Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Krásná pleť i po silvestrovském hýření? Poradíme, jak na to

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Na sklonku roku naše pleť prožívá opravdový stres. Častěji ponocujeme, setkáváme se s přáteli a rodinou nad svařeným vínem, dopřáváme si mnohem častěji nezdravé jídlo a díky stresu z předvánočních příprav zapomínáme na sebe i péči o svůj obličej. Proto přicházíme s pár tipy, jak svou pleť uzdravit a dokonale probudit.

Cesta za zdravím těla i duše začíná u správné životosprávy. Je nutné dodržovat správný pitný režim, svůj každodenní jídelníček obohacovat o co nejvíce vitamínů i živin a nepodceňovat kvalitní spánek. Tyto klíčové body vám pomohou nastartovat vaše tělo, aby správně odvádělo vodu z těla a nevznikaly nepříjemné otoky v oblasti očí či akné.

Unavená pleť potřebuje pořádný restart. Aby vaše pleť vypadala svěže a mladistvěji, doporučujeme vyzkoušet exfoliaci pleti. Exfoliace, jinak řečeno chemický peeling, zbaví vaši pleť odumřelých buněk, nečistot a přebytečného mazu. Oblíbí si jej zejména lidé s normálním či mastným typem pleti, u kterých je doporučováno provádět chemický peeling pravidelně. Pokud disponujete suchou či citlivou pletí, nezoufejte – stačí vybrat správný typ exfoliačního přípravku a cestu za svěží pletí můžete započít i vy.

Nadarmo se neříká, že oči jsou oknem do duše. Na očích totiž velice rychle poznáme, jak spíme nebo zda dodržujeme správný pitný režim. Péče o oční okolí není nijak náročná, nicméně vyžaduje pravidelnost. Využívejte oční masky či krémy, které sníží otoky očního okolí a pomohou s projasněním tmavých kruhů pod očima. Nezapomínejte ani na správný pitný režim, kterým uděláte velký kus práce a pomůžete kosmetickým produktům ke správnému účinku.

Zařazením těch správných produktů do vaší každodenní rutiny a dodržováním správné životosprávy dokážete zázraky. Dodržte těchto pár jednoduchých kroků a uvidíte, že výsledky se dostaví co nevidět a vaše pleť bude opět zářit.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz