Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Vychytávky, které využijete v kuchyni

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

V současné době jsou k dostání různé nástroje a pomůcky, se kterými je práce v kuchyni jednodušší a komfortnější. Výrazně můžete zkrátit dobu vaření, a potom takový čas využít k jiným příležitostem. V následujících řádcích vám představíme předměty a přístroje, bez kterých se v kuchyni jednoznačně neobejdete.

 

Multifunkční kráječ zeleniny

Zelenina je nenahraditelnou součástí jídelníčku. Krájení není až tak atraktivní činností, ovšem naštěstí existuje multifunkční kráječ s různými nástavci a čepelemi. Slouží ke krájení, sekání, strouhání, ale i cedění či uskladnění zeleniny. Stejně tak nechybí nástavce, pomocí něhož oddělíte vaječný žloutek od bílku.

 

Ruční brousek na nože

Mezi další vychytávky do kuchyně patří i ruční brousek na nože. Představte si, že jdete připravovat nedělní oběd a při krájení masa zjistíte, že máte nůž úplně tupý. V takovém případě stačí ze zásuvky vytáhnout ruční brousek a pustit se do nabroušení. Zabere vám to pouze pár minut.

 

Silikonová víčka na potraviny

Další možností jsou silikonová víčka, jež využijete na různé nádoby, protože jsou univerzální. Umístíte je na misky, sklenice, ale klidně i hrnce. Silikonová víčka jsou v několika standardizovaných průměrech. Stačí si jen vybrat. Dokonce jim nevadí mráz či velká teplota, takže je můžete dát i do mikrovlnky. Najdete je na stránce https://www.daleo.cz/.

 

Uvedený internetový obchod je rozmanitý. V produktovém portfoliu najdete vedle vychytávek do kuchyně třeba i hračky pro děti. Ceny jsou atraktivní a zakoupit tak můžete dětský stan ve tvaru hradu, bublinkovou pistoli, kinetický písek, plyšovou chobotnici i dětskou stavebnici.

 

Daleo má produkty rozdělené na kategorie podle toho, kde se využívají. Zakoupit tedy můžete ještě i potřeby pro domácnost a zahradu, elektroniku, autodoplňky a spoustu dalších věcí.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz