Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Slavné produkty výrobce Lenovo

    5.00 z 2 Hlasů

    Značka Lenovo je velmi úzce spjata s bazary, a také na tom našem najdete různé produkty tohoto výrobce. Zejména se jedná o notebooky, zcela signifikantní zboží od Lenova, ale také to mohou být stolní počítače, mobilní telefony nebo tablety. Ale to, že se takové výrobky nové doby objevují v bazarech za levno není způsobeno nekvalitou, spíše jejich velkou četností a oblibou mezi našinci. Které produkty Lenovo jsou považovány za přelomové a slavné?    ThinkPad Notebooky ThinkPad jsou zárukou kvality a vyrábí je firma IBM. Charakterizují je především: hranatý displej, tmavý vzhled a vysoká kvalita materiálů. Pokud jste byli nebo stále jste majiteli tohoto notebooku, pak jistě víte, že disponuje odolností a vysokou spolehlivostí, stejně jako sofistikovanými bezpečnostními prvky.   IdeaPad Produkt s podobným názvem- IdeaPad je rovněž symbolem mobilních počítačů a v tomto případě se již jedná o autorský produkt od výrobce Lenovo, což platí jak o hardware, tak také o vzhledu. Oproti modelu ThinkPad můžeme hovořit o lepším uživatelském prostředí.   ThinkCentre ThinkCentre je pro změnu osobním stolním počítačem, vyráběným již od roku 2003, zpočátku firmou IBM. Mimo výborný výkon patří k plusům těchto počítačů vysoká bezpečnost a nízká spotřeba elektrické energie. Pod toto označení se ovšem počítají stolní počítače různých rozměrů a typů, od mini tower až po all in one.   Yoga V roce 2013 se Lenovo pustilo do výroby kvalitních tabletů Yoga. Ty poznáte především podle nevšední konstrukce se zabudovaným stojanem a možností pověšení na stěnu. Uvnitř naleznete nečekaně velkou baterii.   IdeaCentre IdeaCentre jsou stolní počítače pro každého, představují synonymum pro dostupnost a univerzálnost. Největší důraz je kladen na multimédia a na možnost hrát i poněkud náročnější hry. Ani zde nechybí verze all in one, tedy vše v jediném. 

  • 0 Motorkáři, už víte, kam se v nové sezoně vypravíte?

    0.00 z 0 Hlasů

    Projet se na motorce po krásných silničkách, neexistuje nic hezčího, adrenalin, vítr, vůně kůže, slunce a zajímavá místa. Vydejte se s námi na výlety. Budeme postupně odhalovat zajímavé kouty v naší zemi a v zahraničí. Motorkáři, už víte, kam se v nové sezoně vypravíte? Zanedlouho se oteplí a my všichni nastartujeme své stroje. A už budeme hučet a brumlat po silnicích. Kromě nezbytné údržby, oprav a vylepšování našich jednostopých miláčků je nynější „klidové“ období dobrou příležitostí pro plánování budoucích vyjížděk, výletů nebo dovolených strávených na motorce. Z vlastní zkušenosti vám chci nabídnout k prozkoumání a na výlety na motorce pár míst, která stojí za to navštívit. Chodová  Planá je naším oblíbeným místem V městečku vyhledejte krásnou ,,občerstvovnu‘‘ s opravdu velkým parkovištěm, kde se vejde i pár autobusů, natož pár motorek. Ano je to Restaurace ve skále - stylová restaurace s místy pro 260 hostů.  Máte možnost ochutnat přírodní kvasnicové pivo čepované přímo z ležáckých sudů skalního sklepa.A to v části unikátního skalního labyrintu osm set let starých pivovarských sklepů.  Značková prodejna v Chodové Plané Vám nabízí kompletní sortiment lahvového piva Chodovar včetně dárkových balení, upomínkové předměty nebo například i unikátní Chodskou Pivovici  – originální pivní pálenku. Trochu historie můžete užít v Hornickém muzeu. Štola Ondřej Šlik, ve které se muzeum nachází, byla vyražena koncem 16. stol. v době největšího rozkvětu dolování stříbrných rud v Plané a jejím okolí. Dnes je celý labyrint chodeb zpřístupněn veřejnosti a je v něm instalována expozice rudného hornictví.  Množství  exponátů, vhodně utříděných, působí v podzemních prostorách velmi autenticky. Naší další zastávkou na velmi oblíbené trase Plzeň – Příbram, v samém srdci Brd je vyhlášený podnik, s celoročním provozem. Cesta po silnici tam vás úplně nadchne, hodně krásných zatáček a dobrý povrch silnic. Gril pod Brdy Míšov, to je opravdu srdeční záležitost. Útulná domácí atmosféra, o kterou se dlouhou dobu stará pan majitel Miloš Franče. Na stěnách má doporučení a fotografie významných lidí, kteří tu pobyli. Vynikající domácí klobásky, nakládané sýry a lokální pivo Herold. Nejlepší na grilu pečená domácí krkovička široko daleko. Určitě, když budete mít cestu kolem, tak se stavte, stojí to za to. Provoz je tu celý rok. V zimě se běžkaři zahřejí u krbu. Na jaře a v létě vyrážíme my motorkáři a samozřejmě cyklisté. Tak vám přeji krásnou vyjížďku a zas někdy na dalších výletech.  

  • 0 Prodáváte auto? Podnikněte 5 kroků pro zvýšení jeho ceny!

    0.00 z 0 Hlasů

    Váš plechový čtyřkolový mazlíček dosloužil a vy se chystáte uvolnit místo v garáži novému automobilu a své staré toužíte výhodně zpeněžit? Proto, abyste za svůj vůz získali nejvyšší možnou sumu, stačí podniknout 5 kroků, které jeho hodnotu na trhu zvýší a to zcela jednoduše, přesto účinně. Však posuďte sami ….   1. Čistota uvnitř i navenek Zablácená kola, ušmudlaná skla a uvnitř poválené obaly od jídla a rozsypané brambůrky na zadním sedadle asi na potencionálního kupce příliš nezapůsobí. Proto věnujte interiéru maximální možnou péči a to nejen důkladnému vysání, utření prachu a otření ušmudlaných klik, ale také vyčištění potahů. Autu pak dopřejte důkladné umytí celé karoserie a vyleštění skel i kol.   2. Doklady a dokumenty na jednom místě Jistě, když prodáváte vůz, neobejde se to bez technického průkazu. Rozhodně důvěryhodně na kupce zapůsobí také servisní knížka, protokoly z návštěvy STK i faktury ze servisu – zkrátka všechny dostupné informace o tom, že jste se vždy o své auto vzorně starali a investovali do péče o něj potřebné finance.   3. Motor jako ze škatulky Také milujete pohled na srdce vašeho vozidla? Pak prostoru pod kapotou věnujte maximální péči a pozornost. Věřte totiž, že si tento pohled žádný zájemce nenechá ujít a jistě bude chtít vidět stav motorového prostoru. Čistota a nablýskanost skoro jako ve formuli 1 pomůže zapůsobit, rozhodně to však nepřehánějte – stav musí odpovídat používání a ne vzbudit dojem, že tohle auto snad nikdy ani nevyjelo z garáže.   4. I povinná výbava v dokonalém stavu umí zapůsobit Na první pohled nedůležitá maličkost, ovšem na ten druhý – když otevřete kufr a vykoukne na vás ošoupaná lékárnička, marně budete hledat tažné lano a vzpomínat, kde máte výstražné vesty, abyste pak ukázali kupci rezervu plnou prachu a ještě prázdnou, no moc velký obchod asi neuděláte. Proto myslete i na tyto drobnosti a zkontrolujte i tuto součást svého vozidla.   5. Postarejte se o dobrou propagaci A s inzerátem si opravdu vyhrajte, obzvláště prodáváte-li auto svépomocí. Pořiďte si dostatek kvalitních fotografií a s popisem také nespěchejte, ale důkladně a výstižně vyberte ty nejdůležitější informace o vozidle. I samotný nadpis inzerátu dobře promyslete tak, aby zaujal potencionální kupce.   Tip na závěr nesmí chybět! Jste kuřáci? A neodpustíte si svou cigaretu ani v autě? Pak věřte, že je jen málo zájemců o vozidlo s nelibou vůní cigaretového kouře. Věnujte tedy čas i svou energii a interiér vozidla – tedy hlavně potahy, koberečky a dokonce i polstrování dveří a stropu - vyčistěte mokrou cestou.

  • 0 Nový Samsung Galaxy S8

    5.00 z 2 Hlasů

    Teprve nedávno bylo oznámeno, že světlo světa spatří špičkový model smartphonu od oblíbeného výrobce, Samsung Galaxy S8, nicméně již poměrně dlouho před tím se na veřejnost dostaly pestré informace. Dnes už si můžeme tento luxusní telefon přiblížit trochu více s tím, že známe jeho finální podobu. Mezi netrpělivě čekající se dostaly nejen různé poznatky o fungování, ale také fotka s jeho skutečným vzhledem.   Kdy to bude? Patříte také k těm, co toužebně vyhlíží tento hypermoderní kousek? Samsung Galaxy S8 bude na korejském trhu zřejmě k mání již kolem 15. dubna, zatímco u nás by se měl objevit 21. dubna.   Jak bude telefon vypadat?  Podle obrázku, který byl zveřejněn a také uznán za reálný, bude Samsung Galaxy S8 velmi podobný svým předchůdcům, jako byl model S7 edge a konec konců i S6. Nechybí zaoblení a displej, který jako by nikde nekončil. Co se týká displeje, ten bude samozřejmě sloužit k ovládání a kontrole nejrůznějších funkcí, a jako u některých předchozích modelů již na telefonu nenajdete centrální tlačítko.    Díky změnám v konstrukčních prvcích se senzor otisků prstů přesunul na zadní stranu, hned vedle hlavního fotoaparátu. Tento očekávaný chytrý telefon nové generace bude velmi odolný a disponuje vysokým stupněm krytí. Součástí přístroje je ale také další forma rozpoznávání a zabezpečení, identifikační senzor v podobě skeneru oční duhovky.   Fotoaparáty Co se týká fotoaparátů mobilu Samsung Galaxy S8, tak zadní by měl disponovat 12 megapixely, přední pak bude pracovat s rozlišením fotek 8 megapixelů.   Výkon a vlastnosti Již není žádným tajemstvím, že telefon S8 od Samsungu bude vybavený vysoce výkonným procesorem Snapdragon 835 a operační paměť bude činit celé 4GB, uživatelská pak 32GB. Při koupi dostanete k dispozici rovněž vysoce kvalitní sluchátka od výrobce AKG, a nemůžeme opomenout ani bezdrátové nabíjení. K tomu si ovšem budete muset dokoupit speciální nabíjecí podložku.   Větší S8 Do oběhu by se kromě modelu S8 měl dostat také zvětšený telefon s označením Samsung Galaxy S8+, který slibuje velký 6,2palcový displej Super AMOLED.

  • 0 Upřednostňujete cenu a praktičnost? Nakupujte v solidním bazaru!

    0.00 z 0 Hlasů

    Pokud nepatříte mezi ty, kteří dávají přednost drahým věcem, ale mnohem více upřednostňují praktičnost a cenu, pak jste těmi nejlepšími adepty pro nakupování v bazaru. Vezměte si třeba takové bazarové zboží jako nábytek. Ideální řešení pro každou mladou rodinu, která teprve takzvaně "začíná" v nezařízeném pronajatém bytě. Určitě perspektivně počítá s vlastním bydlením, ale prozatím si ho nemůže dovolit. Bazarový nábytek tak může být tím nejvhodnějším dočasným řešením. Ono uvažovat o nábytku z bazaru není marné ani v případě rodiny s malými dětmi. Mrňouskové sem tam něco pokreslí, poškrábou a poničí. Proč tedy nepočkat s nákupem luxusního nábytku až trochu povyrostou?   V All-bazar.cz pořídíte nábytek i nemovitost za solidní cenu  Že máte při čtení předchozích řádků pocit, že je řeč právě o vás? V tom případě neváhejte a navštivte All-bazar.cz. Zaplaví vás přes 10.000 inzerátů z celé České republiky od nabídek práce a počítače, přes již zmíněný nábytek, oblečení, mobily až po byty a automobily. Navíc, pokud se zaregistrujete, můžete se těšit na pravidelný zpravodaj a informace o novinkách. Pokud jde o nábytek, tato kategorie momentálně nabízí kolem 450 inzerátů, díky kterým můžete vybírat z velmi pestré nabídky zánovního, ale i nového nábytku, který vám může vydržet a sloužit ještě dlouhá léta. Máte tak jedinečnou příležitost jak ušetřit za vybavení svého provizorního i trvalého bydlení. Koneckonců All- bazar.cz nabízí i bazar nemovitostí, takže není od věci nahlédnout do této kategorie a společně s vybavením řešit i vlastní nemovitost.   All-bazar.cz - bazar pro všechny Možná ale vůbec neřešíte bydlení (dům, byt, chatu, chalupu, garáž, hotel, penzion) - ani nenabízíte, ani nehledáte. Třeba je pro vás v současné době prioritou bazar zvířat, bazar oblečení, bazar elektro či bazar služeb. Důležité je, že už víte, kde všechny žádané kategorie hledat.

  • 0 Vyzkoušejte skvělý nabídkový bazar - All-bazar.cz

    0.00 z 0 Hlasů

    Hledáte bezkonkurenční nabídkový bazar, kde můžete nakupovat s registrací i bez? Vyzkoušejte All- bazar.cz! Nemusíte jen poptávat, ale snadno a rychle do něj také můžete vložit svou nabídku. Inzeráty jsou řazeny od těch "nejčerstvějších" k nejstarším. Velkou výhodou je to, že v nich můžete textově vyhledávat a výpis zúžit také podle krajů a měst. Při vyhledávání si můžete rovněž nastavit minimální a maximální částku, kterou jste ochotni do hledaného zboží nebo služby investovat. Vzhledem k tomu, že bylo prokázáno, že lidé i bazarové zboží nejraději očima, je těžištěm většiny inzerátů také fotografie, jako to bývá u tištěných médií. Není ovšem povinná.   Co vše si lze představit pod slovem "bazar"  I když nejběžnějším významem slova bazar je:   kamenný obchod s použitým zbožím, kterému se také někdy slangově říká sekáč (nejčastěji           bazar oblečení); nebo bleší trh, lidově blešák (bazar pod širým nebem) - například bazar sběratelství, knih a           učebnic nebo třeba bazar elektro; stále častěji se objevují internetové portály, které interaktivně nabízejí svým uživatelům           možnost prezentovat a nabízet věci k prodeji, či je poptávat. Součástí těchto webů zbývá           možnost umístit fotografie popřípadě i videa. Jedná se tedy o jakýsi typ inzerce, kde se může           člověk nepotřebných či nadbytečných věcí zbavit, nebo je získat. A právě to je i případ           webového portálu All-bazar.cz   All-bazar.cz - pro každého něco Velkou výhodou internetového bazaru je kromě jiného i to, že zde mohou být nabízeny či poptávány komodity, které sekáč ani bleší trh neobsáhnou. Jedná se například o bazar nemovitostí, bazar zvířat či bazar služeb. Nezajímá vás ani oblečení, ani elektro, ani nemovitosti, zvířata či služby? Navštivte internetový All-bazar.cz a najděte si přesně tu kategorii a to zboží, které hledáte.

  • 0 Jak podat dokonalý inzerát?

    4.00 z 4 Hlasů

    Chcete se zbavit určitého zboží a produktů, které již pro vás nejsou přínosem, ale mohly by posloužit někomu jinému? Využijte bazarové služby a podejte si inzerát. Nabízí se dvě hlavní možnosti, tedy podání inzerátu zdarma a za peníze a nutno říct, že i neplacené bazary jsou často efektivní a bohaté svou nabídkou. Pokud tedy vložíte inzerát na více bezplatných inzercí, prodáte stejně dobře jako na velikém portálu. Jak ale napsat takový inzerát, aby měl velkou odezvu, a vy jste prodali co nejdříve?   Základní data  Většina bazarů online nabízí některé základní položky, které je třeba vyplnit a samozřejmě text, který by měl maximálně vystihovat vlastnosti produktu, který nabízíte. Jako první se většinou udává kategorie, dále pak titulek, cena, můžete dokonce přidat fotku nebo video pro dokonalé představení prodávaného předmětu. Zadání inzerátu vždy zahrnuje také potvrzení obchodních podmínek.   Vylepšené inzeráty  Neměla by chybět možnost zvolit si služby, které váš inzerát vylepší a pozvednou. Jedná se například o zvýraznění inzerátu tučným písmem či barvou, nebo o takzvané topování inzerátu. Při topování je váš inzerát upřednostňován, pokud hovoříme o jeho umístění, jinak řečeno, stále se pohybuje na vrchních, tedy výhodných pozicích a každý ho vidí.   Samotný popis  Pozastavme se na chviličku u hlavního popisu produktu. Ten by měl být na jednu stranu vyčerpávající, na stranu druhou ale také stručný a ne zbytečně dlouhý. Konec konců tato kolonka má u různých bazarů také omezení v podobě počtu znaků. Kupříkladu se tak může jednat o 5000 znaků. Do těch se pak snažte vsoukat tyto informace:   Vlastnosti produktu- stav, záruka, původní cena, vzhled atd. Cena produktu- může být rovněž dohodou Kontaktní informace na vás Způsob doručení produktu Zdůvodnění prodeje   Doplnění obrázku je skoro nutností, přes to, že není povinné. Nicméně pokud se vžijete do role kupujícího, musíte sami uznat, že je vždy lepší se na produkt předběžně kouknout. I vy tedy přidejte obrázky, klidně i více, nafoťte svůj prodávaný produkt pokud možno ze všech stran, anebo rovnou vložte ilustrační video.

  • 0 Na co si dát pozor při koupi bazarové televize?

    2.33 z 3 Hlasů

    Televize z bazaru pro vás může být ternem, skvělou koupí, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Ale pouze tehdy, když si dáte pozor na některé důležitosti, prověříte vlastnosti televizoru i různé další faktory. Ideální je pořizovat televizi, se kterou se nejprve dostanete do kontaktu a nebudete ji pořizovat na dobírku. Dobírka se v tomto případě nedoporučuje a mnohdy se vyplatí i poměrně daleké cestování, které znamená i vyšší náklady.   Ověřte správnou funkci  Jako první si prověřte, zda je bazarová televize plně funkční, pokud samozřejmě není dáno jinak již v samotném inzerátu. Prodávající by měl vždy uvést přesnou specifikaci funkčnosti, tedy i ty nejmenší vady a možné poruchy. A pokud již budete televizor přebírat osobně, požádejte prodejce o spuštění alespoň na jednu hodinu. Zní to trochu divně, zvláště když si představíte, že budete u někoho cizího trávit hodinu času sledováním TV, ovšem má to své důvody. Některé vady se totiž mohou projevit až po určité době.   Prověřte vzhled, design Možná nejlepší možností, jak si pořídit levnou televizi v bazaru, je výskyt menších kosmetických vad. Ty nemusí často ani narušit celkový design, nebo se dokonce nachází v zadní části televizoru. Dle designové vady pak může být i dosti podstatně snížena cena. Vždy prověřte velmi důkladně také vzhled televizoru, ideálně znovu na místě a ověřte, zda prodávající něco nezatajil.   Porovnejte cenu  Pokud se vám bude zdát cena ne právě odpovídající, neváhejte srovnávat. A to tak, že navštívíte běžné obchody, kde zjistíte reálnou cenu daného televizoru. Postačí vám samozřejmě i internet, nemusíte běhat po kamenných obchodech. A vůbec nejlepší je tak trochu zabrouzdat v konkurenčních bazarech, jestli tam nenabízí stejný model za rozdílnou cenu. Při zvažování ceny je ale nutné vždy počítat právě s vizuálními či rovnou technickými vadami a dalšími informacemi prodejce.    Co dále prověřit? Vybavenost slibovanými prvky- USB, Bluetooth, internet, teletext a další Zda odpovídá deklarovaná úhlopříčka jestli pro vás bude televize dobře umístitelná Funkci ovladače Kvalita zvuku

  • 0 Podání inzerátu - první nebo poslední možnost?

    3.80 z 5 Hlasů

    Potřebujete něco rychle prodat? Pak je výbornou možností podání inzerátu. Není to nijak náročné a většinou se jedná o službu zcela zdarma. Jako první si ovšem vyberte takový inzertní portál, který pro vás bude vyhovující svými kategoriemi, ale také pestrostí nabídky a dalšími aspekty.   Co největší pestrost kategorií A jak poznat takový kvalitní bazar nebo inzertní portál, kde dostanete opravdu to, co chcete, tedy levné zboží přiměřené kvality? Takovým základním ukazatelem je nepochybně umístění bazaru ve vyhledávači. Ale ani bazary na první straně vám nemusí z různých důvodů sedět, proto se podívejte na to, kolik inzerátů je na daném portálu vlastně nabízeno. Čím jich je více, tím více se většinou na tomto webu objevuje nejen inzerentů, ale také kupujících. Pokud máte z čeho vybírat, je jen otázkou času, kdy naleznete to pravé a také to je důkazem toho, že získáte velkou možnost své zboží prodat.   Jak podávat inzeráty? K podání inzerátu budete potřebovat najít sekci bazaru Přidat inzerát, Podat inzerát nebo s podobným pojmenováním. Někdy se musíte nejprve zaregistrovat, jindy to ale není nutností. Nyní již můžete vstoupit do sekce, kterou uznáte za vhodnou a která bude korespondovat s vaším produktem, můžete začít zadávat náležité údaje. Nutností je specifikace zboží, neměly by chybět ani fotografie, kvalitní nadpis vždy upoutá. Čím více údajů k prodávanému zboží zadáte, tím budou mít potenciální kupci snazší výběr.   A co placené inzeráty? Je velice podstatné, abyste měli jasno v tom, zda inzerovat na bezplatném nebo placeném portálu a je pravdou, že většinou mají placené inzeráty větší efekt. Někdy se ale jedná pouze o zaplacení inzerátu na hodně navštěvovaném inzertním portálu, kdy se cení jeho prestiž. Nicméně pokud zadáte inzerci hned na několika bezplatných bazarech, bude to mít v podstatě zcela stejný efekt, jako jeden inzerát placený.  

  • 0 Proč se nebát nakupovat v bazarech?

    2.00 z 2 Hlasů

    Možná si i vy pokládáte otázku, zda je pořizování zboží v bazarech skutečně tak výhodné a jestli se nejedná o činnost tak trochu nebezpečnou. Zkusme si malinko nastínit pro i proti internetových bazarů a inzercí, kde své zboží nabízí různí uživatelé volně a bez závazků, které se týkají běžného prodeje.   Veliký výběr Pokud zamíříte na bazar, který je masově navštěvovaný, bude vás zde čekat velká přehlídka kategorií a vy si můžete vybrat tu, která vás zajímá. Mezi hlavní sekce, které jsou v podstatě nedílnou součástí každého inzertního portálu či bazaru, jsou Automobily, Nemovitosti, Elektronika, PC, Mobilní telefony, Práce a další. Na druhou stranu jsou zde některé kategorie, které se mohou u rozdílných stránek lišit, jako příklad si můžeme uvést nabídku domén a stránek k prodeji.   Levné zboží a služby A neměli bychom opomenout snad největší tahák každého bazaru či inzertního portálu, tedy dobré ceny. Právě tento aspekt samozřejmě nejvíc přitahuje uživatele a potenciální kupce. Je pravidlem, že na bazaru pořídíte vždy zboží levnější, jak je to ale s jeho kvalitou, to nemusíte vždy vědět.   Kvalita vs. cena Většina zboží nabízeného v bazarech je tedy levnější, někdy i o hodně procent, kvalita ale nemusí být právě ideální a zde se nám vynořuje určitá nevýhoda při takovém nakupování. Skutečný vzhled a stav si ověříte až po té, co vám produkt přijde domů, nebo si ho vyzvednete, přesto, že prodejci většinou vkládají ilustrační fotografie. Ty ale mnohdy zkreslují.   Získejte zkušenosti A jaké jsou vaše zkušenosti s nakupováním v bazaru? Zkusily jste to jednou a spálili jste se? Nebo již patříte mezi „bazarové matadory” a umíte v těchto vodách lovit? Ano, je to i o zkušenosti, po čase již budete schopni odhadnout dle různých aspektů, zda je daný prodejce spolehlivý a jestli se vám vůbec daný kousek vyplatí.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz