Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Co je to masáž gua sha a jak ji provádět v domácích podmínkách

    5.00 z 3 Hlasů

    Určitě jste už někdy slyšeli o lymfě, která proudí naším tělem a která má velký roli v obraněschopnosti lidského organismu. Odvádí z tkání tkáňový mok a funguje jako obranný mechanismus, který chrání člověka před vznikem infekcí i závažných nemocí. Z tohoto důvodu je zřejmé, že správný tok lymfy je zásadní. Jak jí pomoci, aby fungovala správně? Masáž, kterou používali už ve starověku Už staří Číňané si byli vědomi důležitosti lymfy. Její proudění dokázali rozpohybovat důmyslnou masáží tzv. gua sha. Je založena na tření, které prokrvuje pokožku, a tím podporuje proudění lymfy. Využívají se k tomu speciální masážní válečky i různě tvarované gua sha kameny. Tato metoda dokáže tlumit bolest i zánět. Jak se gua sha masáž provádí K čínské masáži gua sha potřebujeme vhodné nástroje, které staří Číňané nazývali „gua“. Jedná se zejména o masážní váleček, který v současné době běžně koupíte v prodejnách drogerie. K masáži je zapotřebí i masážní olej. Masíruje se krátkými či dlouhými tahy třeba pokožka na obličeji, na zádech, hýždích, krku, pažích i nohou. Intenzita tahů se může zvyšovat. Vždy je ale třeba dodržet masírování jedním směrem. Přitom dochází ke červenání pokožky, což ale není na závadu. Samovolně pak za chvíli zmizí. Jaké výhody nabízí masáže gua sha Masáž gua sha pomáhá tlumit záněty. Z tohoto důvodu se nabízí jako alternativní pomoc při zánětech kloubů, revmatických bolestech kloubů. Lze ji ale použít i při migrénách. Při masáži obličeje dochází k redukci kruhů pod očima, výsledkem je pak svěží a odpočinutá pleť. Zároveň se zpevňují kontury obličeje. Dochází k prokrvení pokožky a k odvodu toxinů a přebytečné vody z těla pryč. Nežádoucí vedlejší účinky tato masáž většinou nemá, pokud je prováděna bezbolestně. Velký tlak u některých jedinců s onemocněním krvetvorby může způsobit modřiny.  

  • 0 Pořiďte si do svého salonu IPL epilátor i s kurzem používání

    5.00 z 3 Hlasů

    Chloupky jsou dnes vnímány nejen jako nehygienické, ale i neestetické, proto si je většina žen různými způsoby odstraňuje. Vosk nebo žiletka sice fungují, ovšem vyžadují pravidelnost a spoustu času, který bychom přitom mohly věnovat rodině, svým koníčkům či něčemu jinému. I to jsou důvody, proč se spousta žen rozhodne pro laserovou či IPL epilaci. IPL epilace je žádaným ošetřením, takže pokud ho začnete nabízet ve svém kosmetickém studiu, o zákaznice určitě nebude nouze. A možná ani o zákazníky, protože i spousta mužů si z estetických důvodů nechává odstranit chloupky na hrudi a jiných místech. Jak funguje IPL epilace? IPL epilátor využívá intenzivní pulzní světlo, anglicky Intense Pulsed Light, odtud tedy jeho název. Světlené impulzy zahřívají chloupek až ke kořínku, přičemž jsou zacílené pouze na daný chloupek, tudíž nezasahují ostatní tkáně. Chloupek uvedou do klidové fáze, ten vypadne a jeho další růst se zpomalí. IPL je vhodný pro většinu typů pleti a chloupků. Výjimkou jsou tmavá pokožka a velmi světlé (šedé, blond, zrzavé) chloupky. Kontraindikací používání jsou epilepsie, těhotenství, popáleniny, kožní onemocnění jako lupénka a ekzém. Technologie se nesmí používat na mateřská znaménka, čerstvá tetování a vousy, jež mají příliš silné folikuly. Používat IPL epilátor zvládnete i vy IPL epilátory se dnes dají pořídit i pro domácí použití, na jejich využívání není nic složitého. Přesto pokud si pořídíte IPL epilátor v e-shopu Dr-nek.cz, můžete si ho koupit i s video kurzem, který vás naučí správné používání. Pro provozovatele kosmetických salonů je to žádoucí, určitě nechcete svým klientkám způsobit žádná poranění. Spolu s IPL epilátorem dostanete USB flash disk s video kurzem a tištěná skripta, vše je možné nastudovat tehdy, kdy se vám to bude hodit.

  • 0 Jak vybrat vhodné záclony do interiéru?

    5.00 z 3 Hlasů

    Přestože si to možná ani neuvědomujete, bytový textil výrazně ovlivňuje celkový vzhled místnosti. Pokud si potrpíte na elegantní a sladěný styl, rozhodně vybírejte záclony a závěsy s rozmyslem, protože jinak by byl výsledek přeplácaný, dokonce až kýčovitý. V následujících řádcích vám prozradíme, na co se zaměřit, abyste neprohloupili. V první řadě si ujasněte, jaký bytový textil chcete do jednotlivých pokojů zakomponovat, protože někde jsou vhodné nenápadné varianty, jinde se nemusíte bát výrazných alternativ. Záclony nemají jen praktickou funkci V minulosti se záclony používaly především jako ochrana před hmyzem a zvědavými kolemjdoucími, nicméně v současné době se používají i ke zkrášlení interiéru. Místnost působí útulně, navíc si dopřejete pocit bezpečí. Hotové záclony nemusíte nijak opravovat, prostě je rovnou pověsíte na okna. Vybrat si můžete z pestré škály druhů, střihů, barev, ale i materiálů. Záleží na tom, co vám nejvíce vyhovuje. Krátkou, nebo dlouhou záclonu? V kuchyních se používají spíše kratší záclony, které se ještě doplňují o stylové závěsy na okna. Důvod je jasný, na parapet okna si můžete umístit bylinky do květináče, koření i další potřebné věci, které potřebujete mít neustále na očích. V obývacím pokoji a ložnici zase oceníte dlouhé záclony. Velice zajímavé jsou hotové voálové záclony, které vtisknou místnosti šmrnc. Dávejte si pozor tam, kde se nachází radiátor. V letních měsících na délce až tak nezáleží, ovšem během zimního období by měly záclony a závěsy být nad radiátorem, aby se teplo dostalo do prostoru. Podívejte se do pestré nabídky internetového obchodu Luxora.cz, kde najdete celou řadu různých variant. Stačí si jen vybrat. Určitě na uvedené stránce najdete provedení, které vám bude vyhovovat po všech stránkách.

  • 0 Mezoterapií nejenom k omlazení pleti

    5.00 z 3 Hlasů

    Provozujete kosmetický salon? A neuvažujete o rozšíření jeho služeb? Co takhle absolvovat kurs mikrojehličkování? V pohodlí vašeho salonu či domova. Mezoterapie je jedním ze způsobů omlazení pleti, a to nejenom obličeje, nýbrž i krku, dekoltu a hřbetu rukou, tedy v podstatě kdekoliv, kde klientku trápí vrásky a povadlá pleť. Ta se vypíná prostřednictvím nových buněk a kolagenu, jejichž produkci mezoterapie podporuje. Jednička v omlazování Mezoterapie slaví úspěchy především v oblasti omlazování pleti, kde může směle konkurovat i finančně náročným zákrokům estetické dermatologie. Zjevně vyhlazuje jemné vrásky, vyhlazuje povrch pleti, a dokonce zlepšuje ovál obličeje. Pokožku ale také hydratuje, vyrovnává její barevný tón, zlepšuje její hustotu, pružnost, obnovuje správné napětí a celkově ji dokáže prozářit. Regenerace a oprava pokožky Samotná metoda je založená na vyprovokování kontrolovaného zánětu pokožky a její následné regeneraci a opravě. Mikrojehličkování totiž výborně stimuluje pokožku a usnadňuje transport a pronikání účinných látek. Výsledkem je celkové zlepšení pokožky, zvýšení jejího napětí a pružnosti. Proti celulitidě i plešatění Zatočit ale mezoterapie dokáže i s celulitidou, striemi, pooperačními jizvami a jizvami po akné. A slouží také mužům, u kterých funguje jako účinná prevence plešatosti. Zkrátka se jedná o účinnou metodu na celou řadu problémů, kterých teď máte možnost zbavit i své zákaznice a zákazníky. Kurz mikrojehličkování s certifikátem Co pro to budete muset udělat? V podstatě ne zas tak moc. Absolvovat kurs mikrojehličkování. Nebo si na e-shopu eshop.dr-nek.cz objednat přístroj Dr.Nek Dermapen (certifikovaný pro použití v EU). Jeho součástí totiž jsou i tištěná skripta a USB flash disk s videokurzem, který vás do mezoterapie náležitě zasvětí. A především naučí Dermapen používat s pohodlí vašeho salonu či domova. A v čase, který vám bude vyhovovat.

  • 0 Stoprocentní ochrana majetku? Jedině včasná prevence

    5.00 z 3 Hlasů

    Myslíte, že stoprocentní ochrany hodnotných nemovitostí, rodinných automobilů, vlastního zdraví nebo majetku dosáhnete výhradně pomocí opatrnosti? Smutnou pravdou bohužel zůstává, že většině katastrofálních scénářů nedokážeme efektivně zabránit. Jediným rozumným východiskem obvykle bývá včasná a dostatečná prevence. Předcházení astronomickým škodám zabezpečují různé druhy pojištění. My se prostřednictvím následujících odstavců společně zaměříme na pojištění majetku. Co všechno si můžete nechat pojistit a které škody finanční produkt kryje? S pojištěním v zádech. Bezpečnostní rizika nemají šanci Osobní vlastnictví přináší celou řadu nezpochybnitelných benefitů, ale zároveň také důležitých povinností. Dokáže si kupříkladu představit, jaké škody na vašem majetku napáchá libovolná živelná katastrofa? Záplavám, požárům, krupobitím, vichřicím, povodním, zemětřesením, ničivým bleskům nebo různorodým sněhovým pohromám většinou nedokážete efektivně předcházet. Jediným správným řešením zůstává včasná a dostatečná prevence, kterou nabízí pojištění majetku. Kromě výše zmíněných událostí bezpečně uchrání také před vandalismem, výbuchem, implozí či nárazem cizího automobilu. Veškerý majetek pod ochranou správného pojištění Pojištění majetku většinou skýtá opravdu pestrobarevné využití. Správně nastavený finanční produkt uhradí škodu, která zpustošila rodinný dům, byt v osobním vlastnictví, nemovitost ve stavbě, trvalou nebo rekreační domácnost, budovu s podnikatelskou činností, vybavení kanceláře, vybavení ordinace, bazén nebo vedlejší budovu na jiném pozemku (typicky garáž a dílnička). Chcete se dozvědět více? Další informace naleznete zde. Můžete si kupříkladu jednoduše spočítat, jaké pojištění vyhovuje vašim konkrétním potřebám.

  • 0 Město nebo poklidný venkov? Praha nabízí kombinaci obojího

    4.00 z 3 Hlasů

    Ačkoliv pořizovací hodnota nemovitostí konstantně narůstá, většinová společnost nadále uzavírá hypotéky, aby nemusela zbytečně platit nájemné cizím vlastníkům domácností. Chcete si v dohledném termínu pořídit moderní a kvalitní bydlení, ale zároveň se nedokážete rozhodnout, jestli zvolit město či poklidný venkov? Tuzemská metropole nabízí dokonalou kombinaci obojího. Uprostřed stověžaté Prahy momentálně vyrůstá několik rezidenčních projektů. Společně si prostřednictvím nadcházejících odstavců důkladně rozebereme atraktivní Vilapark Klamovka. Dokonalá kombinace velkoměsta a nerušené přírody Tuzemskou metropoli rozhodně netvoří výhradně přeplné chodníky, rozbouřené silnice a zakalené ovzduší. Vedení hlavního města v posledních letech posvětilo několik atraktivních projektů rezidenčního bydlení, jež postupně lákají zákazníky. Příkladem za všechny budiž Vilapark Klamovka, která nedávno odstartovala úvodní stádium prodeje. Byty na Praze 5 můžeme rozdělit podle standardních dispozic 1+kk až 5+kk. Moderní komplex poskytne útočiště celkem 117 rodinám, zamilovaným párům a jednotlivcům. Součástí investice pochopitelně zůstává garážové místo. Milovníci venkovního sportování a nerušených procházek bezesporu ocení také bezprostřední blízkost zeleného parku Klamovka. Moderní bydlení a kompletní občanská vybavenost Výše zmíněná lokalita budoucím obyvatelům nabízí kompletní občanskou vybavenost, bydlení v přírodě tak není jedinou obrovskou výhodou. V okolí nalezneme kupříkladu školy a školky, restaurační zařízení, sportovní areály, poštovní pobočky, zastávky městské hromadné dopravy, supermarkety nebo drobné kamenné obchody. Bytový komplex se zároveň nachází nedaleko smíchovské části Anděl, kde se doslova nadýcháte rušného velkoměsta. Chcete se dozvědět více informací? Navštivte oficiální webové stránky tohoto projektu.

  • 0 Výběr CRM systému neponechávejte náhodě. Čím se řídit a na co si dát pozor?

    5.00 z 2 Hlasů

    Podnikat bez CRM softwaru dnes snad už ani nemá cenu. Pevný vztah mezi obchodníkem a zákazníkem je alfou a omegou dlouhodobě prosperujícího byznysu bez ohledu na velikost firmy. Vracející se (a tedy spokojená) klientela bývá ve finále mnohem ziskovější než „jednorázovky“, a právě díky vhodně zvolené softwarové platformě ji vybudujete poměrně rychle. Ale jak poznáte, že jste si vybrali správně? Zaměřili jsme se na nejdůležitější aspekty, na které je dobré při hledání ideálního CRM brát zřetel. Plánované využití CRM systémy se často tváří velmi podobně, ale ve skutečnosti se jednotlivé platformy vyznačují specifickými funkcemi. Proto si předem ujasněte, na co budete software používat, a následně se zaměřte na aplikace, které prošly prvotním sítem. Některé CRM se například hodí i pro snadné řízení projektů, jiné zase nabízí sofistikovanější tvorbu emailingových kampaní apod. Počet uživatelů Bude CRM používat užší okruh zaměstnanců, nebo naopak požadujete systém, který integruje hned několik oddělení? Počet uživatelů je bezesporu důležitým kritériem výběru, a to nejen z hlediska funkčnosti, ale také nákladů. Integrace s používanými programy Rozhodně není od věci, když CRM systém dokáže komunikovat s dalšími programy, který již uživatelé aktivně používají. Například oblíbený český Outlook CRM eWay-CRM nabízí snadné propojení s ekonomickým softwarem POHODA, informačním systémem Money S5 a platformami jako WordPress, TeamViewer, Magis, Microsoft Office a mnoha dalšími. Uživatelské rozhraní Od CRM softwaru se očekává jednoduchost použití a maximální uživatelská přívětivost. V opačném případě může být nabitý moderními funkcemi, ale pro zaměstnance bude utrpení s ním pracovat. Cena Firemní rozpočet není nafukovací, a proto je na pořadu dne spočítat, jestli se vybraný software vyplatí i z dlouhodobého hlediska. Pro naprostou většinu menších a středně velkých firem je jasnou volbou hotové řešení – ideálně takové, které umožňuje flexibilní nastavení workflow schématu s ohledem na konkrétní potřeby dané organizace. Vývoj vlastního CRM na míru se většinou ukazuje jako zbytečně komplikovaný a neúměrně nákladný.

  • 0 Nová Škoda Fabia, to je dlouholetá tradice v novém těle

    3.80 z 5 Hlasů

    Jde o výkladní stříbro českého automobilismu, kdo by neznal značku Škoda, jako by snad dnes ani nebyl! Má za sebou stoletou tradici a současně se přizpůsobuje nejmodernějším trendům, dá se tedy směle říci, že jde ruku v ruce s dobou. Nabízí modely plné elegance, které však pamatují i na vysokou míru zabezpečení. Komfort řidiče je až na prvním místě, stejně jako důmyslné nastavení různých asistentů, jejichž úkolem je postarat se o bezpečný provoz. Příjemná cesta na dovolenou, na nákupy, ale i do práce a za dalšími povinnostmi, na to vše myslí právě ve Škodovce! Signalizace nezapnutých pásů je důležitá Patří do moderní výbavy dnešních vozů, a to zcela bez debat. Je neodmyslitelnou součástí auta snad pro každého zodpovědného motoristu. Akustický signál při nezapnutí bezpečnostních pásů upozorní řidiče, kteří občas zapomínají a mají při otočení klíčků v zapalování myšlenky někde úplně jinde. A jen tak mimochodem, jak tedy vlastně vypadá Škoda Fabia ceník? Má různé varianty, zvolit si můžete mezi výbavami nazvanými přiléhavě Ambition nebo Style. Druhá z nich nabízí navíc vyhřívaný přední sedadla a určitě potěší i dešťovým nebo světelným senzorem, velmi praktický je – nejen pro nováčky za volantem – tzv. asistent rozjezdu do kopce. Sportovní paket potěší milovníky elegance V nabídce nechybí ani některé velmi zajímavé pakety, jimž určitě dominuje ten sportovně laděný. Fabia přináší díky němu například sportovní kryty pedálů, ale i multifunkční kožený volant, o eleganci je tedy postaráno opravdu na sto procent. Paket Travel Assist rozezná dopravní značky a na cestách vás bude doprovázet digitální asistentka Laura. Sečteno a podtrženo, Škoda je jednoduše značkou, se kterou se počítá i pro 21. století. Bude v něm totiž hrát velmi podstatnou úlohu! Pro testovací jízdu, či bližší informace a představení automobilu, kontaktujte autorizovaného dealera vozů škoda na www.auto-poly.cz.

  • 0 V rezidenci Malešický háj zájemci byty rychle rozebrali. Máte poslední možnost

    5.00 z 2 Hlasů

    Téměř každý touží po moderním a stylovém bydlení. V nové pražské rezidenci Malešický háj si tento sen můžete splnit. V atraktivní lokalitě ale zbývají už jen poslední byty k prodeji, proto se nerozhodujte dlouho. Charakteristickým rysem tohoto místa je výhled na Malešický les, což dává tušit, že je bydlení v klidné lokalitě, která kromě toho nabízí nebývalé soukromí. Na dosah máte také veškerou občanskou vybavenost a nechybí zde zkrátka nic, co očekáváte od moderního bydlení 21. století. Pohodové bydlení v hlavním městě Zmiňovali jsme to již v úvodu a sice nebývalé možnosti soukromí, které zajišťuje pohodové a klidné bydlení. Je to dáno už samotným konceptem bytových domů. Těch je zde pouze 5 a dohromady zde najdete jen 107 bytů. Hustota bytů je tak relativně nízká. Byty Praha 10 jsou kromě toho doplněny o střešní penthousy, které nabízejí rozlohu až 139 m2 a poskytují maximální míru soukromí i velkým rodinám. Byty zde ale lze koupit už od velikosti 31 m2, takže záleží na vašich požadavcích. U bytů jsou rovněž k dispozici: Balkony Terasy a předzahrádky Nechybí tak ani prvek propojení s okolím. Vnitřní dispozice bytů je řešena v moderním stylu a architekti si zde dali záležet na tom, aby v bytech bylo vždy dostatek denního světla. Nechybí ani praktická stránka bydlení v této rezidenci, takže zde najdete rovněž praktické sklepní kóje a využít můžete garážová stání. Tyto technické části jsou součástí podzemních podlaží. Poslední byty čekají na své zájemce Znovu je potřeba případné zájemce upozornit na snižující se dostupnost volných bytů. Pro velký zájem o zdejší atraktivní lokalitu s moderními byty již nelze očekávat, že budou k dispozici příliš dlouho. Pokud tedy máte zájem, neváhejte, přičemž se můžete podívat na ceny bytů. Možnost nastěhování do těchto bytů se předpokládá s plánovaným dokončením výstavby, což by mělo být v tomto případě někdy během roku 2023.

  • 0 Plynové lahve – energie pro topení, vaření, či grilování

    5.00 z 3 Hlasů

    Plynové lahve jsou praktickým vybavením, které najde různé využití v domácnosti. Vybírat přitom můžete z různých velikostí. Jejich výhodou je snadná dostupnost a bezpečnost. Můžete je tak využít k vytápění nebo si užít grilování s přáteli. Menší lahve V nabídce najdete plynové bomby o velikosti 2 a 5 kilogramů, které jsou prodejné. Při prvním nákupu tak zaplatíte za obal, který bude váš. Jakmile vám plyn v lahvi dojde, zaplatíte pouze za jeho doplnění. Na prodejním místě tedy vyměníte starou lahev za novou naplněnou. Tato velikost se skvěle hodí pro grilovní, není totiž příliš těžká a vejde se do většiny grilů. Obsahuje přitom dostatek plynu, aby vám vydržela po celou grilovací sezónu. Větší lahve Další možností jsou pak větší topné lahve o hmotnosti 10 a 33 kilogramů. Tyto lahve jsou neprodejné. Nemůžete si je tedy zakoupit, ale půjčit oproti vratné záloze. Neplatíte za obal, ale pouze za obsah. Jakmile tedy spotřebujete LPG, stačí se dostavit na prodejní místo společně se zálohovým listem, za který vám budou vráceny peníze. Případně můžete prázdnou lahev vyměnit za plnou. V takovém případě zaplatíte pouze za plyn. Široká prodejní síť Výhodou plynových lahví PRIMAGAS je zejména snadná dostupnost. Najdete je v podstatě všude. Dostupné jsou v různých hobby marketech, stavebninách a dalších prodejnách. Zakoupit je však můžete například také na některých čerpacích stanicích a samozřejmě v provozovnách samotné společnosti. Jestliže sháníte plynovou bombu pro svou domácnost, mapu prodejních míst najdete na www.primagas.cz. Plynové lahve jsou praktické a využijete je při různých situacích. Samozřejmostí je přitom vysoká bezpečnost díky pravidelným kontrolám. Lahev s sebou můžete vzít kamkoliv, kde není plynová přípojka. Ať už ke grilu, či třeba na vaření.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz