Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Jak se nadobro zbavit akné

    0.00 z 0 Hlasů

    Přípravky na akné jsou drahé a k tomu navíc neúčinné. Vrhněte se bez obav na domácí péči, která vás nebude stát půlku výplaty. Ušetříte a navíc se nadobro zbavíte pupínků a černých teček. Základem je očištěná pleť Než se jakkoliv pustíte do ošetření pleti, musíte mít obličej dokonale očištěný a vlhký. Vlasy si před čištěním stáhněte do drdolu a nezapomeňte ani na čelenku. Poté si celou tvář důkladně omyjte teplou vodou s mýdlem. Mýdlo by mělo být hydratační a určené speciálně pro pleť, nejlépe s příměsí oleje a glycerínu. Nikdy na svůj obličej nepoužívejte houbu nebo trvrdé žíňky. Spolehněte se jen na své prsty a zbavte se všech nečistot i zbytků ličidel nejen z očí a tváří, ale také z krku. Po umytí tvář lehce osušte. Na akné pusťte páru Starý hrnek naplňte do půli velmi horkou vodou a do této vody nakapejte cca 5 kapek éterického oleje, který se později naučíme vyrobit. Můžete použít také domácí bylinky šalvěje a heřmánku a k hrnci se pohodlně usaďte. Dejte si přes hlavu ručník a obličej nakloňte přes hrnec tak, aby jste cítili výpary horké vody až k oblasti krku. Pozor si dejte na spálení a při napařování mějte vždy zavřené oči. Obličej napařujte zhruba deset minut, poté si dejte pět minut pauzu a proces opakujte na dalších pět minut. Pokud mezitím voda vychladla, znovu ji ohřejte. Po napařování obličej omyjte vlažnou vodou a opět lehce osušte. Následně použijte kokosový olej, který si můžete vetřít na celou oblast obličeje i krku. Tento olej pořídíte v lékárně nebo drogérii za 150Kč a vydrží vám doma klidně i celý rok. Pokud budete celý postup opakovat co druhý den, akné se nadobro zbavíte a navíc budete mít tváře velmi jemné jako miminko. Jednou za týden si také dopřejte domácí bylinné masky, Bylinné masky a éterické oleje Bylinnou masku si doma v poklidu vyrobíte z vaječných bílků, citronové šťávy, lžičky medu a lístků heřmánku. I do této masky můžete přidat pár kapek éterického oleje a obličej si touto směsí ošetřovat alespoň jednou týdně. Výsledky jsou opravdu patrné již za několik dní a výrazně se zbavíte nejen nežádoucích pupínků, ale také černých teček, kruhů pod očima a nevzhledných skvrn. Éterický olej vyrobíme tak, že si do malé lahvičky přelijeme část olivového oleje. Do něj pak vložíme snítku máty, levandule nebo tymiánu. Bylinky poté v oleji louhujeme - čím déle, tím lépe. V lékárně si také můžete zakoupit již hotové esence, které nestojí moc, a také vydrží velmi dlouhou dobu. Bez ohledu na to, jak špatně pupínek vypadá na vašem obličeji, NIKDY jej sami nemačkejte. Vedlo by to k rozšíření akné a zbytečně byste proces ošetřování prodloužili. Promáčkání pupínků může také vést k nehezkému zjizvení. Chraňte svou pokožku před ostrým sluncem a upravte svůj jídelníček o lepší živiny. Jezte hodně ovoce, zeleniny a pijte mléko. Pokud i přesto stále trpíte na akné, vyhledejte odbornou pomoc u svého lékaře.

  • 0 Výprava na Zlatý potok

    • Hobby
    • od Redakce
    • 15-10-2017
    0.00 z 0 Hlasů

    Začíná podzim a na podzim ryby berou jak vzteklý, říkával můj děda. Můj děda měl vždycky pravdu, co se rybařiny týče. V jednom se však vždy pletl. Vždy říkával, že ve Zlatém potoce žádné ryby nejsou. Možná se nemýlil. Možná jen lhal, protože nechtěl, aby někdo přišel na to, jaký poklad Zlatý potok ukrývá.    Říjen je pro nás rybáře jedním z nejoblíbenějších měsíců. A tak jsem nemarnil čas a vydal se na výpravu na Zlatý potok. Bylo typické podzimní počasí. Venku foukal mírný, již studený vítr avšak slunce svítilo jak jen mohlo. Na Zlatém potoce jsem nikdy předtím nerybařil a chtěl jsem se podívat, co se zde vyskytuje za ryby. Vzal jsem si tedy prut se splávkem, pár žížal a vyrazil. „Dnes je ideální den na ryby", řekl jsem si v duchu a vydal se podél břehu. Příroda, kterou jsem se prodíral mě uchvacovala každým krokem. Všude kolem rostlo tolik stromů, keřů a rostlin, že by člověk zapomněl proč vlastně přišel. Voda byla čistá jako křišťál, hluboká ani ne jeden metr. Vidět bylo skutečně až na dno. Tůně, které řeka vytvářela byli až dechberoucí, nikdy předtím jsem nic takového neviděl. Ale i přesto jsem byl v danou chvíli zklamaný. Ve Zlatém potoce skutečně neplavala jediná ryba. Voda byla tak čistá, že kdybych do ní hodil prsten, cestou zpátky bych ho znovu našel. A přesto ve vodě nebylo vidět ani živáčka.  „To není možné", pomyslel jsem si. Tak dokonalá místa, tak úchvatné tůně, ale ryba žádná. A tak to pokračovalo i další hodinu cesty okolo řeky. Prošel jsem každý kousek podél břehu, kam to šlo, tam jsem šel. Ale jediné co jsem viděl, byla prázdná řeka, bez života, tiše tekoucí do svého cíle. Po více jak hodině cesty jsem začínal být opravdu zklamaný. I přesto jsem šel dál. Dál s nadějí, že uvidím alespoň hejno malých střevlí či pár okounů vyhřívajících se na hladině. Náhle jsem se dostal k místu, kde řeka začala téct ještě pomaleji. Křoví podél řeky bylo čím dál hustší a hustší, až se pomalu nedalo chodit podél řeky. Našel jsem však skulinku v těchto keřových hradbách a k řece se nakonec dostal. A v tom okamžiku jsem se zastavil a klečel tak nehybně, až jsem musel připomínat sochu z Karlova mostu. Na hladině bylo vidět hejno malých tloušťů. Stáli tam tak nehybně, stejně jako já. Já zíral na ně a oni zírali na mě. Zdálo se, že o mě nevědí, ale tloušť je ryba velmi opatrná. Jediný můj pohyb a celé hejno bylo pryč.  Nebyl jsme z toho nijak smutný, naopak byl jsem velice rád, že i v takové malé řece, jako je Zlatý potok, jsou nějaké ryby. Co následovalo potom je už vedlejší. Pár tloušťů jsem si chytl a viděl jsem i pár větších kousků. Ale na ten pocit, který jsem měl, když jsem spatřil první tlouště, nikdy nezapomenu. 

  • 0 Jak se stát přínosem pro firmu

    5.00 z 1 Hlasů

    Svět financí se rovná aktivnímu podnikání. Finanční politice rozumí jen ti nejpovolanější a každý zaměstnanec musí být v tomto oboru pro svou firmu přínosem. Zvyšujte svůj výkon - opravdu svou práci děláte dobře? Pokud neustále selháváte, přichází vaše společnost o několik zákazníků denně, a to jen kvůli vaší laxnosti. Už první den se snažte o to, aby se stal vašim cílem úspěch. Učte se od svých spolupracovníků a nechejte si poradit. Dělejte svou práci důsledně a výsledky se dostaví. Je váš plat opravdu adekvátní vašemu výkonu? Vždy můžete udělat víc. Rozdělování úkolů - stůl se vám plní úkoly a vy nevíte, kam dřív skočit? Rozdělte si všechny papíry od nejdůležitějších po odkladné. Nastavte si priority. Označte si je barevnými štítky jako ve škole. Usnadní vám to práci a vše krásně stihnete. Nebojte se přesčasů - jste sám, bezdětný a doma vás čeká akorát tak prázdná lednice a televize? Vezměte si přesčas. Ukažte tak svému vedení, že se práce navíc nebojíte a že je pro vás důležité svou práci dokončit. I přes víkend buďte připraven na telefonát z kanceláře, noste s sebou notebook, abyste mohl odeslat důležitá email a s vedením i kolegy se snažte vždy vycházet přátelsky. Své nápady neschovávejte do šuplíku - ředitelé firem mnohdy ocení také samostatné nápady svých zaměstanců. Proto pokud vás napadla zajímavá myšlenka, jak přilepšit zasedání, nebojte se s tím vyjít na světlo. Nadřízené informujte o tom, co vám připadá lepší, i když si tím nebudete na 100% jistí. Neustále se učte novým věcem - i ten nejlepší zpěvák dochází na hodiny zpěvu, i ta nejlepší kadeřnice se neustále školí, aby šla s trendem. I vy se snažte o co nejlepší vědomosti ve svém oboru. Staňte se skutečným odborníkem na finance. Přihlašte se na školení, získávejte certifikáty a rozvíjejte svůj talent. Pokud budete držet krok s nejnovější inovací, budete vždy i o krok blíž k povýšení. Vedení si toho jistě všimne. Buďte dochvilný a elegantní - do práce chodíte pozdě a ještě neupravený? Možná proto se vám kolegové vyhýbají. Být dochvilný je známkou ctižádosti. Už dávno neplatí motto - pozdě chodí ten, kdo má příliš mnoho práce. Je to spíše naopak - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Platí to pro všechny zaměstnance i nadřízené. Dbejte také na svůj vzhled, do práce choďte elegantně a čistě oblečený. Zůstávejte také neustále pozitivně naladěn. Láká to k bližšímu seznamování. Pokud vás doma trápí problémy, nechte je tam. Do práce soukromá dramata nepatří. Vedení firem moc dobře ví, že jakmile se jejich zaměstanci udrží na palubě, jejich loď bude plout dál a dál. Dokáží to mnohdy také solidně ohodnotit. Čím lepším přínosem pro firmu budete, tím více volna a dovolené vás čeká. Možná se změní i vaše životní plány.

  • 0 Na pstruhy s minimem vybavení

    • Hobby
    • od Redakce
    • 10-10-2017
    0.00 z 0 Hlasů

    Pstruzi jsou odjakživa mezi těmi nejpopulárnějšími rybami ať už na talíři či co se rybolovu týče. Nejčastěji je chytáme třemi způsoby: přívlačí, muškařením a na plavanou. Pstruzi jistě zaujmou svojí vysokou bojovností, často vám při souboji vyskočí do výšky přes jeden metr a souboj se pstruhem, který má přes 40 cm je opravdu hezký zážitek. Bohužel dnes už pstruhů není tolik co bývalo, ale i přesto jsou stále místa, kde je můžeme najít hojně. Původní pstruhy potoční začali nahrazovat pstruzi duhový, avšak z mé vlastní zkušenosti mohu říct, že "potočáci" se do našich vodu znovu vracejí.  Co se lovu týče, někteří rybáři udělali z lovu pstruhů skutečné umění. Používají drahé vybavení, několik desítek až stovek druhů nástrah, zejména pak umělých, jako jsou třpytky, kopýtka, mušky a podobně. Takovéto rybáře pak vídáme v "broďákách" uprostřed řeky, s maskáčovými vestami, na kterých mají přichycené své nejoblíbenější nástrahy. Hezká to představa, takhle si zajít na ryby. Takové vybavení však něco stojí, ale přitom by vám stačilo jen opravdu pár základních věcí a výsledky budete mít velmi podobné, neboť pstruh je ryba hladová, dravá a skočí vám v podstatě po všem. Pojďme se tedy podívat na ty opravdové nezbytnosti, které potřebujete pro lov pstruhů při technice vláčení.    Udice a naviják Pro lov pstruhů se většinou používají lehké pruty přímo určené na vláčení. Asi nejlepší volbou jsou pruty okolo 1,6 metru, lze použít i kratší, ale delší prut je dle mého názoru zbytečnost. Jako naviják můžeme použít jakýkoliv menší naviják určený například na řeku či přímo na vláčení.    Vlasec a montáž Bohatě si vystačíme s vlascem 0,18 mm, samozřejmě pokud se chystáte na většího pstruha je třeba trochu přidat. Montáž pro vláčení není žádná věda. Vše co potřebujete je obratlík s karabinkou na kterou pak umístíte danou nástrahu. Dle mého názoru je třpytka tou nejúčinnější nástrahou na pstruhy, pak tedy volíme třpytky o velikosti okolo 1.    Co rozhodně nezapomenout?  Doma byste určitě neměli nechat podběrák (ať už speciální pstruhařský či vám dokonale postačí i krátký podběrák na rybník), peán, nůž či nůžky.   Co na sebe? Já osobně se na pstruhy vydávám v kraťasových plavkách a obyčejném tričku za předpokladu že se brodím vodou. V teplých měsících nejsou třeba ani broďáky, postačí gumové boty do vody, které koupíte u jakéhokoliv rákosníka.    Kam to vše dát? Finální otázkou zůstává kam to vše uskladnit. Já, když se vydávám na pstruhy si dávám záležet, abych toho sebou bral skutečně co nejméně a aby to bylo co nejlehčí. Proto si sebou neberu nic víc než malou ledvinku, kam naskládám krom peánu a nůžek ještě papíry, metr a krabičku od sirek, ve které mám pouze tři třpytky různých barev. Více nástrah sebou neberu, protože to považuji za zbytečnost a v průběhu rybolovu pokud třpytku neutrhnu, tak jí neměním. Pstruzi z mé zkušenosti skočí zkrátka po všem, ať už je třpytka bronzová nebo stříbrná. Podběrák zaháknu za ledvinku, prut vezmu do ruky, nasednu na kolo a hurá na ně.    Jak sami vidíte, na pstruhy skutečně není třeba mnoho věcí a to se mi na pstruhařině neskutečně líbí. Nemusím sebou tahat milion krabiček s nástrahami, žádné vidličky ani číhátka, prostě téměř nic. Dříve jsem nosil batoh na zádech, ale i od něho sem upustil a nahradil jej obyčejnou ledvinkou, jelikož mě po dvou hodinách brodění řekou boleli záda.    Na závěr bych chtěl říct, že je vlastně jedno v čem na ryby jdete. Hlavní je, že vás to baví a že od vody odejdete šťastní a spokojení, ať už ryby berou nebo ne. 

  • 0 Podzimní hit - bylinkové koláčky

    5.00 z 1 Hlasů

    Francouzsky recept na bylinkové koláčky jsem podědila po své babičce, která se ve Francii narodila. Je to rodinný klenot, který koluje napříč generacemi a stále se u nás těší velké oblibě. Levný, chutný a vynikající koláček s přídavkem sušených bylinek určitě zaujme i vás. Co budeme potřebovat: 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky 8 lžic rozpuštěného másla půl lžičky soli 3 lžíce studené vody hrst sušených bylinek (tymián, bazalka, šalotka a pažitka) Ve velké nádobě smícháme mouku se solí, máslem a vodou. Vytvoří se nám hrudkovité těsto připomínající drobenku. Přidáme bylinky a znovu prohněteme nejlépe rukou. Z těsta poté tvoříme kuličky, které vmačkáme do formy na muffiny. Takkto připravené necháme odpočívat alespoň hodinu v chladu. Poté posypeme kmínem nebo sezamem a dáme do trouby na 20 minut při 170 °C. Hotové koláčky můžeme posypat moučkovým cukrem. Ano, čtěte správně! Výborně tak vynikne chuť bylinek a podpoří se tak i omamná vůně čerstvě upečených koláčků. Dobrou chuť.

  • 0 Mrkváč s kokosem

    5.00 z 1 Hlasů

    Na jednoduchý avšak vynikajicí mrkvový koláč s kokosem vám bude stačit pouhá půlhodinka. Dezert je tak vhodný především pro nečekanou návštěvu u vás doma. Podávejte s kávičkou nebo dobrým zeleným čajem. Co budeme potřebovat: 170 g cukru 170 g polohrubé mouky 3 celá vejce 2 lžíce oleje 120 g jemného kokosu 120 g nastrouhané mrkve prášek do pečiva 2 lžíce teplé vody 1 lžíci rozinek a citronovou kúru V míse vyšleháme vejce s cukrem, olejem a vodou. Postupně přidáváme přesátou mouku a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme kokos, citronovou kúru a mrkev. Plech si vymažeme tukem a těsto do něj opatrně vlijeme. Pečeme při 170 °C asi 35 minut. Hotový koláč posypeme moučkovým cukrem nebo jej ozdobíme citronovou polevou. Výborný je také se zakysanou smetanou, do které přidáme trošku kokosového aroma.

  • 0 Geocaching - těžce nakažlivá zábava!

    • Hobby
    • od Redakce
    • 01-10-2017
    0.00 z 0 Hlasů

    O čem se to lidé baví, když používají slovo "keška"? Jaké krabičky to hledají, kde a jak? Proč k tomu používají telefon a stahují aplikace? Řeč je o stále oblíbenější hře - geocachingu! Geocaching je venkovní zábava určená pro celou rodinu a zejména pro milovníky přírody. Každý účastník se za pomocí navigace a speciální aplikace vydává na místo, kde je ukryt malý poklad - krabička s bločkem pro zalogování. Díky jediné nápovědě můžete hledat nejrůznější velikosti a tvary krabiček skutečně velmi dlouho. Jak a kde se registrovat Na webové stránce geocaching.com provedete jednoduchou registraci, poté si do mobilu stáhnete aplikaci geocaching a můžete začít. Na mapě v aplikace najdete díky zapnuté poloze několik zelených políček, na která když kliknete, odkryjete místo kešky. Jakmile dorazíte na místo a krabičku najdete, zapíšete se do bločku a v aplikaci kešku označíte jako zalogovanou. Takto pokračujete dál a dál, dokud postupně neodkryjete všechny dostupné kešky. Ale pozor, hra je skutečně návyková. Typy keší V geocachingu existuje několik druhů keší. Některé jsou "klasickému uživateli" skryty a je nutno je aktivovat zaplacením určené částky. Doporučujeme začít hledáním klasické keše, ke kterým je snadné se dostat a jejich ukrytí není tak složité. Naučíte se tak poznávat druhy skrýší, některé jsou skutečně důmyslné. Každá keš má zadány své vlastnosti, které najdete po každém rozkliknutí - velikost keše, náročnost terénu a log. Právě díky logům ostatních hledačů se mnohdy můžete dopátrat keše, která vám dělá v hledání problémy. I vy sám můžete po jejím nalezení log v aplikaci zanechat. Co keš skrývá Krabičky keší se dělí podle velikosti a tvarů. Mnohdy může být uzavřená v malé krabičce od starých filmů, někdy je krabička velká jako budka pro ptáky. V krabičce poté najdete bloček na podepsání a někdy také ukryté věci, které slouží např. k přenesení do další keše nebo pro nálezce na výměnu. V krabičce je také tužka, ale není to pravidlem. Proto se na lov raději vyzbrojte vlastní prupiskou. Geocaching je chytlavá zábava pro celou rodinu, kterou je opravdu třeba vyzkoušet!

  • 0 Jak na makaróny se sýrem po Česku

    5.00 z 1 Hlasů

    Tento recept za použití těstovin je rychlý, jednoduchý a hlavně velice chutný. Jaké suroviny tedy budeme na sýrové makaróny po Česku potřebovat? těstoviny - kolínka sůl pepř bazalka (může být čerstvá, mražená i sušená) muškátový oříšek olivový olej středně velká cibule dva stroužky česneku maso (ideálně vepřový bok) máslo hladkou mouku mléko výrazný sýr dle Vašeho výběru např. parmazán Těstoviny připravíme dle návodu v osolené vodě. Na pánvi rozpálíme kapku oleje a osmahneme, jako první, na drobno nakrájenou cibuli. Následně přidáme prolisovaný česnek a jako poslední vepřový bok nakrájený na menší kostičky. Až se vše krásně dozlatova osmaží, přidáme menší plátek klasického másla, necháme ho rozpustit a zaprášíme 1,5 lžíce hladké mouky. Následně začneme pomalu přilévat vlažné mléko v množství přibližně 200ml, ale můžeme samozřejmě více. Čím více mléka přidáme, tím tekutější směs bude. Vše přivedeme k varu. Jako další krok přidáme nastrouhaný parmazán či jiný sýr dle Vašeho výběru, necháme rozpustit a následně odstavíme z plotýnek. Do vzniklé sýrové směsi přidáme sůl, pepř, bazalku a dle chuti nastrouháme muškátový oříšek. Vše promícháme a na závěr vložíme již uvařené těstoviny, celé zamícháme a máme uvařeno. 

  • 0 Spořicí účet je vaše PP - Pohotovostní Prasátko

    2.00 z 1 Hlasů

    Finančních produktů nabízejí bankovní ústavy kvanta až přehršle a obyčejných smrtelník se v nich může mnohdy ztrácet. K čemu je vlastně dobrý takový spořicí účet? K čemu spořicí účet neslouží Nebude vám vydělávat žádné závratné sumy. Úrokové sazby (množství peněz, které vám účet připočte navíc) se měsíčně pohybují přibližně od 0,2 po 1%. Neboli když si na účet vložíte 10 000 korun, měsíčně vám na něj přibude nějakých 20 až 100 korun. Jako na kafe dobrý. Navíc většinou musíte splnit další podmínky, např. nic nevybírat, několikrát v měsíci provést platbu kartou (z běžného účtu, který si u banky musíte vést, pokud si chcete založit účet spořicí) a tak podobně. Rentiérem se zkrátka díky spořicímu účtu opravdu nestanete. Na co je tedy spořicí účet dobrý Zde se dostáváme k pojmu Pohotovostní Prasátko. Spořicí účet je vaše pojistka pro, jak se tak krásně říká, případ neočekávaných událostí. Odborníci doporučují, abyste si na něj uložili tří až šestinásobek svého měsíčního rodinného příjmu. Kdyby něco, znáte to. Porouchaná pračka, úraz, ukradené auto, vybílený byt, úraz nebo nemoc - možností je bezpočet. Zde totiž nastupuje magické slovo likvidita, neboli v případě potřeby si z účtu můžete kdykoli vybrat. Tohle například u investičních fondů není možné nebo je to velmi nevýhodné. Než si tedy zřídíte další finanční produkt (stavební spoření nebo podílový fond) jako základ do důchodu nebo pro děti, je dobré mít naspořeno v Pohotovostním Prasátku dost, abyste pak v případě pohromy nemuseli řešit navíc ztrátu z rušeného finančního produktu. Pokud chcete ke svým financím přistupovat zodpovědně, postarat se o sebe sami a nečekat, až vás spasí nějaká vyšší síla (například stát, abychom se pobavili), spořicí účet je váš odrazový můstek. První krok, než se začnete poohlížet po něčem, co vám peníze nejen naspoří, ale i slušně zhodnotí.

  • 0 Pasivní příjem z pronájmu nemovitosti. Ano nebo ne?

    5.00 z 2 Hlasů

    Pasivní příjmy jsou nejčastěji peníze z nájmu, z dividend a různých rent. Jsou to peníze, které přibývají zdánlivě samy.  Než se ale takovéto peníze na vašem účtu začnou hromadit, je třeba pár dobrých rozhodnutí, špetka úsilí a vůle odložit spotřebu na později. Zvažujete, že zakoupíte nemovitost a budete ji pronajímat? Pak vás možná bude zajímat, jaké jsou výhody a nevýhody pronájmu domů a bytů. Výhody pronájmu nemovitostí Hlavní a největší výhodou je bezesporu pravidelný pasivní příjem. Navíc se jedná o dlouhodobou investici. Pokud se tedy rozhodnete správně a nemovitost zakoupíte po důkladném uvážení, můžete být následující měsíce či roky bez starostí. Nemusíte sledovat dění na trhu (pokud dochází v oblasti bydlení k nějakým výrazným změnám, jste o nich informováni z tisku či televize, aniž byste tyto informace museli sami vyhledávat). Nemovitost můžete získat i tehdy, nemáte-li ušetřeno dostatečné množství finančních prostředků. Pomoci vám v tom může hypotéka s výhodným úrokem. Navíc tuto hypotéku vlastně nebudete platit vy, ale nájemník vašeho bytu. Nemusíte se bát ani inflace, protože ceny nájmů neustále rostou. Nevýhody pronájmu nemovitostí Největším kamenem úrazu může být, koupíte-li nemovitost s právní vadou (například s věcným břemenem). Může se vám také stát, že vámi zakoupená nemovitost nebude k pronájmu vhodná (shánění nájemníků bude velice obtížné a vám se nepodaří mít byt obsazený celých 12 měsíců v roce). Problém nastane i tehdy, koupíte-li nemovitost, která bude v průběhu času klesat na hodnotě nebo se bude nacházet v lokalitě, kde bude dlouhodobě klesat výše nájemného. Bohužel také můžete natrefit na nájemce, kteří vám za nájem nebudou platit nebo byt (případně jeho vybavení) zničí. Na závěr pro vás máme dobrou zprávu. Všechna tato rizika lze eliminovat, stačí do koupě nemovitosti investovat nejen peníze, ale i svůj čas a vše si důkladně prověřit, případně se s někým zkušeným poradit.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz