Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jednoduché tipy pro lepší SEO vaší webové stránky

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

SEO neboli optimalizace pro vyhledávače je velmi komplexní a složitá metodika, kterou lze na vaše stránky přilákat veliké množství kvalitní návštěvnosti. V tomhle článku si prozradíme jednoduché tipy, jak vaše SEO vylepšit.

Vytvářejte hodnotný obsah pro čtenáře

Vyhledávače se vždy snaží najít tu nejpřesnější odpověď na zadanou otázku nebo frázi. Pokud tedy budete vytvářet hodnotný text, který nebude obsahovat zbytečné množství nepotřebné omáčky a nadbytek klíčových slov, setkáte se s úspěchem. V dnešní době umí vyhledávače tento obsah velmi dobře rozpoznávat. Nesnažte se za každou cenu cpát všude klíčová slova, zaměřte se hlavně na hodnotné informace. Veliké množství klíčových slov může být naopak na škodu.

Věnujte čas formátování textu

Dobře formátovaný text se čtenářům lépe a rychleji čte. To oceňují také vyhledávače, můžete tak získat bonusové body. Používejte tedy časté nadpisy, odstavce, uvozovky, pomlčky, odrážky, tučný text a obrázky. Vždy se podívejte na výsledný text a najděte skvělý kompromis mezi přeplácaným a strohým textem. Nikdy nezapomínejte, že text primárně píšete pro čtenáře, nikoli pro vyhledávače, a podle toho volte také vhodné formátování a úpravu textu.

Poproste známé o sdílení odkazu

Zkuste poprosit známé a kamarády, zda by nesdíleli odkaz na vaše stránky například na jejich sociálních sítích, blogu nebo webu. Často tak můžete zdarma získat kvalitní zpětné odkazy a jako bonus přímou návštěvnost z odkazu. Vyhledávače podle zpětných odkazů do jisté míry určují autoritu samotné stránky, a podle toho rozdělují samotnou návštěvnost. Získávání zpětných odkazů přitom nemusí stát ani korunu. Stačí se zamyslet nad různými způsoby, kterými kvalitní zpětný odkaz získat. Pamatujte ale, že je potřeba dbát na kvalitu odkazů. Kvantita zde není na místě a mnoho nekvalitních odkazů stránce mohou i uškodit.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz