Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Tantra: Při tantrické masáži uvolníte tajemnou energii

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Tantra: Při tantrické masáži uvolníte tajemnou energii

Tantra je poměrně staré umění, jehož prvopočátky sahají do pátého století našeho letopočtu do Indie. Tantrické umění vede lidi cestou sebepoznání. Pomáhá překonávat úskalí, pracovat s energií a mění pohled na život.

Tantra má příznivé účinky na duševní i mentální zdraví

- Spolu s tantrou objevíte svou sexualitu, budete ji prožívat mnohem intenzivněji a vášnivěji.

- Vaše vědomí a podvědomí si k sobě najde cestu.

- Stanete se lepším člověkem.

- Vaše tělo vám již nebude připadat nedokonalé, právě naopak, přijmete ho, protože jak říká tantra „tělo je posvátná nádoba“.

- Tantra vás naučí být otevřenější, citlivější, pomůže vám pochopit, že sexuální energie je ve vás a je vaší neodmyslitelnou součástí.

- Naplní vás energií a naučí vás, jak s ní pracovat.

- Poznáte své tělo tak, jako nikdy předtím.

Tantra mluví o lásce a vědomí

Nejde jen o zvládnutí techniky, která vám přinese v posteli požitek. Naopak. Ano, tantra obsahuje mnoho technik, avšak jejím základním kamenem je láska a vědomí. To je její skutečnou podstatou. Spolu s partnerem se díky tantře vyberete na duchovní cestu, na jejímž konci na vás čeká poznání a energie. Budete chápavější, nezávislejší, vaše osobnost poroste.

Vyzkoušejte i masáž pro páry

Zatím jste neměli tu možnost prožít si žádnou tantrickou zkušenost na vlastní kůži? Dříve, než začnete s tantrickými kurzem, vyzkoušejte něco jednodušší. Tantrická masáž vám pomůže uvolnit se od napětí a zažít vzrušení úplně jiného rozměru. Masérka se vyzná v technice, promasíruje celé vaše tělo a pomůže vám uvolnit zablokovanou energii. Tantrická masáž je jistým druhem erotické masáže, která se odehrává při svíčkách a v příjemném prostředí. Pokud chcete udělat radost partnerovi či partnerce, můžete vyzkoušet erotickou masáž pro páry a užít si trochu intimity a potěšení v dvojici.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz