Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Svatba Brno? Skvělá volba!

    0.00 z 0 Hlasů

    Svatby už jsou povoleny! Sice jen do deseti osob, ale víte, co se říká? Že nemusí pršet, stačí když kape. Netoužíte-li tedy po svatbě jako Brno, stále si můžete dopřát svatbu Brno. Ve stylovém penzionku, kde se o vás budou starat jako o vlastní. Pravá nefalšovaná veselka by se měla odehrávat na Moravě, jak vám zcela jistě potvrdí nejenom každý Moravák, ale i nejeden Čech. Na Moravě totiž disponují tím, co svatbu povyšuje na zcela novou úroveň. Nefalšovanou cimbálovkou a vynikajícím vínem. Cimbálovka se na Moravě tak nějak lépe poslouchá a víno lépe pije, nemyslíte? Aby váš svatební den byl nezapomenutelný Svatební den by měl být pro všechny zúčastněné nezapomenutelný - pro snoubence i svatebčany. Ti by se měli rozplývat při pohledu na stoly prohýbající se vynikajícím jídlem i pitím. Zkrátka by se na hostině měli dobře najíst, napít a skvěle se pobavit. Omezení jejich počtu proto využijte v jejich prospěch. To, co ušetříte na svatebčanech, již se v důsledku nařízení vlády na vaši hostinu nedostanou, investujte do těch, kteří o toto privilegium ochuzeni nebyli. Zřejmě do vašich nejbližších, již si to zaslouží. Romantické ubytování jako pro princeznu Kde takovou svatbu uspořádat? Co byste řekli stylovému brněnskému penzionku Kovárna s vlastními klenutými vinnými sklepy? Nabízející romantické ubytování, kouzelný krb a jedinečnou stěnu z historických signovaných cihel? Taková může být vaše svatba Brno. Vítejte v kouzelném penzionu Kovárna, kde váš svatební den, ale i zásnuby a rozlučku se svobodou pojmou nanejvýš stylově. Neomezený raut a nefalšované veselí Je libo následující scénář vaší svatební hostiny: oběd sestávající ze čtyřchodového svatebního menu podávaný ve stylové jídelně s kachlovými kamny. Večeře formou teplého i studeného rautu za doprovodu zmíněné cimbálovky? K tomu to pravé a nefalšované veselí až do časných ranních hodin. Je toto svatební hostina dle vašeho gusta? Svatba Brno tak, jak má být? Tak neváhejte! Manželství přeci jen uzavíráme párkrát za život, tak bychom si to měli pořádně užít!  

  • 0 Práce realitního makléře znamená být úspěšným člověkem, který má pod kontrolou svůj čas

    5.00 z 1 Hlasů

    Nejste spokojení se svým dosavadním zaměstnáním a přemýšlíte o změně? K zásadnímu rozhodnutí je jistě zapotřebí hodně odvahy a odhodlání. Pokud však máte vážné důvody, není nač čekat. Nejste-li rozhodnutí, čemu se v budoucnu budete věnovat, pak vězte, že je nyní poměrně velká poptávka po realitních makléřích. Jaké jsou základní předpoklady pro úspěch v roli realitního makléře? Práce realitního makléře není pro každého. Musíte být především schopni bez problémů komunikovat s dalšími lidmi, mít jistou empatii. Zároveň počítejte s tím, že trvá nějaký čas, než se stanete skutečnými odborníky v dané profesi. Pro pozici realitní makléř práce ale vždy bude, lidé chtějí prodávat, nakupovat a pronajímat nemovitosti neustále, a to nezávisle na ekonomické situaci a dalších faktorech, které dokážou výrazně ovlivnit jiné profese. A jaký má realitní makléř plat? Záleží na tom, jak zruční, šikovní a pracovití jste. Zpočátku je nutné počítat s určitou dobou pro zapracování. Není ale výjimkou, že plat realitního makléře výrazně převyšuje republikový průměr mezd. Dobrá pozice, s níž naleznete uznání od ostatních Velkou výhodou práce realitního makléře je fakt, že jste do značné míry pánem svého času. Sami si totiž zvolíte termíny, kdy se setkáte se svými klienty. Nemáte žádné směny, nemusíte pracovat od rána do večera, jako je tomu ve většině zaměstnání, pokud chcete mít solidní plat. Jde zároveň o velmi seriózní práci, jež je obecně velmi respektovaná. Dobrý realitní makléř nikdy nebude mít nouzi o práci, své klienty si vždy najde. Pakliže se chcete pustit do nové životní etapy a zkusit štěstí v oboru realit, pak máte možnost. Nové realitní makléře rádi přijmou ve společnosti RE/MAX Nova, jež se specializuje na vyhledávání vhodných osob, které by si tímto zaměstnáním mohly plnit své sny.

  • 0 Jak na jaře osvěžit ložnici? Zkuste vyměnit záclony a povlečení

    0.00 z 0 Hlasů

    S jarem máme chuť  uklízet, rekonstruovat, měnit a vylepšovat. Jenomže co udělat s ložnicí? Nábytek máme relativně nový, ale pořád to není ono. Nejspíš je tedy správný čas na změnu bytových textilií. Záclona je v ložnici nezbytností Prostoru ložnice dává právě záclona příjemný romantický vzhled. Dokonce ji lze „zopakovat“ třeba v podobě krásně romantických nebes nad postelí. Nezbytností je pak proto, že nám přes den poskytuje v ložnici soukromí. Pro noc pak potřebujeme závěsy, optimálně zatemňovací, nebo lze záclony doplnit pouze okenními žaluziemi či předokenními roletami. Dlouhá nebo krátká? Pokud je to kvůli topení možné, je lepší volit dlouhou záclonu po zem a přes celou zeď. Prostoru dává kompaktnost i pocitově příjemné teplo. Pokud používáte romantické vzory pro povlečení, nemusíte se bát krajkových záclon a záclon s výraznými vzory. Kdo preferuje různé moderní povlečení, ten by měl záclony vybírat spíše střídměji, bez zbytečných celoplošných vzorů. Na záclony se specializuje firma DANTE.CZ. V sortimentu firmy nechybí ani další bytový textil. Třeba právě zmíněné povlečení. Nové povlečení = nová ložnice Dominantním designovým prvkem ložnice je povlečení. Mělo by být samozřejmostí, že ladí barevně s dalším bytovým textilem, ale i s výmalbou zdí. V Dante koupíte kvalitní bavlněné povlečení, povlečení z bavlněného saténu i na údržbu velice snadné krepové povlečení. Snadno si vyberete levné i luxusní kousky a též povlečení pro děti. Potřebujete speciální povlečení? Sortiment Dante zahrnuje prodloužené povlečení, francouzské povlečení a rovněž vzory povlečení vhodné pro muže, tedy třeba do pánských penthouse. Na jaře je vhodné povlečení s jarními a letními vzory. Hodí se květiny, ale též teplé jarní barvy, které do ložnice vnesou pozitivní energii, tak potřebnou proti pověstné jarní únavě.

  • 0 Stany na párty i reklamní a prodejní akce

    0.00 z 0 Hlasů

    Co si představíte, když se řekne stan? Kempování v přírodě, nebo si vybavíte pořádnou letní párty ve stanu? To ale zdaleka není všechno, protože existují typy určené pro reklamní prezentace či prodeje na nejrůznějších akcích. Jak se jednotlivé stany lidí a podle čeho vybrat ten nejvhodnější? Vše důležité se dozvíte v článku. Párty stan Každá pořádná párty a velká akce pod širým nebem potřebuje svůj party stan. Ten by měl mít lehkou a pevnou konstrukci ideálně z hliníku. Výraznou pomocí při zařizování akce i likvidování je snadná montáž a demontáž. Aby byla párty pestřejší a pro kombinování v rámci jedné události si vyberete z několika barevných variant. A jaký vybrat rozměr stanu? To záleží na tom, jak velká párty bude. Základní variantou je rozměr 2×2 metry. O poznání víc lidí se vejde do stanu o rozměru 6×3 metry. Mezi tímto rozpětím můžete vybírat další druhy. Ideální i pro reklamu Prezentace firmy na veletrhu, stánek k příležitosti otevřených dveří a podobně opět vyžaduje pořádné vybavení. Reklamní stánek pomáhá s vytvořením zázemí a stylové prezentace na úrovni. Stačí si vybrat vhodný rozměr a zapřemýšlet nad potiskem, který nejlépe vyzdvihne vaši firmu či produkt. Překvapeni budete i příznivou cenou, která příliš nezvýší náklady na prezentaci, takže je dostupná i pro menší podnikatele a živnostníky. Jako stvořené k prodeji Od reklamy je to už jen kousek k prodávání. Pořádný prodejní stánek ocení lidé nabízející produkty na trzích a nejrůznějších akcích. Díky vlastnímu stanu si perfektně přizpůsobíte prezentaci a máte jistotu, že v případě špatného počasí nezmoknete. Za zmínku stojí také snadná údržba a skladné rozměry pro pohodlnou manipulaci. Montáž je velmi snadná a otázkou pár minut, takže chystání prodejního stánku zabere minimum úsilí. Podobně je na tom i skládaní.      

  • 0 Byla by pro vás vhodná práce realitního makléře?

    0.00 z 0 Hlasů

    Současná situace vzala spoustě lidem příjem. Někteří se snaží zuby nehty přežít současnou situaci, doufají, že karanténa brzy pomine a práce se jim navrátí. Jiní budou muset hledat obživu jinde. Například majitelé cestovních kanceláří nemohou počítat s návratem klientů za měsíc či dva. Nezoufejte však, vezměte tuto situaci jako impuls změnit kariéru! Věcí, které můžete dělat, je opravdu spousta. Stačí se zamyslet, co od své práce očekáváte. Chtěli byste pracovat sami na sebe, mít možnost organizovat si volný čas dle svých potřeb a mít zaměstnání s pestrou náplní? Pak stojí za úvahu práce realitního makléře. Realitní makléř se určitě uživí V současné době je nutné dívat se nejen na to, co by vás bavilo, ale i na finanční stránku daného zaměstnání. Práce v realitách rozhodně patří k těm, které momentálně mají smysl. Bydlení je a bude potřeba pořád. Vzhledem k hospodářské krizi se dá očekávat, že ceny bytů a domů půjdou dolů, což může zvýšit zájem o ně. Podle všeho tedy bude mít realitní makléř práce dost. Realitním makléřem se můžete stát i vy Máte pochybnosti, zda byste něco takového zvládli? Nepotřebujete žádnou speciální školu ani vzdělání. Stačí chuť pracovat, schopnost postarat se sám o sebe, dobře si naplánovat čas, komunikovat s lidmi, vcítit se do druhých a obchodní duch. Není toho zrovna málo, protože práce v realitách je pestrá. Budete terénní i kancelářský pracovník, psycholog i obchodník. Můžete se podívat na návod jak se stát realitním makléřem a ujasnit si, co vlastně takový makléř všechno dělá. Výše odměny se uděluje dle vašich zásluh Práce v realitách je férová – dostanete tolik peněz, kolik si zasloužíte. Plat realitního makléře je počítán podle toho, kolik toho zvládne odpracovat. Je tedy jenom na vás, jestli budete více pracovat přes školní rok a v létě si uděláte volnější režim, abyste mohli být s dětmi. Někteří makléři pracují i o víkendech, jiní si naopak udělají časový rozvrh tak, aby se mohli věnovat rodině. Všechno je jenom na vás, což je na práci makléře nesmírně lákavé. Na růžích mít ustláno nebudete, makléři musí makat, spoustě z nich to však za všechny ty výhody stojí. Jdete do toho? Realitní kancelář RE/MAX Anděl aktuálně hledá posily, zkuste to u nich!

  • 0 Jak vybrat herni notebook

    0.00 z 0 Hlasů

    Jak vybrat herní notebook Dnes se podíváme na to, jak vybrat herní notebook, když výpočetní technice moc nerozumíte. Setkali jsme se s mnoha zákazníky, kteří si někde zakoupili notebook, který jim byl prezentován jako herní – že zvládne každou hru, ale v reálu z notebooku byli pak zklamaní. Proto se pojďme podívat na to, co je důležité, a na to, jak nenaletět. První co, tak si sepište hry, které Vy nebo Váš potomek chce hrát. Na internetu najdete, jaké min. požadavky na výkon notebooku nebo počítače hra má. Najdete tam také, jaké jsou doporučené požadavky, což je pro Vás mnohem důležitější, protože to, že hru spustíte, je sice fajn, ale když ji pak musíte hrát v ošklivé grafice, to herní zážitek moc není. Tímto získáte alespoň základní představu, co by notebook měl splňovat. Nyní se podíváme obecně na základní parametry, které jsou u herního notebooku důležité, a nakonec si herní notebooky rozdělíme do cenových skupin.   Co je u herního notebooku nejdůležitější?   Grafická karta Procesor Operační paměť   Grafická karta Grafická karta musí být tzv. dedikovaná (někdy označována jako samostatná, prostě musí mít vlastní paměť). S integrovanou grafickou kartou si zahrajete maximálně graficky nepříliš náročné hry (většinou online nebo v základním vybavení Windows). Grafická karta by měla mít minimálně 2 GB (2048 MB) vlastní paměti, ideálně 4 GB či 8 GB. Existují 2 výrobci grafických karet, a to NVIDIA a AMD (dříve ATI). Ne každá grafická karta s vlastní pamětí je vhodná na hry a je tedy lepší toto konzultovat s někým, kdo tomu rozumí a ví od Vás, jakou máte představu a jaké hry chcete na notebooku hrát. Procesor Existují 2 výrobci, INTEL a AMD, většina hráčů zastává názor, že Intel je lepší. Každopádně pravdou je, že s procesory Intel se setkáte u většiny notebooků, jelikož tato značka má dominantní postavení na trhu. Proto se budeme věnovat této značce. Hledejte procesory označené Intel Core iX (místo X bude 3, 5, 7 nebo 9 - čím vyšší, tím lepší) U méně náročných her stačí procesory s dodatkem U (např. Intel Core i57200U), u náročnějších her chtějte plnohodnotné procesory s dodatkem Q (např. Intel Core i76700H Q). Operační paměť Chtějte minimálně 8 GB operační paměti (pro náročnější hry 16 GB a více) Operační paměť lze snadno v notebooku rozšířit na rozdíl od procesoru a grafické karty, takže pokud notebook nemá tolik operační paměti (RAM), zkonzultujte s prodejcem její navýšení   Cenová relace do 15 000 Kč V této cenové relaci je to trochu o kompromisu. Zahrajete si spoustu her, ale nečekejte, že to budou ty nejnáročnější, co jsou na trhu. Okolo této cenové hladiny naleznete notebooky s procesory Intel Core i5, 8 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 940 M. U levnějších modelů se snažte, aby zůstala takováto grafická karta, a volte procesor Intel Core i3. Cenová relace do 25 000 Kč Zde už máte více prostoru a najdete zde notebooky na více náročné hry. V této cenové relaci hledejte buď procesory Intel Core i7 (s dodatkem U), nebo Intel Core i5 (s dodatkem Q). Grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX buď s 2 GB, nebo 4 GB vlastní paměti. Ukázkou velmi dobrého herního výkonu může být Lenovo Legion Y520, který má procesor Intel Core i5 (s dodatkem Q). Tento notebook se pyšní krásným herním designem, podsvícenou klávesnicí a dobrým zvukem, kdy hodně práce odvádí integrovaný subwoofer.   Cenová relace do 35 000 Kč V této cenové relaci už si zahrajete veškeré hry, které jsou na trhu. Vyhledávejte notebooky s procesory Intel Core i5 nebo i7 s dodatkem Q, operační pamětí 8 – 16 GB a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX s 4 GB paměti. Vybrat si můžete například mezi notebooky HP řady Omen. Cenová relace „NEOMEZENO“ Chcete si užít maximum herních zážitků, nechcete notebook měnit každé 2 roky, když vyjde nejnovější a nejnáročnější hra? Tak tato cenová kategorie je právě pro Vás. Nejdete zde notebooky označené slůvkem „legendární“ či „kultovní“. Může tím být na míru skládaný notebook značky Eurocom nebo např. Dell Alienware, který má snad vše, co byste si mohli přát. Určitě zde očekávejte 32 GB operační paměti, grafickou kartu s 8 GB (někdy i 2 grafické karty) a ty nejvýkonnější procesory Intel Core i7.     Někdo zastává názor, že lepší je stolní počítač na hraní her, a ano je, pokud jej nemusíte přenášet. Někdy je zase lepší variantou herní konzole. Někdy ale prostě chcete a potřebujete přenosné zařízení nejen na hry. A co Vy, už máte herní notebook nebo budete teprve vybírat?

  • 0 Sexio.cz ukazuje, jak by měla vypadat péče o zákazníka na nejvyšší úrovni

    5.00 z 1 Hlasů

    Česko je e-shopovou velmocí a v současné době, kdy přes internet začínají prodávat i ty obchody, jež dříve fungovaly jen v kamenných prodejnách, je ještě důležitější umět zaujmout. Prvním lákadlem pro zákazníky jsou samozřejmě nízké ceny, ale co dál? Příznivá cenová politika už dávno nestačí, lidé jsou vybíraví. Internetovým obchodem, který to už dávno pochopil, je sexshop Sexio.cz. Je pravda, že sexshopy jsou ještě úplně speciální kategorií obchodů, jež musí řešit ještě jeden velký závazek navíc – soukromí svých zákazníků. Sexio.cz nabízí maximální soukromí Pro většinu sexshopů je naprosto samozřejmé odesílat zákazníkům diskrétně zabalené a nijak neoznačené zásilky. Nemohou tedy využívat marketingové síly potištěných krabic či pásek, ale to je přežitelná komplikace. Horší je, že pro většinu sexshopů tím péče o soukromí zákazníků končí. Sexio je bezpochyby nejdiskrétnější sexshop, jaký na českém trhu funguje, má totiž bezpečný web. Nenajdete na něm žádný cizí obsah, nemusíte se tedy bát, že by vaše údaje předávali třetí straně pro marketingové účely. Možná to ani nevíte, ale stačí, když je na webu facebookové tlačítko „Like“ a Facebook už hned ví, zda a kdy jste na tom webu byli. Podobně to funguje s dalšími tlačítky jiných sociálních sítí. Samostatnou kapitolou jsou pak také cenové srovnávače typu Heureka. Pokud se v nich obchod nachází, automaticky jim poskytuje údaje o svých zákaznících, tedy i o vás. Proto Sexio.cz nenajdete v žádných srovnávačích. Ano, připravuje se tím o zákazníky, kteří by ho tam našli, nicméně soukromí zákazníků je přednější než zisk. Je poznat, když e-shop prodávaným výrobkům rozumí Někteří lidé provozují e-shop kvůli zisku. Jiní kvůli tomu, že je baví prodávat daný typ zboží. Sexio je ten druhý případ. Snaží se přizpůsobovat obsah webu zákazníkům a přinášet jim dostatek informací. Do každého balíčku proto přidává brožuru s užitečnými radami, jak se o erotické hračky starat. Nejde o žádnou brožurku od výrobce, ale o text, který sepsali přímo v Sexio. Sexshop toho pro své zákazníky dělá skutečně hodně. Vytvořil pro ně i erotickou hru Dares4joy.cz určenou pro heterosexuální i homosexuální páry. Ve hře dostáváte úkoly podle zadaných preferencí a hraček, jež máte doma. Zákazníci chtějí své zboží rychle Další důležité kritérium pro výběr, odkud si lidé zboží objednají, je rychlost. Mnozí jsou ochotni připlatit si za rychlejší zboží, raději nakoupí tam, kde mají věci skladem, i když je cena mírně vyšší. Proto má Sexio průběžně skladem kolem 95 % zboží a snaží se co co nejrychlejší dodání. Levné poštovné začíná už od 100 korun. Péče o zákazníky je v Sexio prostě ukázková, což je jistě jeden z důvodů, proč se jim daří. A to i nyní v době, kdy nás koronavirus zkouší po všech stránkách.

  • 0 Drevene pelety predstavuji chytry zpusob paliva pro vytapeni domu

    0.00 z 0 Hlasů

    V případě, že nejste napojeni na centrální systém vytápění a používáte tak vlastní zdroj, je na místě zvážit, jaké palivo se vám vyplatí. Jedním z dobrých řešení je využívání pelet ze dřeva. Jak se pelety vyrábějí? V dřevovýrobě vzniká spousta odpadu, který se dříve vyhazoval. Dnes se z něj ale kromě jiného dělají dřevěné pelety. Jde o válečky malé velikosti, které vzniknou tak, že se odpadní dřevo rozdrtí na drobné částice. Poté dojde k jejich slisování a následně ke stlačení pod velkým tlakem, aby dostaly požadovaný tvar a hustotu. Prodávají se většinou v tunových baleních, jež vydrží pro běžný rodinný dům klidně i několik měsíců. Alternativou je pak možnost zakoupit pelety v malých balících o hmotnosti maximálně několika desítek kilogramů. Využijete je kupříkladu pro občasné topení na chatě či chalupě v době, kdy ještě nepanují takové klimatické podmínky, jež by vám umožnily v objektu pobývat bez zatápění. Hlavní přednosti pelet ze dřeva Pakliže si pro vytápění objektu zvolíte dřevěné pelety, můžete je začít užívat ihned po nákupu. Běžné dřevo, které si sami nařežete z padlých stromů, je vlhké, proto jej musíte nechat až dva roky schnout. Pelety jsou oproti tomu už dostatečně vysušené, takže s nimi lze zatápět okamžitě. Navíc mají velmi dobrou výhřevnost, což snižuje spotřebu a náklady na vytápění domu. Dá se tak říci, že pelety představují ekonomicky výhodné palivo, a to i v porovnání s uhlím. Jaké dřevo se pro výrobu používá? U dřevěných pelet záleží také na kvalitě dřeva. Právě z tohoto důvodu se nejčastěji využívá odpad ze smrku, tedy dřeviny, jež má velmi dobré vlastnosti z hlediska hoření a výhřevnosti. Jde navíc o nejdostupnější dřevo v tuzemsku, v současné době i díky kůrovcové kalamitě jeho cena klesá, což se projevuje na výsledné ceně pelet.

  • 0 Poradíme vám, jak správně vybrat batoh na kolo

    5.00 z 1 Hlasů

    Slunečné počasí se přímo nabízí k různým cyklistickým výletům mimo civilizaci. Jestliže však plánujete vyrazit někam na delší trasu, vyplatí se mít s sebou sportovní batoh, kam dáte všechny nezbytnosti, jako je svačina či náhradní láhev na vodu. Myslete na své pohodlí Každý cyklista ví, jak moc je důležité se při jízdě na kole cítit dobře. Na tohle myslete i při výběru batohu, protože jej budete mít po celou dobu jízdy na zádech. Z toho plyne, abyste vybírali pouze ergonomicky tvarované modely, které vás nebudou nikde nepříjemně tlačit a budou při nošení maximálně pohodlné. Ideální je také propracovaný systém na odvětrávání zad.   Co se týče objemu batohu, je to velmi individuální záležitost. Zamyslete se nad tím, co všechno v něm plánujete nosit, případně na jak dlouho hodláte vyrážet pryč. Je logické, že na krátké trasy vám postačí menší model přibližně do 20 l, naopak pro několikadenní výlety, kdy s sebou povezete podstatně více věcí, je vhodnější objemnější kousek. Pokud cestujete na kole opravdu často, mrkněte se i na outdoor batohy se zabudovanou lahví na vodu, jež mohou být velmi užitečné. Nepodceňujte rizika Pokud patříte mezi dobrodruhy vyhledávající adrenalin a nejvíce si užijete jízdu na kole v náročném a nebezpečném terénu, měli byste myslet i na nezbytnou ochranu svého těla. Pro tyto účely vám skvěle poslouží batoh s páteřákem, jelikož poskytne vaší páteři patřičnou ochranu, kdyby náhodou došlo k pádu. Vždy je lepší být připraven na všechno a nebezpečným situacím předcházet.   Velký výběr batohů na kolo i celou řadu dalšího zboží naleznete v bajkshopu Singltrek od tvůrců singltreků v České republice. Na jediném místě si můžete zakoupit všechno potřebné vybavení, díky němuž můžete vyrazit i na náročnější cyklistické výlety zcela bez obav.

  • 0 Chcete refinancovat hypotéku? Poradíme vám, jak na to!

    0.00 z 0 Hlasů

    Hypotéka každý měsíc ukrajuje řádnou část rodinného rozpočtu. Zdá se vám to moc? Zkuste hypotéku refinancovat. Možná se dočkáte nižší úrokové sazby nebo jiných výhod. Jak na to? Pořídit si vlastní bydlení něco stojí. To, že jste se upsali jedné bance ale neznamená, že u ní musíte setrvat po celou dobu, kdy hypotéku budete splácet. Když vám totiž jiná banka nabídne lepší podmínky, můžete odejít ke konkurenci. Náš tip: Porovnejte nabídky jednotlivých bank pěkně z pohodlí domova. Pomůže vám s tím online hypoteční kalkulačka. Když se řekne refinancování hypotéky Úrokové sazby hypoték i podmínky jednotlivých bank se liší. Proč toho nevyužít? Můžete díky tomu ušetřit i několik tisíc za rok a jet třeba na dovolenou. Refinancování hypotéky znamená splatit stávající hypotéku novým hypotečním úvěrem, který mívá nižší úrokovou sazbu nebo jiné výhody. Jak říká majitel fintech startupu hyponamiru.cz Miroslav Majer: „Měníme hypotéční trh! Refinancování hypotéky je velmi snadné a lidé se tohoto kroku nemusí obávat. Pokud chcete získat výhodnější úrokovou sazbu hypotéky, porovnejte nabídky všech bank a před koncem doby fixace začněte s vybranými bankami vyjednávat.“ Jak hypotéku refinancovat? Pohlídejte si konec fixačního období vaší stávající hypotéky. Zhruba dva měsíce předem se začněte zajímat o nabídky bank. Požádejte vaši banku o návrh úrokové sazby na další fixační období. Zajímejte se i o aktuální nabídku ostatních bank. Nabídla vám jiná banka lepší podmínky? Využijte jich. Rozhodněte se, zda budete refinancovat, nebo zda vše necháte tak, jak to je. Rozhodli jste se refinancovat? Oznamte tento záměr vaší bance a požádejte ji o vyčíslení zůstatku úvěru. Zkontaktujte novou banku a sjednejte si novou hypoteční smlouvu. Náš tip: Víte, že si můžete výhodné úrokové sazby zajistit až tři roky dopředu? Kdo totiž nechce riskovat růst úrokových sazeb, ten může hypotéku refinancovat i několik let před koncem fixace. Zajistí si tím aktuální úrokové podmínky, čerpat je ale začne až po skončení fixace. Na co si dát při refinancování pozor? Už při sjednání hypotéky se rozhodujete, jak dlouhé fixační období chcete. Nenechte si jeho výročí uniknout, ať nepřijdete o možnost ušetřit. Hlavně u hypoték s dlouhým fixačním obdobím se často stane, že vhodnou chvíli pro refinancování prošvihnete. Na co dalšího si dát pozor? Sledujte úrokové sazby a podmínky konkurence. Banky se snaží získat nové klienty, proto vám možná nabídnou lepší úrokovou sazbu, doplňkové služby nebo jiné výhody. Kvůli porovnání nabídek nemusíte obcházet banky, stačí využít služeb online hypotéčních specialistů. Ti se totiž mohou dostat i k nabídkám, které vy neuvidíte. Refinancování hypotéky je snadné a rychlé. Vše zvládnete z klidu domova, zabere vám to sotva pár minut, ušetřit ale můžete tisíce. Proč toho nevyužít?

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz