Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Pytlované uhlí je vychytávkou moderní doby

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Vzdali jste topení uhlím, nebo o tom přemýšlíte, kvůli té spoustě práce a nepořádku, co se s tímto topivem pojí? Dejte mu ještě jednu šanci. V 21. století už jsme si dokázali vymyslet zlepšovák. Je jím balené uhlí, s nímž se manipuluje mnohem snadněji, a hlavně bez všeho toho nepořádku.

Uhlí jako topivo nezatracujte. Má velmi dobrou výhřevnost, v případě moderních kotlů vysokou účinnost a také patří mezi nejlevnější paliva. Nevýhody snadno odstraníte tím, že si pořídíte pytlované uhlí.

Za komfort si připlatíte, ale vyplatí se to

Nebudeme si nic nalhávat. Balené uhlí je mírně dražší než to sypané. Uvědomte si ale následující:

  • Balené uhlí nemusíte pracně skládat. Je jedno, že nemáte nachystané okno do sklepa, kterým by vám uhlí přímo vsypali. Pytle totiž odvezete na kolečku mnohem snadněji než sypané uhlí.
  • Zbavíte se nepořádku. Uhelný prach a odlomené kousky uhlí máte všude, ještě minimálně 14 dní poté, co uhlí složíte do sklepa. S pytlovaným uhlím se vám to nestane.

Cena není zase o tolik vyšší a za ten komfort opravdu stojí. Jakmile jednou vyzkoušíte kouzlo, jejž nabízí balené uhlí, už nebudete chtít jiné.

Uhlí si vyberte, jak jste zvyklí

Kupujete černé, nebo hnědé uhlí? Jste zvyklí na uhlí ořech? Pytlované uhlí je dostupné v mnohých variantách, takže se nemusíte vzdávat toho, s čím máte dobré zkušenosti. Vyberte si takový typ, jímž jste zvyklí topit.

Teď v létě je ideální doba na nákup uhlí, ale i jiného topiva. Je totiž mimo sezónu a prodejci nabízí výhodné slevové akce. Výjimkou není ani e-shop uhli-pytlovane.cz, kde pořídíte právě pytlované uhlí – aktuálně v akci. Uhlí v pytlích vám dovezou po celé České republice, a to na paletách a zdarma. Palety převáží paletovým vozíkem, takže po zpevněných plochách (asfalt, beton či dlažba) vám je dovezou přesně tam, kam potřebujete. Už žádné skládání.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz