Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Trendy v moderním nábytku do ložnice

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

 

Cílem každé ložnice je navození uklidňujícího a harmonického pocitu pro příjemný a kvalitní spánek. Aby mohla tato místnost správně fungovat, musí být vhodně zařízená, s čímž vám mohou pomoci následující aktuální trendy v nábytku do ložnice.

Světlé barvy a čisté linie

Hlavní roli mají v ložnici uklidňující barvy často ve světlých odstínech. V první řadě je nesmírně důležité vytvořit prostor, kde se budete cítit dobře, takže se nebojte zakomponovat oblíbené barvy. Co se týká nábytku, naprostou nadčasovou klasikou jsou dřevěné postele. Díky přírodnímu materiálu a bytelnému zpracování vydrží dlouho a zároveň vyvolávají příjemný a útulný pocit. Do aktuálních trendů patří hlavně čisté a jednoduché linie bez zbytečných dekorací či jiného zdobení. Dřevěný dekor je navíc možné zkombinovat téměř se vším, takže stačí pouze vybrat ten správný odstín.

Kvalitní lůžkoviny

Kromě samotného nábytku hrají velkou roli také lůžkoviny. Ty by měly být co nejvíce kvalitní a v designovém provedení. Sice jde o detail, ale zároveň se jedná o velmi výrazný prvek každé ložnice. Pohodlí a příjemnost látky navíc přímo ovlivňuje kvalitu spánku. Nezapomeňte na chlupaté polštářky, dekorativní přehozy či například kusový koberec k posteli. Všechny tyto prvky by měly ladit s nábytkem a utvářet funkční a zároveň designové provedení.

Chytře řešený úložný prostor

V rámci minimalismu a vzdušnosti pokoje je potřeba vyřešit chytré umístění úložných prostorů pro oblečení a další věci. S tím výrazně pomáhají velké skříně, ale výborně poslouží úložný prostor pod postelí, kam je možné urovnat řadu věcí. Kromě velké šatní skříně zauvažujte také nad pořízením komody se zásuvkami, kam pohodlně umístíte například menší kusy prádla. A kde všechen nábytek do ložnice vyberete? Podívejte se na internetový obchod Atan.cz a nechte se inspirovat.

 

 

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz