Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Zdravotní obuv není určena jen pro lidi, kteří již mají problémy

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Patříte k těm, kteří zdravotní obuv vnímají jako něco, co je vhodné pro důchodce? Nebo si myslíte, že jsou tyto boty určené lidem s problémy s chodidly? Ani jedna varianta není správná. Zdravotní obuv je skvělá i pro vás, jako prevence!

Chodidlo. Část těla, která nám umožňuje každý den chodit, běhat a pohybovat se. Dokud to jde bez problémů a bolestí, je vše v pořádku. Potíže, ke kterým jste dospěli za ta léta nošení nevhodné obuvi, se však mohou objevit zcela náhle.

Za co všechno mohou nesprávné boty?

V prvé řadě za špatné držení těla, bolesti kyčlí, lýtek i zad. Jste například zvyklí nosit ploché boty bez měkké výstelky (typicky baleríny)? Pak si zaděláváte na bolesti.

Dále může nevhodná obuv způsobit různé deformity končetin. Dokonalým příkladem je patní ostruha, tedy výběžek na patě, který bolívá a častokrát znesnadňuje výběr nových bot, protože vám jednu nohu zvětší oproti té druhé. Dále se často vyskytuje vbočený palec, zarostlý nehet apod.

Typickým projevem nevhodné obuvi (například neprodyšné) mohou být i bradavice či kuří oka na chodidlech.

S prevencí začněte raději hned teď

Pokud vás některý z výše popsaných problémů trápí, na nic nečekejte a rovnou upalujte pro zdravotní obuv. A jestli ne? Tak si ji také pořiďte. Vždycky je lepší podniknout preventivní opatření než řešit následky.

Zdravotní obuv už dnes není to, co bývávala. Stále ji koupíte ve většině lékáren, v českých lékárnách se hodně prodává například zdravotní obuv Santé. Zdravotní boty či pantofle si však můžete také pohodlně objednat online. Styl se změnil, s trochou pátrání natrefíte i na moderní design. Samozřejmě nemůžete čekat společenské lodičky, protože vysoké podpatky prostě nikdy nebudou zdravé, ovšem třeba na zdravotních pantoflích nemáte vůbec šanci poznat, že jsou zdravotní.

Podívejte se na obuv Santé a přesvědčte se sami, že i vám by se do práce hodily minimálně ty zdravotní pantofle.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz