovního místa nadto stále roste. U flexibilního uspořádání kancelářských prostorů typu open space je však konzistentní zajištění čistoty složité, je proto vhodnější pro úklid kanceláří Praha využít externích profesionálních služeb při generálním i každodenním uklízení prostor. Efektivní a inovativní čištění Vynést koše, setřít prach a doplnit toaletní papír? Pro udržení zdravého a čistého pracoviště je nutné mnohem více. Využití nachází funkční a inovativní řešení v kombinaci s manuálním úklidem, což šetří čas i finanční prostředky. Právě profesionálové z úklidové firmy David Plecitý umí vylepšit pracovní prostředí díky moderním technologiím včetně použití jednokotoučových strojů nebo automatů značky Kärcher. Kromě manuálního úklidu, vytření podlah nebo mopování či vysávání se dostane speciálního ošetření také ostatnímu nábytku a vybavení, jako je očista společně využívaných spotřebičů, ledničky, myčky a mikrovlnné trouby. Vysoká kvalita úklidu omezí stížnosti Podle personalistů vede vyšší kvalita úklidu ke zvýšení pohody v kancelářském prostředí, zaměstnanci se cítí šťastnější a je prokázané, že tato situace vede ke zvýšení produktivity. Investice do úklidu zvyšuje provozní efektivitu a snižuje množství stížností, které bývají nejčastěji směrovány na nedostatečný úklid umýváren a toalet, nedostatek hygienických potřeb a nedostatečné doplňování papírových utěrek nebo dezinfekce do stojanů.

  • 0 Vlastní bydlení v Praze je dobrou investicí i pro další generaci

    5.00 z 4 Hlasů

    Vložit peníze do nemovitosti znamená dobře promyšlený cíl, neboť rozhodně nepůjde o něco, co se zhodnotí za rok nebo za dva. Vlastní byt poslouží jednou i vašim dětem jako startovací, usnadní jim vstup do vlastního života a zajistí jim spolehlivé zázemí, do nějž se budou s oblibou vracet. Investovat lze do akcií a starožitností, ale řada konzervativních investorů dává přednost bytům. Proč? To je zcela nasnadě, vlastní střecha nad hlavou, která vás nenutí jít do pronájmu, je nadmíru cennou devizou pro turbulentní dobu. Stačí si jen vybrat konkrétní dispozici Kterou variantu si zvolit? Byty Praha 3 jsou projektem, jenž už směřuje do finále a v nabídce zbývá jen několik málo volných bytů. Bude to 1+kk nebo si raději zvolíte prostornější byt, a to například 3+kk? Moderní a útulné bydlení, které je dobrou volbou pro mladé rodiny, ale i single, kteří se ještě nechtějí usadit, ale rádi by žili ve svém. Výhodou je prostorná sklepní kóje, ale také výběr mezi balkonem, terasou a lodžií, na níž si můžete vychutnávat svou odpolední kávu. Nebo byste raději předzahrádku, na které můžete pěstovat své oblíbené květiny? Žižkov je velmi atraktivní místo pro život a kyne mu zajímavá budoucnost. Bonusem je tady i občanská vybavenost Pokud neradi cestujete a spíše chcete šetřit čas, Byty u parku s vámi budou zajedno. Všechno, co potřebujete k životu, je totiž připraveno v docházkové vzdálenosti. A to od supermarketu po kavárnu, od míst, kde trávit volný čas až po školky a školy pro vaše děti. Komplexnost je velkou předností, MHD pak využijete hlavně při cestách do práce, nákupy a volnočasové aktivity vám zaberou nanejvýš krátkou procházku od bytu. Ten bude moderní a útulný, v duchu trendů 21. století. Klidné zázemí pro život, které si každý zamiluje.

  • 0 Muži a masturbace: Dělejte to pravidelně, vaše zdraví vám poděkuje

    5.00 z 4 Hlasů

    Masturbujete? Že ne – a když už se do toho pustíte, tak spíše nárazově, protože se bojíte, abyste si na onanování nevypěstovali závislost? Pokud je váš názor na masturbaci poněkud pokřivený, koukněte se do kalendáře. Nežijeme ve středověku ani v 19. století, kdy kolem sebeuspokojování panovaly nejrůznější mýty. Odborníci jsou dnes zajedno a svorně tvrdí, že by si to měl každý muž dělat sám pravidelně. Zdravotní benefity jsou nezpochybnitelné! Navzdory uvolněné společenské atmosféře a všudypřítomnému sexu se na masturbaci stále pohlíží tak trochu skrz prsty. Tedy ne vždy a ne všude, ale určitě by si zasloužila mnohem intenzivnější osvětu. V rámci anonymních anket se sice k onanování přiznává kolem 80 % mužů, ovšem když přijde na věc, raději svou zálibu v „leštění bambusu“ tají. Nezřídka kdy proto, aby nebudili dojem podivína, který si z nějakého důvodu vyhýbá partnerské intimitě. Ideální četnost? Záleží na okolnostech Podle některých studií je optimální frekvence masturbace nezadaných mužů zhruba dvacetkrát měsíčně. U ostatních pak záleží na tom, jak často provozují sex se svým protějškem. Žádné pravidlo, které by definovalo přesný počet kratochvílí s vlastní rukou či masturbátory, samozřejmě neexistuje. Rozhodující jsou temperament a individuální potřeba sexuálního vybití. Pravidelnou ejakulací k prevenci rakoviny Masturbace je příjemná a zlepšuje náladu i plodnost. Především však funguje jako nenahraditelná prevence rakoviny prostaty. Muži, kteří pravidelně ejakulují, trpí tímto závažným onemocněním podstatně méně než ti, jenž se sebeuspokojování vyhýbají. Vědci z Harvardovy univerzity zjistili, že riziko klesá dokonce až o 33 %. Potřebujete snad další důvod, proč si nedopřát špetku autoerotické rozkoše? Masturbátory všeho druhu zakoupíte zcela diskrétně u erosstar.cz.

  • 0 Decentrální rekuperace pro čistější vzduch ve vaší domácnosti

    5.00 z 3 Hlasů

    Rekuperace vzduchu je využívána v různých prostorech, nejen v domácnostech. Její cílem je zlepšení kvality vzduchu. Dostatečné větrání je totiž klíčové, pro naše zdraví i pro stále skvělý stav samotné stavby. Decentrální rekuperace je proto skvělou volbou. Rekuperace vzduchu Decentrální rekuperace je využívána k větrání zejména v rodinných domech, ovšem také v dalších obytných místnostech či třeba kancelářích. Pomůže vám celkově zlepšit kvalitu vzduchu v místnostech. Ovšem pomáhá i při řešení problémů jako jsou potící se okna, nadměrná vlhkost a související vznik plísní. Decentrální rekuperace je určena pro udržování klimatu v jedné místnosti, oproti centrálnímu řešení, které se zaměřuje na celý dům. Pravidelné větrání Větrání je často podceňováno, občasné otevření okna nebývá zpravidla dostačující. Proto se vyplatí investice do decentrální rekuperace. Díky té se zbavíte alergenů a nečistot ve vzduchu. Umožňuje pravidelně větrání, které také snižuje koncentraci formaldehydu, radonu a dalších případných škodlivých látek. Větráním také snížíte vlhkost vzduchu, což je prospěšné pro naše zdraví. Dále pak ušetříte za vytápění, jelikož oproti větrání oknem nedochází k úniku teplého vzduchu. Výhody Hlavní výhodou rekuperace je celkové zlepšení vnitřního klima. Nabízí intenzivní větrání, přičemž nemusíte řešit otevírání okna a podobně. Můžete si tak užívat stále čerstvý vzduch. Zařízení má přitom tichý provoz a jednoduché ovládání. Snadno se zbavíte nežádoucích látek a vlhkosti ve vzduchu, montáž přitom zpravidla zvládnete i svépomocí. Pravidelný přísun čerstvého vzduchu je klíčový pro kvalitní ovzduší, naše zdraví a předchází vzniku plísní. Decentrální rekuperace je výhodnou investicí, kterou v budoucnu jistě oceníte. Díky nízkým nákladům se vám finance brzy vrátí, například díky ušetření na nákladech za vytápění.

  • 0 Navštivte web největšího prodejce záclon

    4.00 z 3 Hlasů

    Bohatou nabídku kompletního bytového textilu najdete na webových stránkách největšího prodejce záclon a ostatních bytových doplňkových textilií, tedy nejen záclon a závěsů, povlečení, metráže atd. Pestrá nabídka se stále proměňuje a vylepšuje tak, abyste byli maximálně spokojeni, a každý si našel to své. Vybírejte z nepřeberné nabídky záclon Přemýšlíte, kterak zútulnit váš obytný prostor? Nebraňte se klasice a vyberte si záclony, které vám padnou do oka, to je pak ta nejlepší volba! Můžete hledat v metráži, ale nabízí se pro vás i prima nabídka, a to jsou hotové záclony! Takže žádné stříhání, lemování, obšívání, ale rovnou pověsíte novou záclonku na okno a rázem pocítíte příjemné uvolnění a pohodu, kterou nadýchané běloskvoucí záclony vyzařují. Spíte dobře? Jestliže se vám v ložnici nespí zrovna nejlépe, popřemýšlejte o tom, zda jste udělali vše pro to, aby tomu bylo naopak. Před spaním je vhodné krátce a důkladně vyvětrat a poté zastřít okna závěsy tak, abyste spali v naprosté tmě. Jen tak váš organismus nabudí melatonin, který se postará o váš klidný a nerušený spánek. Závěsů, jež najdete pod položkou bytový textil, pro vás je nachystána velká spousta, dokonce i pro vaše děti. Je váš synek nadšený fotbalista? Pak mu zajisté radost udělá závěs s nakreslenými kopacími míči! Jestliže si přejete zatemňující závěsy, pak hledejte v provedení blackout.   Pro váš snový spánek je ale třeba, abyste své tělo svěřili nejen měkoučkému pyžámku, ale takovému povlečení, kterému důvěřujete, a to v barevném provedení, které je vašemu srdci milé. Nebo upřednostňujete spíše sympatický design či příjemnou kvalitu anebo praktičnost? Nebaví vás žehlení? Pak volte krepové povlečení. Milujete luxus? Vybírejte úžasné saténové povlečení, které se vám nebude chtít ráno ani opouštět, tak moc je příjemné a hebké.

  • 0 I na elektřině se dá ušetřit

    5.00 z 2 Hlasů

    Ještě relativně donedávna cenu elektřiny většina domácností neřešila, jelikož byla docela levná, avšak v poslední době se naopak jedná o jedno ze stěžejních témat nejen u nás. Tato komodita totiž nedávno nebývale podražila, což vedlo mimo jiné i k nutnosti začít šetřit, kde se dá. Nemusíte však být příliš radikální, mnohdy stačí jen dílčí kroky, a přesto bude efekt více než dostatečný. Elektrospotřebiče žerou nejvíc Ještě v dobách socialismu bylo v domácnostech na elektřinu jen několik málo spotřebičů v čele s televizí. A tu taky neměl ani zdaleka každý. Nicméně časy se mění a dnes je možné do zásuvky strčit prakticky cokoliv. V současnosti máme doma elektrospotřebičů více než kdy jindy a život bez nich si už ani nedokážeme představit. I proto je vyhazovat nemá žádný smysl. Ať vám klidně slouží dál, ale pouze v omezené míře. Není přeci nezbytné, aby televize hrála od rána do večera. To samé samozřejmě platí i o počítači. Navíc se oba tyto přístroje dají snadno přepnout do méně žravého režimu, kdy odebírají ze sítě sotva polovinu toho, co normálně. Mnohé elektrospotřebiče rovněž disponují úsporným módem, třeba mikrovlnná trouba. I během něj ovšem dochází k odběru. Po použití takovéhoto přístroje se doporučuje ho prostě vytáhnout ze zásuvky. Úsporná světla Popřemýšlet byste měli i o velice efektivních LED světlech. Hlavně na podzim a v zimě se hodně svítí, což má v případě použití tradičnějších žárovek velký vliv na spotřebu. Úsporně osvětlení LED navíc není o moc dražší než daleko žravější alternativy. Často je tomu právě naopak. Není tak důvod nedat jim šanci. Ideální je nainstalovat alespoň jedno do každého pokoje. Tento druh osvětlení lze za poměrně výhodnou cenu nakoupit kupříkladu v e-shopu Silring. Široký výběr vás asi donutí projít si všechny kategorie na webu, avšak jistě nebudete takto využitého času litovat.

  • 0 Elektřina, nebo dřevo: Jaký zdroj vytápění je nejlepší do sauny?

    2.00 z 2 Hlasů

    Sauna bez kvalitního vytápění? To je jako ryba bez vody. Najít ale takové, které vám bude dokonale vyhovovat, vyžaduje alespoň nějaké znalosti a zkušenosti. Pokud jste už začali vybírat na vlastní pěst, pak určitě přemýšlíte, po jakém typu vytápění sáhnout. Vsadíte na elektřinu, nebo klasiku v podobě dřeva? Jestliže se nemůžete rozhodnout, v následujících řádcích vám tuto otázku pomůžeme rozseknout. Vůně, která neomrzí Klasická kamna na dřevo toho nabízí mnohem víc, než se na první pohled může zdát. Kromě tepla si totiž budete moct užít pohled na oheň, který pomalu požírá uvnitř vyskládané dřevo. Někomu pak může imponovat i samotná vůně topiva, s níž můžete váš zážitek ze saunování posunout na ještě vyšší úroveň. Alternativou ke klasickým dřevěným kamnům jsou ta elektrická. Saunová kamna napájená elektřinou sice nenabízí ten jedinečný pohled na plápolající oheň, na druhou stranu jsou ale výrazně praktičtější. Ne každý si totiž užívá zápach spojený s pálením ohně a s tím i kouř. Dýmu se v tomto případě rozhodně bát nemusíte. Elektřina přitom saunu vytopí stejně dobře, ne-li ještě lépe. Vyšší výkon, méně problémů? Elektrická saunová kamna taktéž zpravidla nabízí vyšší výkon. To znamená, že je můžete používat k vytápění i mnohem větších prostor. Vhodná jsou i v případě, kdy budete chtít vaši saunu používat vícekrát během jednoho týdne. Nejenže se snáz rozehřejí, ale nebudete muset obstarávat ani žádné topivo. Díky tomu ušetříte spoustu času spojeného s přípravami a budete si moct pouze sednout a užít si skvělou saunu. Máte už jasno? Pokud ano, pak stačí zamířit na e-shop Sauna.cz a vybrat si z široké nabídky nabízených saunových kamen. V případě potřeby tu pořídíte i veškeré další příslušenství, které je ke stavbě a hladkému provozu sauny naprosto nezbytné. Za rozumné ceny a s dopravou zdarma při nákupu paletového zboží nad 3 000 Kč.

  • 0 3 tipy na žhavý valentýnský dárek

    0.00 z 0 Hlasů

    Blíží se Valentýn a vy marně přemýšlíte, čím letos překvapit svou partnerku či manželku? Čokoládám a parfémům už dávno odzvonilo, nyní jsou v kurzu erotické “hračky”, které vás dokonale navnadí na valentýnskou noc. Pokud se ve světě erotických pomůcek ještě nevyznáte, poradíme vám, jaký dárek pro tuto příležitost zvolit. Historie sexuálních pomůcek sahá až do doby kamenné, tedy do doby před třiceti tisíci lety. Dnešní doba ale naštěstí nabízí efektivnější a zajímavější erotické pomůcky, které se (naštěstí pro nás) nevyrábí z kamene, ale z mnohem efektivnějších materiálů. Jak si ale vybrat? Máme pro vás 3 tipy, které vaši partnerku zaručeně potěší.   Vibrátor aneb sázka na jistotu Vibrátor patří mezi nejznámější erotické pomůcky a existuje jich velké množství druhů. Můžete vybírat mezi realistickými či hladkými vibrátory, těmi z gelu či kovu nebo zvolit méně tradiční anální či párové. Pokud fandíte vymoženostem digitální doby, určitě oceníte chytré vibrátory, které se dají propojit s telefonem, dokáží vibrovat v rytmu vybrané hudby nebo si intenzitu vibrací nastavíte podle vašich preferencí v chytré aplikaci.   Pár minut k orgasmu Pokud chcete své partnerce zajistit mnoho zajímavých chvil, darujte ji womanizér. Ten má za úkol přivodit ženě orgasmus pomocí jemných pulzů v oblasti klitorisu. Womanizéry jsou vyrobené z kvalitního lékařského silikonu a i zde můžete vybírat z mnoha zajímavých designů.   Zahrajte si na … V kurzu jsou i různé erotické hry. Pokud vaši partnerku baví sexy prádlo, na výběr je velké množství druhů. Můžete tak vybírat mezi různými kostýmy, nočními košilkami, korzety nebo třeba podvazkovými pásy. Mezi oblíbence patří erotické soupravy, které sestávají z více dílů spodního prádla, které k sobě dokonale ladí.   Ať už zvolíte jakoukoliv možnost, nezapomeňte na romantickou večeři. Skvěle sestavené menu dokonale otevře slavnostní večer, ať už se jedná o restauraci nebo romantickou večeři u vás doma.  

  • 0 Masáž jako cesta k nápravě partnerského vztahu

    0.00 z 0 Hlasů

    Pro fungující a harmonický vztah je potřeba na něm pracovat. Vyzkoušejte například masáž jako ideální cestu k nápravě partnerství. Vyberte si masáž, která bude bavit vás i váš protějšek. Nebojte se nových zážitků a svěřte si navzájem své fantazie. Jak vybrat masáž Připravte si romantický večer, nezapomeňte na vychlazený šampus a jahody. S takto příjemnou atmosférou si se svým protějškem svěřte své fantazie. Může to být vyzkoušení nových pomůcek, okořenění milostného vztahu novými zážitky nebo přímo erotická masáž pro pár. Zažijte něco, co vám pomůže najít cestu zpátky k sobě. Při výběru masáže se zaměřte na to, čeho chcete dosáhnout. Chcete si užít chvilku klidu a odpočinku ve dnech plných starostí a stresu? Vyzkoušejte klasickou relaxační masáž. Chcete povzbudit veškeré své smysly a udělat něco nejen pro tělo, ale i pro duši? Vyberte si tantrickou masáž. Pokud chcete podpořit svůj milostný vztah a oživit dlouholeté partnerství, ideální volbou je erotická masáž. Erotická masáž pro pár Erotická masáž pro pár je skvělým způsobem, jak se znovu zamilovat do svého a následně i do partnerova těla. Dopřejte si dvojitou dávku smyslnosti, doteků a rozmazlování. Nic vám nebrání užívat si tuto masáž pravidelně a udělat z ní společný koníček. Velkou výhodou erotické masáže je naprosté uvolnění, povzbuzení všech smyslů a navození příjemné atmosféry. Nebojte se s partnerem pokračovat v rozmazlování i po masáži, například v klidu svého domova. Můžete se vzájemně hladit, líbat nebo si o právě proběhnuté masáži navzájem povídat. Možná odhalíte své erotické zóny nebo zjistíte, že podobnou masáž byste chtěli vyzkoušet i doma v páru. Smyslnost při tantře Skvělým způsobem, jak napravit partnerský vztah je přijít na to, co vás rozděluje. Upřímně si promluvte o tom, co vás trápí, co byste ve vztahu chtěli zlepšit. Tyto první kroky vás mohou dovést až k dalším prožitkům. Vyzkoušejte například tantrickou masáž, která vám pomůže znovu se do sebe zamilovat. Doma pak můžete pokračovat tantrickým milováním nebo vyzkoušet i několikadenní půst pro prohloubení vzájemné touhy.  

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz