Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Když chcete pohodlné oblečení, myslete na prádlo

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 Ženy v prádle experimentují, zkouší různé střihy a zjišťují, co jim nejlépe sedí. Muži si většinou oblíbí jeden střih, a pak už nemají potřebu zkoušet další. Často se tak ale připraví o pohodlí.

 

Opora i pohodlí

Téměř každý už někdy zažil, jaké to je mít prádlo, které nám materiálem, střihem nebo velikostí tak úplně nesedí. Stále si něco popotahovat umí otrávit i ten nejkrásnější zážitek, stejně jako když nás prádlo škrtí, škrábe nebo omezuje v pohybu. U pánského spodního prádla se pro různé aktivity hodí různé střihy, které pomohou k lepšímu pohodlí a příjemnému nošení. Pro klidové dny se hodí volné trenýrky se širokými nohavičkami. Poskytují ale menší ochranu a oporu pro choulostivé partie, proto jsou vhodnější spíše pro klidový režim než sport. Při sportovních aktivitách by přílišná volnost mohla být naopak spíše nepříjemná. Na sport se více hodí boxerky s upnutým, anatomicky tvarovaným střihem a nohavičkami, nebo stále oblíbené slipy se střihem kopírujícím tělo. Oba typy prádla poskytují oporu i při fyzické námaze a prudkých pohybech.

 

Aby nikdo nevěděl

Podobné jako s aktivitou je to i s výběrem oblečení, které si plánujete vzít na sebe. Ne pod každé kalhoty se hodí každé prádlo. Pod volné bermudy nebo oudoorové kalhoty si můžete vzít volné trenýrky, pod oblek nebo upnuté džíny už ale dejte přednost spíše jinému střihu. Rýsující se lem nohaviček trenýrek může pod upnutým oblečením zkazit celý dojem, navíc se látka může shrnout a podráždit nebo otlačit kůži. K upnutým kalhotám se více hodí boxerky nebo slipy, které mají anatomicky tvarovaný střih přiléhající k tělu, takže nikde nezůstává volná látka. K letním světlým kalhotám pak volte výhradně slipy, protože nohavičky boxerek by mohly prosvítat pod nohavicemi.

 

Pohodlné nošení zajistí správně zvolený střih a také správná velikost. Nebojte se vyzkoušet i jiný typ prádla, než běžně nosíte, třeba budete velmi příjemně překvapeni.

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz