Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jak postupovat při výběru hokejky?

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Jaromír Jágr je opravdová legenda českého hokeje. Proslavil se po celém světě, dokonce i ve svém věku si ještě zahraje a odvádí vskutku skvělé výkony. Pokud je pro vás Jaromír Jágr vzor, pak byste neměli podceňovat výběr hokejové výstroje. I vy se můžete stát špičkovým hráčem a dostat se klidně do zahraničních klubů.

 

Při výběru hokejky pamatujte na to, že nebudete mít jednu hokejku po celou dobu hokejové kariéry. Občas se stane, že se zlomí, a proto je dobré se na takovou situaci připravit a mít v zásobě raději hokejky dvě, tři, čtyři.

 

Podle čeho vybrat hokejku?

Existuje hned několik parametrů, jež je nezbytné při výběru hokejky zohlednit. V první řadě by vás měla zajímat strana, na kterou má být zahnutá. Záleží na tom, jak hokejku držíte. Pokud je pravá ruka při držení hole níže, potom zvolte hokejku orientovanou doprava.

 

Dále se zajímejte o délku. Věřte, že ani Jaromír Jágr by neodehrál takhle skvělý zápas, kdyby měl krátkou hokejku. Pokud si zkoušíte délku bez bruslí, potom by hůl měla být opřená o nos, s bruslemi zase o bradu.

 

Stejně tak zvolte i optimální tvrdost, která ovlivňuje pružnost hokejky. Obránci preferují normální a vyšší tvrdost, útočníci zase nižší.

 

Co dál nesmí chybět ve výbavě?

Samozřejmě hokejová výstroj není pouze o hokejce, ale potřebujete i další vybavení, jako jsou brusle, chrániče, hokejové helmy, dresy, nákrčníky a podobně. Všechno uschováte do velké hokejové tašky, a pak se můžete vydat na trénink či zápas.

 

Současný trh je rozmanitý a nabízí vám nepřeberné množství možností. Jestliže jsou ve vašem hledáčku hokejové helmy, brankářské vybavení a další potřeby, podívejte se do nabídky e-shopu Bauerhockey.cz. Hokej je i tak trochu nebezpečný sport, protože se občas nevyhnete pádům na ledovou plochu či do mantinelu, a proto myslete na svou bezpečnost. Investujte do kvalitních chráničů a helmy, což v uvedeném e-shopu najdete.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz