Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Masáž jako nejkratší cesta k sebelásce

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Slovo sebeláska se k nám dostává poslední dobou z mnoha směrů. Ať už o ní čteme v knihách nebo magazínech, mluví se o ní v televizi, a dokonce je častým tématem instagramových influencerů. Co to ale ta sebeláska je a jak k ní najít cestu?

 

Vzpomínka na dětství

Pamatujete si na své dětství, kdy jste jednali podle toho, co jste opravdu cítili? Chtěli jste si hrát, smát se nebo skákat do kaluží, a taky jste to dělali? V této době nikdo z nás neřešil, jak u toho vypadá, co na to řeknou ostatní a jestli se něco takového může. To je přesně ten pocit, který byste v sobě měli vzbudit, abyste mohli pracovat na sebelásce. Sebeláska je pocit, že jste spokojení ve vlastním těle, ve svém životě a že dokážete být šťastní v přítomném okamžiku, přesně tak jako to bylo v dětství.

 

Umění říkat ne

Abyste dokázali pracovat na svém zdravém sebevědomí a podpořit sebelásku, budete se muset naučit říkat ne. Řekněte ne starým vzorcům svého chování, lidem, kteří vám berou energii i práci, která vás nebaví. Učte se hledat to, co vás dělá šťastné a tomu se věnujte. Vyzkoušejte masáž, která vám pomůže znovu se zamilovat do sebe i svého těla.

 

Masáž jako cesta za sebeláskou

Je na vás, zda si vyberete klasickou relaxační masáž nebo dáte přednost sportovní masáži. Sebelásku ve vás vzbudí i tantrická masáž, která působí na všechny smysly a je slastným zážitkem, kdy si budete přát opakování. Zajímavým způsobem, jak udělat velký krok k lásce i sebelásce je erotická masáž pro páry. Zkuste ji svému protějšku darovat například k výročí svatby nebo vašeho seznámení.

 

Pečovat o sebe

Věnujte si čas a dostatečnou péči. Pokud víte, že se zanedbáváte, nejspíš vás děsí i pohled do zrcadla nebo do skříně plné malého oblečení. Změňte to. Rozhodněte se, zda chcete zhubnout a své oblečení znovu nosit nebo nehubněte. Zamilujte se do svého těla, jaké je a obnovte šatník. Všechno z něj pošlete dál, prodejte nebo dejte těm, co to potřebují a kupte si oblečení, které vám bude slušet a bude vám sedět právě teď, v tuto chvíli.

 

Povzbudit smysly

Vybírejte si činnosti, které povzbudí vaše smysly. Dopřejte si příjemný pohled například do přírody nebo na oblíbený druh umění. Poslouchejte hudbu, obklopujte se lidmi, kteří vám říkají příjemná slova a nebojte se něžností s partnerem. Vyzkoušet můžete také aromaterapii a obklopte se vůněmi, které ve vás vyvolávají příjemné pocity. Povzbuďte smysly, aby se vzbudila sebeláska a dovolte si znovu se cítit bezstarostně.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz