Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Kamenný obklad do interiéru dodá potřebnou špetku přirozené surovosti

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Plánujete redesign interiéru, nebo se rozhodujete v novostavbě? Přírodní kamenný obklad v interiéru zazáří po každé stránce. Jedná se o obklad, který interiér sjednotí, zútulní a dodá mu eleganci. V kombinaci s dalšími materiály jako je dřevo umí v interiéru vytvořit nezaměnitelnou atmosféru.

Obklad do interiéru v podobě přírodního kamene je volbou pro náročné. Při jeho lepení si s kreativitou připravte také trochu trpělivosti. Kamenné obklady jsou ekologické, do ovzduší neuvolňují žádné škodlivé látky a proto jsou vhodné zejména pro alergiky a astmatiky. Obklad z přírodního kamene je odolný vůči poškození a také odolává plísním změně teploty či nízkou údržbou.

Nadčasovost, kterou spolu s přírodním kamenem získáte, oceníte. Kamenný obklad se snadno přizpůsobuje dalším prvkům v místnosti jako je nábytek, doplňky, podlaha. Obklad do interiéru můžete použít na více místech:

· Stěna u televizoru,

· stěny za sedací soupravou, v kuchyni, v ložnici za postelí,

· v chodbě, předsíni, na viditelných místech,

· koupelny, obývací pokoj, jídelna.

Přírodní kámen skvěle hraje spolu s teplem. Díky tomu se nemusíte bát, že by byla podlaha nebo stěna z něho vyskládaná zimní. Kámen vnese do interiéru luxus a eleganci. Kamenné dlažby nevyblednou a jsou barevné jako na začátku. V kombinaci s podlahovým topením je kamenný obklad přímo žádaným materiálem.

K obkládání v interiéru použijte jemnější vzory. Pro zvýraznění obkladu můžete na stěně použít LED osvětlení. Moderní design se v současnosti soustředí na otevřené prostory, čisté linie, minimalismus. Právě kamenný obklad pomůže moderní interiér sjednotit a vnést do něj nadčasový styl.

Do interiéru můžete zvolit barvy dle vlastního výběru. Mezi moderní trendy patří obklady černé a bílé barvy. Pokud jste zastáncem teplejších barev, zvolte odstíny žluté, hnědé či béžové.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz