Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Už nemusíte mít zbytečné starosti. Parkujte na ruzyňském letišti bez obav!

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

Potřebujete vyrazit na letiště v Ruzyni a přemýšlíte, jak se tam nejlépe dopravit? Nejpohodlnější by to samozřejmě bylo vlastním autem, ale pak přicházejí starosti jako kde zaparkovat a zda se vašemu plechovému miláčkovi něco během vašeho pobytu v zahraničí nestane. Nyní už ale tyto starosti můžete směle hodit za hlavu, protože je tady služba Smile Parking.

Snadné a bezpečné parkování

Jak tedy parkovat s úsměvem? Právě dostupnost této služby je na všem asi to nejlepší, protože vše zařídíte velmi snadno a starost o váš vůz přenecháte profesionálům. Stačí jednoduše navštívit web smileparking.cz a zkontrolovat si dostupná parkovací místa na letišti v termínu, kdy vám to letí. Jednoduše po požadovaný termín zarezervujete a výsledkem bude, že získáte:

  • Potvrzení o rezervaci
  • Instrukce jak na to

Vůbec se nemusíte obávat žádných složitostí, protože v zásadě zkrátka přivezete své auto na letiště a tady jej už převezme řidič služby Smile Parking, který jej následně opatrně odveze na parkovací místo. Vy se tedy vůbec nemusíte starat o hledání jakéhokoliv parkování, nemusíte se zdržovat a můžete vyrazit rovnou k odbavení.

Určitě vás zajímá, kam váš vůz zamíří a tady vůbec není potřeba se starat. Svou zahraniční cestu tak už nemusíte mít spojenou s neustálými obavami o svůj vůz. Parkovací místa jsou bezpečná, nepřetržitě střežená jak personálně, tak bezpečnostním systémem, kromě toho nechybí fyzické zábrany. Váš vůz tak bude v bezpečí.

Co po návratu ze zahraničí?

Pro maximální pohodlí si každý klient služby může zdarma objednat Valet Parking. To znamená, že v termínu vašeho návratu bude vaše vozidlo opět přistaveno přímo na letišti a vy tak pro něj nemusíte nikam chodit. V rámci parkování na letišti jsou k dispozici také další příplatkové služby péče o vaše vozidlo, jako je třeba umytí nebo čištění interiéru, takže pokud budete mít zájem, váš vůz může vypadat lépe, než když jste jej přivezli.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz