Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Adventní kalendář pro dospělé? Proč ne

    • Hobby
    • od Redakce
    • 24-11-2018
    5.00 z 2 Hlasů

    Každý z nás si jistě moc dobře pamatuje, jak jsme jako malí dostávali od Mikuláše čokoládové adventní kalendáře. Někdo to nevydržel a snědl všechny čokolády najednou, někdo postupně otevíral jedno okýnko za druhým a nechal se překvapovat, jaká čokoláda ho další den čeká. Vzpomínáte si? A chybí vám ty momenty překvapení? Komu by ne. Na trhu je však mnoho adventních kalendářů, které nejsou plněny jen čokoládou a může si je užít každý dospělý. Přináším vám malou inspiraci. Kosmetický adventní kalendář Hitem dnešní doby jsou kosmetické adventní kalendáře, které užijou hlavně ženy, ale existují i ty pánské. Na trhu se objevuje mnoho různých variant a různých značek. Můžete si vybrat kalendáře s dekorativní kosmetikou, tělovou kosmetikou nebo třeba šumivými koulemi do koupele. Výběr je opravdu jen na vás.Ceny se pohybují od 400Kč do několika tisíc. Čajový adventní kalendář Tento kalendář může potěšit jak muže a ženy, tak také děti. Každý den si otevřete okýnko s jiným vońavým čajem. Na trhu jich je velké množství, takže je z čeho vybírat.Ceny jsou mnohdy příznivé, můžete najít kalendáře pohybující se okolo 100Kč. Alkoholický adventní kalendář Alkoholické adventní kalendáře nejsou tak známé, ale na trhu jich je poměrně dost. Můžete sehnat jak kalendáře rumové, tak třeba pivní a vinné, které potěší nejen muže, ale také ženy. Jen ceny jsou celkem vysoké. Můžete proto své ženě či muži vyrobit domácí, který bude přesně podle gusta a zároveň se za něj doplatíte. Adventní kalendář se svíčkami Pokud jste velkými milovníky svíček, můžete sehnat i adventní kalendáře plněné svíčkami. Vyrobte vlastní V různých obchodech můžete narazit na tzv. "Vyrob si sám" kalendáře. Jsou to kalendáře, které můžete vyplnit podle svého gusta. Přidejte čokoládu, malou kosmetiku, mince, či cokoliv jiného, co tomu druhému udělá radost. Myslím si, že takto vlastnoručně vyrobený kalendář udělá radost ze všeho nejvíce. Adventní kalendář pro mazlíčky A nakonec nesmíme zapomenout na ty, kteří nás život ze všeho nejvíce zpříjemňují. Jsou to naši mazlíčci. Dají se sehnat jak kalendáře pro psy a kočky, tak také pro hlodavce.Ceny se pohybují již od 50Kč. Tak co, který kalendář se letos chystáte koupit?

  • 0 Skype, Facebook, mobil, e-mail. Opravdu tak máme k sobě blíž?

    0.00 z 0 Hlasů

    S vyspělostí obyvatelstva přichází i moderní technologie, jako počítač, dotykový telefon nebo robot, co je dle reklam, váš „opravdový kamarád“. Co se týče komunikace a sociálního sdílení, se fenomény doby staly mobilní telefony a internet. Otázkou však zůstává, zda k sobě opravdu máme blíže, díky těmto pokrokům doby. Internet lidem nabízí mnoho komunikačních prostředků. Dříve se jednalo o ICQ, což nám umožňovalo chatovat s přáteli prakticky zadarmo (pouze poplatek na internet). Časem vytvořili zvídaví lidé i Skype, který naopak zprostředkovával hovory prostřednictvím počítače, aniž bychom museli užít mobilní telefon. Nesmíme opomínat ani e-mail, který tu byl už od založení internetu. A samozřejmě stále žhavou ,,novinkou“ je sociální síť Facebook. DÍky těmto všem komunikačním prostředkům, jsme stále ve spojení. Uchopíme mobil, kouzelnou krabičku, vytočíme telefonní číslo a ozve se námi vytoužený hlas. Sbližují nás však tyto prostředky? Vytoužené rande I přesto, že říci někomu do očí: ,, Líbíš se mi. Půjdeš na schůzku?“, nepatří mezi kategorie nejjednodušších rozhovorů, a přes telefon nebo Facebook je to tak snadné. Ve finále na člověka stejně ten partner čeká a musí se s ním setkat. Pravděpodobně, kdyby se dvojice oslovila v dané chvíli, a ne až druhý den přes internet, mohli by si ušetřit mnoho času, stráveného psaním a hned by věděli, či si padli do oka a rozumí si. Vše má své pro a proti Jsou chvíle, kdy se bez toho neobjedneme. Může se stát, že se například ztratíme po cestě na pohovor v cizím městě. Co uděláme? Bez problémů - zatelefonujeme. Takových situací se spousta, a častokrát si ani neuvědomujeme, jak rychle a snadně je možné, se spojit prakticky s kýmkoliv na světě. Většina komunikace dnes probíhá přes síť, až už mobilní nebo internetovou. A je téměř nemožné představit si, že by se stalo jinak. Je ale důležité vědět, kde až jsou hranice, a zda by nebylo lepší, některé věci dělat jinak. Zamysleme se. Nebyla komunikace mezi lidmi dříve snazší? Osobitější? Jsme šťastnější, protože jsme k sobě našli cestu, právě díky těmto ,,urychlovačům doby"? Buďme otevření, mluvme s lidmi z očí do očí, nespadejme do internetového a mobilního světa. Možná teprve pak k sobě budeme mít konečně blíž.  

  • 0 Jak se zbavit zbytečností v domácnosti

    5.00 z 3 Hlasů

    Jak se zbavit zbytečností v domácnosti Hromadění věcí, které je škoda vyhodit, mají ještě potencionální využití a mohou se hodit zná většina z nás - ať už z vlastní zkušenosti, od našich blízkých nebo třeba z doslechu. Neviditelný strach z nedostatku, snaha ušetřit a odvolávání se na jakoukoliv zelenou myšlenku našeho (či cizího) sbírání nepotřebných věcí nás může velmi zatěžovat. Tito sběrači jsou často z nepořádku, který se s hromadami nepotřebných věcí spojen, smutní a rozčarovaní. Uklizeno by chtěl mít každý, ale čím více předmětů se uklízí, tím je těžší udržovat pořádek. Jak z toho ven? Buďte nekompromisní Připravte si papírovou krabici na drobnosti, které nevyužijete, ale nebudete je vyhazovat a dále několik pytlů na věci, kterých se zbavíte jednou provždy. Více pytlů proto, abyste mohli věci na vyhození třídit. Poté se posťte do práce.  Skutečně to potřebuji? Je zcela normální, že ať vezmete do ruky cokoliv, nebudete to chtít vyhodit. Ono téměř každá drobnost je v tuto chvíli ve vašich očích důležitá a je velká škoda ji vyhodit. Tento pocit ale musíte překonat. U každé věci spíše zvažte, kdy jste ji naposledy použili a reálně si řekněte, k čemu ji budete nadále mít, případně kdy konkrétně ji použijete. Pokud jste věc nepoužili minimálně rok a ani v dalším roce ji nevyužijete, pryč s ní! U předmětů také můžete odhadovat jejich finanční hodnotu. Pokud má předmět reálnou prodejní hodnotu v řádech stokorun, můžete ho zkusit prodat na některém z bazarových serverů. Pokud ve vašich očích hodnotu má, ale reálně by za tento předmět nikdo nedal ani korunu, pryč s ním! Postupujte dále a buďte nekompromisní. Pytle se začnou plnit a v krabici zůstane jen to, co má pro vás skutečnou citovou hodnotu nebo to doopravdy potřebujete. Po skončení přebírání odkliďte pytle s vytříděnými věcmi k vyhození někam mimo dohled a vyčkejte třeba tři dny. Uvidíte sami, že vám nic z těch věcí chybět nebude! Nakonec budete rádi, že budete moci pytle vzít a odvézt do sběrného dvora či vyhodit do kontejneru.  Ulehčíte nejen vašemu domovu, ale i své mysli. A je prokázáno, že když to zvládnete jednou, zalíbí se vám to natolik, že přestanete shromažďovat zbytečnosti.

  • 0 Stříbrné mince ČNB

    5.00 z 3 Hlasů

    Stříbrné mince jsou oblíbené, protože jsou levné. Jendu pořídíte i do 500 Kč, cena roste s velikosti mince. Minci můžete koupit a věnovat jako dárek, můžete je sbírat, ale především se můžete těšit z její krásy. Každá mince je jiná, naprosto originální. Víte ale, že mince v Čechách nevydává mincovna (to je navíc běžná soukromá společnost), ale přímo Česká národní banka? Matoucí je fakt, že ČNB sama veřejnosti mince neprodává. Kdo si chce pořídit pamětní mince ČNB, musí se obrátit na některý specializovaný obchod s numismatikou. Největší z nich najdete pochopitelně v Praze, v druhém patře budovy Obecního domu na náměstí republiky. Do klidné, diskrétní prodejny vás vyveze krásný dobový výtah. Vstup je služební vrátnicí z ulice u Prašné brány. Každá mince ČNB přibližuje jiné téma. Mince Založení Národního muzea je věnována instituci, která uchovává historický odkaz našeho národa. Nemusíte ji hned kupovat. Prohlédnout si ji můžete na stránkách zlate-mince.cz Na lícní straně dvousetkoruny jsou ztvárněny dvě pomyslné vitríny, které obsahují vybrané exponáty Národního muzea. V horní vitríně jsou znázorněny kostra plejtváka myšoka, zkamenělina trilobita a kamenná plastika hlavy Kelta ze Mšeckých Žehrovic. Ve spodní vitríně se nacházejí vakovlk, ještěr velescink kapverdský a denár Boleslava II. Mezi vitrínami je název státu „ČESKÁ REPUBLIKA“. Mincovní pole při horním, levém a pravém okraji je vyplněno názvy objektů, které jsou ve správě Národního muzea. Na rubové straně dvousetkoruny je v horní části mincovního pole vyobrazena Historická budova Národního muzea a v dolní části Nová budova Národního muzea. Při horním okraji mince je letopočet „1818“ a při spodním okraji mince letopočet „2018“. Text „NÁRODNÍ MUZEUM“ se nachází uprostřed mincovního pole mezi budovami. Nalevo od tohoto textu je vyobrazen český lev. Národní muzeum je největší muzeum v České republice. Založil je v roce 1818 hrabě Kašpar Maria Sternberg , pod názvem Vlastenecké muzeum v Čechách. S muzeem jsou nerozlučně spjaty dějiny české numismatiky. V jeho sbírkách najdete i slavný „Masarykův“ dukát – první zlatou minci vyraženou v Československu, s pořadovým číslem 1 !

  • 0 Jak vybrat digestoř do malého prostoru?

    0.00 z 0 Hlasů

      Zařizujete si bydlení a lámete si hlavu, jak vybrat digestoř do nepříliš velké kuchyně v bytě? Umístění digestoře má své opodstatnění bez ohledu na velikost – umožní vám účinně a efektivně odsávat nežádoucí páry, které vznikají při vaření, minimalizuje zápach, eliminuje i přepálené tuky při smažení a snižuje vlhkost vzduchu, proto byste na jeho umístění určitě neměli zapomínat. Jak ale vybrat správný odsavač par, pokud jste limitováni velmi malými nebo středními prostory? Jak vybrat digestoř do malé kuchyně Dnes existuje několik typů, které se liší funkcemi, možnostmi umístění, náklady na pořízení i údržbu či snadnou nebo složitější údržbou. Ne každá z nich je však vhodná do bytu, kde bývají kuchyňské kouty menší a majitel bytu je navíc omezen stavebními dispozicemi. Pro výběr té správné si musíte zodpovědět následující otázky: 1. Lze ji napojit na odtah? 2. Jak velká je moje kuchyň? 3. Kam chci odsavač par umístit? Lze digestoř napojit na odtah? Zjistěte si, zda se váš sporák nachází poblíž komína a je tak možné napojit odsavač na odtahovou šachtu. Podle toho se následně rozhodněte, který z následujících typů, je pro vás vhodný: · Klasický typ s odtahem je levná a velmi účinná varianta. Pouze si ověřte, zda vybraný typ obsahuje tzv. zpětnou záklopku, která zabraňuje pronikání pachů, pokud zrovna odsavač neběží. V panelových a bytových domech je totiž komín naplněn nejrůznějšími pachy ze všech ostatních bytů. Tento typ je pak pro obyvatelé bytů bezúdržbový, jelikož jedinou povinností je pravidelná kontrola komína, kterou zajišťuje většinou společenství vlastníků jednotek. · Digestoře recirkulační jsou alternativní variantou, pokud není možnost napojení do komína. Používají tzv. aktivní uhlíkový filtr, přes který nasátý vzduch přefiltrují a následně jej vyšlou zpět do oběhu. Jsou však méně účinné, dražší a je nutné minimálně každého půl roku filtr vyměnit nebo umýt v myčce na nádobí. Jak velká je moje kuchyň? Ač se to nemusí na první pohled zdát, menší kuchyň může být velkou výhodou při výběru. Platí zde totiž pravidlo, že digestoř by měla vzduch v místnosti vyměnit minimálně desetkrát za hodinu. Pro výpočet minimálního potřebného výkonu, můžete využít následující rovnici: Výška místnosti, kde se bude digestoř nacházet x plocha místnosti x 10 = minimální sací výkon. To znamená, že pokud máte například místnost s kuchyní o rozloze 10 m2 a výška místnosti je 2,5 m, minimální sací výkon, který je potřeba, je 250 m3 za hodinu. Z toho jasně plyne, že čím menší kuchyň, tím menší výkon, což znamená menší finanční náklady na pořízení. Tip: Při pořizování hleďte také na energetický štítek spotřebiče, který stanovuje spotřebu elektřiny daného produktu a může vám tak pomoci odhadnout, kolik vás provoz spotřebiče bude stát. Kam odsavač par umístit? Poslední otázka, která by vás měla při výběru zajímat, je cílové umístění. Do menších prostor v bytě se hodí následující: · Digestoř výsuvná – v případě malého prostoru nejideálnější varianta, protože ji můžete vysunout pouze tehdy, pokud budete zrovna vařit, jinak může zůstat skryta. Lze ji pořídit jak v provedení s filtrem, tak s vývody na připojení ke komínu. · Digestoř podstavná – umísťuje se pod kuchyňské skříňky, aby nezabírala žádný další prostor navíc. Vyrábí se s vývody z boku, zezadu i shora, je však vhodná pouze při možnosti napojení na odtahovou šachtu. · Digestoř vestavná – nejlepší řešení, pokud zařizujete kuchyň zcela novou, protože ji jednoduše zabudujete do skříňky. Je velmi výkonná a lze ji sehnat jak s filtry, tak s vývody. · Digestoř komínová – pokud to vaše kuchyň prostorově umožní, je to nejvýhodnější varianta, protože disponuje největším výkonem, a navíc při připojení do komína také nejnižší cenou. Tip: Pokud máte kuchyň spojenou s obytnou částí bytu, pohlídejte si také hlučnost, která by při nejvyšším výkonu odsavače neměla přesáhnout 60 decibelů. Pomohl vám článek při hledání vhodné digestoře do vašeho bytu? Našli jste zde odpovědi na otázky, které jste hledali? Napište do komentáře, jak jste situaci s malým prostorem vyřešili právě vy!

  • 0 Jak správně zamrazit houby

    • Hobby
    • od Redakce
    • 28-09-2018
    5.00 z 2 Hlasů

      Letošní houbařská sezóna je v plném proudu a šťastní sběrači hub se vrací z lesů s plnými košíky. Pokud také patříte mezi milovníky lesa a hledání nádherných kloboučků babek, hříbků či lišek, určitě máte své oblíbené recepty, jak tyto dary lesa zpracovat a pochutnat si na nich. Pokud už máte dost skleniček naložených houbiček v octu, zavařování a sušení vás už zmáhá, vrhněte se na mražení! I skladování hub v mrazáku má však svá pravidla!   Vybírejte jen zdravé houby   A to už přímo v lese. Pokud narazíte na houbu, u které se začíná viditelně rozvíjet plíseň, raději ji ponechte veverkám a slimákům ke snídani či večeři. Sbírejte jen zdravé kvalitní houby – okousaná houba nevadí, hodí se však spíše k okamžité spotřebě. K zamrazení tedy vybírejte jen luxusní kousky, které řádně očistíte.   Volte správné druhy hub   A dopřejte jim malou koupel! Možná si řeknete, že k zamrazení se hodí jakákoli houba. My vám však poradíme, že nejlepší je mrazit hřibovité houby, babky a lišky. Svou strukturou jsou k mražení ideální. A hlavně vám budou chutnat i uprostřed třeskuté zimy. Umí si totiž zachovat svou chuť i aroma. Před další přípravou je však důležité houby propláchnout pod tekoucí houbou. A pak je začít zpracovávat k mražení.   Houby před mražením tepelně upravte!   Protože jinak se pro vás mohou stát i zdraví nebezpečnými. Proces mražení totiž nenastane v okamžiku. Během těch několika hodin, než se houby zmrazí, se v nich mohou uvolňovat mykotoxiny, které vám mohou pochroumat zdraví. Proto vždy před vložením hub do mrazáku jim dopřejte pořádnou dávku tepelné úpravy. Houby můžete povařit nebo podusit.   Předvařené houby   Můžete nejlépe nakrájet i na větší čtvrtky, menší houbičky můžete nechat i celé. Houby dejte do vroucí osolené vody a přidejte lžíci octu. Vařit je nemusíte příliš dlouhou – podle velikosti stačí několik minut. Když jsou houby povařené, ochlaďte je ve studené vodě. Po ochladnutí je dejte do sáčku, odstraňte přebytečný vzduch a vložte do mrazáku. Připravit si samozřejmě můžete i balíčky s houbami pokrájenými na menší kousky – ty pak vařte kratší dobu. Předvařené houby jsou ideální do omáček či houbových gulášů.   Podušené houby   Ty vyžadují více času na přípravu. Jsou však pak skvěle připravené na smaženici či pod maso. Houby stačí nakrájet na větší plátky a dusit v menším množství vody osolené vody a vlastní šťávě. Když změknou, přidejte lžíci oleje. Následně nádobu zchlaďte ve studené vodě a houby uložte do připravených sáčků. Do mrazáku je zazimujte až po řádném ochladnutí.    

  • 0 Podomní prodej je stále na vrcholu

    5.00 z 1 Hlasů

    Podomní prodej obchodní zástupce ještě neomrzel, a to i přes to, že dle zákona je u nás zakázaný. Pro obchodní zástupce je tento podvodný tah na branku nejjednodušší cestou, jak získat klienta. Přes telefon mají lidé možnost ho ve vteřině položit, ovšem u dveří bytu nebo domu už je to horší. Ano, jediná z možností se nabízí zavření dveří, ale to vám u otravných prodejců moc nepomůže. Podomní prodej energií tak stále zůstává na vrcholu denního pořádku. Podomní prodej energií rozhodně neustupuje Nejčastějšími obětmi se stávají důvěřiví senioři, kterým prodejci namluví, že jsou stávající dodavatelé a přichází s novými smlouvami. Prodejci se v této oblasti vyskytují denně a není se tedy čemu divit, že dokážou člověka jednoduše přesvědčit na svoji stranu. V některých společnost jsou na tento typ prodeje pravděpodobně školení. Pokud byste u svých dveří narazili na prodejce, který by vám takto nabízel podpis nové smlouvy, rozhodně ho odmítněte. Jak již bylo řečeno, prodejce to bude zkoušet pomocí různých triků. Ať už vám namluví cokoliv, s největší pravděpodobností vám neříká pravdu. Jde mu pouze o uzavření obchodu. Podpis nevýhodné smlouvy by se vám v budoucnu příliš nevyplatil. Jestliže už přemýšlíte o změně dodavatelé energií, rozhodně to nedělejte touto formou. Obchodní zástupci při podomním prodeji budou na vás maximálně naléhat, abyste jeho smlouvu podepsali. Z jeho úst uslyšíte prodejní argumenty, kterým bohužel většina lidi podlehne. Musíte se naučit říkat NE! Dnes existují seriózní společnosti, navíc trh nabízí i možnost online srovnání energetických služeb. Smlouvu jsem mezi dveřmi podepsal, co teď? Narazili jste na tento článek až teď, ale už jste podepsali nevýhodnou smlouvu? Nemusíte panikařit, od smlouvy máte možnost ze zákona odstoupit do 14 dnů od jejího podpisu. Při odstoupení smlouvy možná uslyšíte další triky, kterými to prodejci budou zkoušet vyžehlit. Tady už v žádném případě nepodléhejte.

  • 0 Originální hračka pro kluky i holky? Vláčkodráha!

    • Hobby
    • od Redakce
    • 28-09-2018
    5.00 z 2 Hlasů

        Hledáte pro svou milovanou ratolest hračku, která jej zabaví, naučí jej trpělivosti, podpoří jeho kreativitu a dopřeje mu pořádnou dávku fantazie? Vláčkodráha je tvořivou hračkou, u které vydrží vaše dítko desítky minut každý den!   Vláčkodráhy fungují u všech dětí skvěle   Je až neuvěřitelné, jak moc jsou vláčky univerzální hračkou. Už malá batolata fascinují vláčky, které si mohou na koleje libovolně seřadit za sebe a pozorovat, jak si to sviští po kolejích. Větší dítka si samy s radostí sestaví svou vlastní dráhu a zkouší, co vše vláčky v čele s mašinkou zvládnou ujet a klidně i vyjet. Rozvíjí si tak zcela samy a nenásilně technické myšlení a trénují i prostorovou orientaci a fyzikální zákony – koleje přeci musí pro zdárnou jízdu vláčků do sebe perfektně zapadnout. Ani pro školáky nejsou vláčkodráhy nudnou záležitostí – ba naopak. Fantazie dětí je bezbřehá a tak si už mohou vystavět kolem kolejí hotová města, hrady nebo klidně i mimozemskou civilizaci. A vláčky mohou převážet princezny, zvířátka, zboží do obchodu i pohádkové postavičky. Vláčkodráhy boří i věkovou hranici, pro kterou jsou vhodné. Ruku na srdce, tatínci a dědečkové – a samo sebou i maminky a babičky – hraní s vláčky láká i vás, tak hurá na to, pan výpravčí už píská...   Vláčkodráhy plné fantazie   Ano, vláčkodráhy jsou doslova nekonečné. Můžete zakoupit základní sadu a doplňovat další a další vláčky, doplňky od stromečků, domečků, postaviček, mostů až po pestré vybavení okolí vláčkodráhy. Vláčky, mašinky i koleje do sebe pasují i po dokoupení dalších sad či komponentů a tak si kluci i holky mohou postavit doslova nekonečné vláčkodráhy plné měst, vesnic, zoologických zahrad, farem, policejních či záchranářských stanic – fantazii se zkrátka meze nekladou. Kromě toho, že vláčky se vzájemně napojují pomocí magnetů, můžete svým ratolestem zakoupit i mašinky na baterie a dálkové ovládání, se kterými si užijí spoustu zábavy a radostného dětství.   A rodiče, odhoďte stud a přidejte se ke svým dětem, společné zážitky jsou v myslích dětí i té vaší nesmrtelné!  

  • 0 Chytří lidé nakupují jen se slevami

    0.00 z 0 Hlasů

    Pokud vám připadá, že je slev málo, tak je to tím, že je neumíte hledat. Vyhledávat slevy v kamenných obchodech je časově náročné a ne vždy se vám podaří najít všechny slevy. Zároveň by zase byla škoda nakupovat vaše oblíbené zboží za více peněz, když víte, že je na něj někde sleva.   Naštěstí existuje snadné řešení, jak nakupovat vše jenom se slevami a tím řešením je slevový portál Slevys.cz, který shromažďuje veškeré slevy, abyste si je mohli přehledně vybírat, Jelikož se portál stále aktualizuje, nikdy se vám nestane, že by vám nějaká sleva unikla. Jak hledání slev funguje Portál je napojený na internetové i kamenné obchody a sbírá informace o nejnovějších slevách a akcích. Pokud je vaším cílem nakoupit v kamenném obchodě, vyberete si v konfigurátoru portálu vaše město a následně se vám zobrazí možnosti, kde můžete nakoupit se slevou. Nejedná se jen o drobné slevy, představte si, že můžete zakoupit zájezd za polovinu ceny, že si můžete užít večeři s partnerem skoro zadarmo, nebo že vyberete dárky pro své blízké za pakatel. Podle kategorie si vyberete, o jaký druh zboží nebo služeb máte zájem, od pobytů až po zájezdy, jídlo, zboží aj. Dále si můžete slevy přehledně srovnat, například od nejmenší nebo největší, od nejlevnějších věcí nebo od nejdražších, ale můžete se také podívat na nejprodávanější věci. To vám pomůže zjistit, co je aktuálně IN a o co je největší zájem. Na Slevys.cz chodí lidé, kteří vědí, co chtějí koupit, ale i tací, kteří se zde teprve inspirují pro svůj další nákup. Šetřete při každém nákupu Pokud nemáte čas navštěvovat portál pravidelně, můžete si nechat zasílat zpravodaj na email, aby vám neunikla žádná novinka. Je to zajímavé, ale jeden jediný portál vám zcela změní život a přinese vám mnoho peněz do vašeho rodinného rozpočtu. Když víte, kde jsou všechny slevy, nic vám nebrání nakupovat výhodně.

  • 0 Slevový portál, kde najdete, co potřebujete

    0.00 z 0 Hlasů

    Vyhledávat slevové akce, které obchodníci pravidelně vyhlašují, se stalo zálibou mnoha Čechů. Díky výprodejům lze ušetřit značné finanční prostředky, což uvítá zcela určitě každý spotřebitel. Výprodejové akce jsou v současném světě fenoménem. Ve světě i u nás jsou nejoblíbenější a nejočekávanější hromadné slevy. Je to velká příležitost, jak pořídit kvalitní a přitom levné zboží všeho druhu. Nejedná se však pouze o zboží, ale i o nejrůznější služby včetně nabídek cestovních kanceláří. Pokud chcete vyrazit s rodinou k moři nebo do hor, může vás dovolená přijít na mnohem menší peníze, když využijete nabídek v podobě last minute, first minute či dalších. To vše ale vyžaduje určitý čas, mnohdy i nervy, když se podobných zájemců jako vy sejde větší množství. Taky se na vás nemusí dostat a vaše snaha vyjde na zmar. Veškerých komplikací se sledováním výprodejů a slevových akcí a s trávením drahocenného času ve frontách se můžete elegantně zbavit a přitom mít daleko větší přehled i šanci nakoupit levně a kvalitně. Umožní vám to nejnovější služba, kterou je slevový portál SlevyS. Vyhledávání slev se pro vás stane zábavou, neboť bude rychlejší, efektivnější a hlavně pohodlnější. Slevový portál byl totiž zřízen za účelem maximálního usnadnění orientace v záplavě nabídek slevových a výprodejových akcí nejrůznějších obchodů a poskytovatelů služeb od autoservisů, přes kosmetické salony, fitness centra, lyžařské areály až po cestovní kanceláře. Jak na to Slevový portál SlevyS nabízí ucelený přehled nejrůznějších nabídek. Ty jsou uspořádány do jednotlivých kategorií podle druhů zboží a služeb. Orientovat se v tomto přehledu je velice snadné, jelikož stačí zvolit příslušnou kategorii a pak již vybírat z konkrétního sortimentu. Kromě kategorií nabízí slevový portál nekonečnou řadu možností. Zvolit můžete například kategorii největší slevy, slevy ve vašem městě, nejprodávanější zboží, nebo si vybírat mezi konkrétními výrobky a zvolit nabídku potraviny, sportovní potřeby, ošacení, šperky a celou řadu dalšího zboží. Stejně tak jsou zde uvedeny slevy služeb, jako jsou wellnes studia, lázeňské pobyty, poznávací zájezdy, turistické akce, koncerty a jiné.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz