Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Podzimní trendy v líčení – co se letos nosí?

    0.00 z 0 Hlasů

    V létě většina z nás sázela na přirozený vzhled. Ostatně bronzově opálená pokožka ani žádné velké „vylepšování“ nepotřebovala, nebyl tak důvod to s líčením přehánět. Vystačili jsme si jen s řasenkou a pomádou na rty. Na podzim si ale přijdou na své všechny dámy, které preferují výraznější make-up. Představujeme trendy, které k nám proniknou z přehlídkových mol.   Zlato Zlaté stíny se staly trendem už loni na podzim, na výsluní se ale udržely i letos, proto by tento kousek dekorativní kosmetiky neměl ve vaší výbavě chybět. Nádherně totiž podtrhne barvu vašich očí. Zahalte se do zlaté a vykouzlete si romantický a sexy pohled, který rozhodně nikdo nepřehlédne. Stačí přitom víčka jenom decentně a lehce „poprášit“ zlatem. V případě večerního slavnostnějšího líčení se můžete odvázat víc a vsadit na dramatičtější stínování a vše ještě doplnit třpytkami. Nepřeženete-li to s jejich množstvím, dodají vám na svůdnosti a tajemnosti. Ve vyšším věku už byste se jich ale měli vyvarovat a vsadit raději na matné struktury stínů.   Růžová Růžová sice nepatří mezi typické podzimní barvy, ale letošní trendy říkají něco jiného. Potvrzují, že se skvěle hodí i do chladnějších dnů a hlavně sluší blondýnkám, brunetkám, zrzkám i černovláskám. Uplatnění najde v případě očních stínů i tvářenek - zkombinujete-li stejné tóny, dosáhnete svěžího, přirozeného a jemného vzhledu. Navíc vám odpadnou starosti s tím, jak vybrat správnou rtěnku, která bude s líčením ladit. Ani tady totiž s odstíny růžové neuděláte chybu.   Výrazné oční linky Nápadné oční linky zažívají znovu svůj velký boom, nesmí proto chybět v žádném výraznějším líčení. Vsadit můžete na klasiku v podobě kočičích očí, do popředí se ale dostávají i tzv. fox eyes či plovoucí linky ve stylu hollywoodských celebrit. Nemusíte ale zůstávat jen u tradiční černé oční tužky, zvolte třeba temně modrou, která sluší všem. Naprosto skvěle pak vypadají i bílé linky, které působí neotřele a zajímavě, ale přitom nepoutají zvýšenou pozornost. Tak naličte se podle posledních trendů a buďte za hvězdu!

  • 0 Koření změní chuť jídla

    0.00 z 0 Hlasů

    Při vaření občas zjistíme, že některé jídlo nechutná tak, jak jsme zvyklí. Stačí ale přidat to správné koření a vše je tak, jak má být. Jak se koření z druhého konce světa dostane až na náš stůl?   Chuť na prvním místě Bez koření není chuť, to věděli lidé už před mnoha stovkami let. V dobách mořeplavců bylo koření velmi ceněnou komoditou a lodě obchodníků byly nejen vyhlíženy v přístavech, ale často také napadány piráty právě kvůli cizokrajným druhům koření. Vydat se na dlouhou plavbu do neznámých vod pro koření nebylo úplně bezpečné, není tak divu, že se vedly velké boje na moři o ceněný náklad. V různých kulturách napříč staletími se lidé snažili okořenit si jídlo, aby mělo lepší chuť. Využívali k tomu lokální bylinky, kořeny, plody a jejich směsi, s usnadněním cestování jsme si pak zvykli i na chutě, které u nás nejsou úplně doma. Dnešní zpracovatelské závody využívají moderní technologie, potrubní systémy a stroje, které šetří práci i čas. To, co by jeden člověk dělal mnoho hodin i dní, zvládne technika za pár minut. Přesto se bez ruční práce stále neobejdeme.   Co nejde za oknem Bylinky a koření, které je v našich podmínkách běžné, si můžeme vypěstovat i doma za oknem. Petržel, dobromysl nebo pažitka zdobí většinu kuchyní, na skořici nebo chilli už si ale záhon zakládat nebudeme. Stovky druhů koření dovážíme a používáme je buď samotné, nebo v kořenících směsích. Ty si každý výrobce pečlivě kombinuje podle svých receptur a opět zde ulehčuje práci moderní technika. Představa, jak u pytlů s kořením stojí babička a lopatkou navažuje jednotlivé druhy do výsledné směsi, je sice krásná a dýchá z ní nostalgie, do reality má však daleko. Přepravní potrubí dopraví jednotlivé druhy koření až na mísící linku v přesně definovaném množství. Výsledná směs má pak vždy stejný poměr jednotlivých druhů. Automatické pásy a potrubí pak směsi i koření dostanou až k balícím linkám, kde jsou zabaleny do správných obalů a předány k expedici.   Zabalené koření a směsi si pak v obchodě koupíme a doma využijeme k ochucení jídel, která voní dálkami. A tentokrát si třeba i vzpomeneme, jak dlouhou cestu musí koření urazit.

  • 0 Víkend v dobrém vinařství a restauraci na Pálavě

    0.00 z 0 Hlasů

    Letošní rok cestování do zahraničí příliš nepřeje, o to víc bychom si ale měli vážit možností, které nám nabízí Česká republika. Je jich nespočet, takže pokud uvažujete, že byste si v pěkných podzimních dnech udělali ještě nějaký hezký víkendový výlet, neváhejte a určitě se vydejte. Kam? Přece na jižní Moravu! Jižní Morava je jedním z krásných koutů naší malé republiky. Největší kouzlo má právě teď na podzim, když ji zdobí vinice s trsy hroznového vína. Aktuálně je období, kdy si ve vinném sklípku dáte nejen dobré jihomoravské víno, ale ochutnáte také letošní burčák. Co na Pálavě určitě vidět? Jeden víkend je na pobyt na Pálavě každopádně málo, pokud můžete, prodlužte si ho. Na co budete tolik času potřebovat? Radíme vám ubytovat se v Ivani, Pasohlávkách, Mušově a blízkém okolí. Odsud je to totiž blízko k vodní nádrži Nové Mlýny, do Aqualandu Moravia i do krásné přírody Pavlovských vrchů s nejvyšším vrcholem Děvín a zříceninou hradu Děvičky. Příroda je zde překrásná a kromě pohybu pěšky si zde užijete i cyklostezku. Jižní Morava je navíc rovinatá, takže se tolik nenadřete. Jaké zážitky nevynechat? Dobré jídlo a pití. Dobré restaurace Pálava nabízí na každém kroku, podle čeho tedy vybrat tu nejlepší? Zamiřte ideálně tam, kde poskytují více služeb na jednom místě. Příkladem takové restaurace je Vinařský dvůr na faře v Ivani. Tady si užijete jak dobré jídlo, tak řízené degustace ve sklípku. Ať už jste odborník na vína, nebo rozeznáváte jen červené a bílé, rozhodně si zaplaťte řízenou degustaci, kde vám profesionálové sdělí spoustu zajímavých informací o tom, jak se víno vyrábí, k jakým pokrmům je daný typ vhodný apod. Možná vás vezmou i na procházku k vinicím. A jídlo? Je jasné, že má Pálava restaurace s různým zaměřením kuchyní. Na Vinařském dvoře na faře v rodinném Vinařství Holánek dostanete třeba domácí burger, grilovanou rybu a jako dezert domácí svatební koláčky. Dobré jídlo, pití a krásné výhledy do přírody jsou zárukou nezapomenutelného víkendu. Nebo se sem vydáte raději na delší časové období?

  • 0 Jak dětem zpříjemnit začátek školy

    0.00 z 0 Hlasů

    Začátek školního roku nepatří zrovna mezi nejoblíbenější období. Jak vašim školou povinným potomků a potažmo i vám, jako jejich rodičům, zpříjemnit tento nelehký start?   Pravidelnost nade vše Každý člověk potřebuje jistý pevný řád, který mu pomáhá správně fungovat. Dvojnásob to pak platí u dětí. Jasně proto stanovte, kdy nastává čas spánku, kdy je doba na dělání úkolů, plnění povinností a chystání batohu do školy a kdy naopak prostor pro odpočinek, který si budou moct strávit po svém. Ideálně by měly jednotlivé činnosti probíhat každý den ve stejný čas, právě pravidelnost je velice důležitá, aby se rituál stal jejich součástí. Vždy se snažte vycházet z konkrétních potřeb vaší ratolesti.   Buďte tu pro něj Potomek potřebuje cítit vaši podporu, musí si totiž zvykat na úplně jiný režim. Než se v novém prostředí zorientuje a zabydlí, může to chvilku trvat. Právě tehdy mu tedy dejte najevo, že mu „kryjete záda“. Vyjadřujte mu vaši podporu, povídejte si s ním o škole, o jeho obavách, problémech. I když se vám některé věci mohou zdát z vašeho „dospěláckého“ pohledu malicherné, berte je vážně a ukažte tak vašemu potomkovi, že všechny těžkosti společně zvládnete. Snažte se o trpělivost, chápeme, že to hlavně na začátku bude hodně těžké, ale neztrácejte nervy. Pokud by to šlo, odpusťte si i všechny úšklebky a povzdechnutí, děti jsou velmi citlivé a vnímavé. Motivujte vaši ratolest a povzbuzujte ji, i když se jí tak úplně nedaří. Právě v době plné nezdarů se potřebuje cítit v bezpečí a vědět, že jste tady vždycky pro ni, ať se děje cokoli.   Postarejte se o vhodné podmínky Připravte vašemu dítku k učení vhodné podmínky. Ideálně nějaké klidné místo, kde ho nebude nic rušit a rozptylovat a kde bude mít všechny pomůcky hezky po ruce – učebnice, sešity, psací potřeby, školní batoh. Učící koutek vybavte bytelným stolem, pohodlnou židlí, dobrým osvětlením a praktickými poličkami. Ze začátku budete muset dítku s přípravou do školy pomáhat, proto si program naplánujte tak, abyste na tuto činnost měli čas. Ale postupně ho učte samostatnosti – začněte třeba tím, že mu ukážete, jak se chystá aktovka do školy. Uvidíte, že brzy budete plnit už jen funkci kontrolora a vrchního dohlížitele!  

  • 0 Masáž jako cesta k vlastní duši

    0.00 z 0 Hlasů

    Pokud chcete udělat něco pro sebe a najít cestu k vlastní duši, vyzkoušejte masáž. Ta může být skvělým pomocníkem a rádcem, jak pracovat s myslí i tělem. Masáž vás dovede až k sebelásce a naučí vás vnímat vše kolem sebe hlouběji. Nebojte se vyzkoušet tantrickou nebo erotickou masáž.   Jak vybrat masáž pro duši Možná vás překvapí, že masáž může být nejen potěcha pro tělo, ale také potěcha pro duši. Vyberte si takovou masáž, která vás obohatí, bude pro vás zajímavým a novým zážitkem. Vyzkoušejte erotickou masáž pro pár, tantrickou masáž se smyslnou masáží intimních partií nebo jinou relaxační a regenerační masáž.   Čím masáž obohatí Pokud se ptáte sami sebe, proč jít na masáž a čím vás obohatí, zkuste se zamyslet, jak na masáž většinou jdete. Ve většině případů jdete unavení, plní starostí a chcete si odpočinout. Po masáži pak odcházíte jako znovuzrození. Najednou cítíte příval energie, držíte své tělo vzpřímeně a zvyšuje se vám i sebevědomí.   Práce s myslí Při masáži také pracujete se svou vlastní myslí. U erotických masáží se naučíte pracovat se svým studem a naučíte se milovat své tělo. Tento druh masáže vám pomůže pochopit, že nahota je přirozená a že se nemáte za co stydět.   Práce s tělem Nejen u klasické erotické masáže, ale také u speciální nuru masáže, případně u tantrické masáže se učíte pracovat i s vlastním tělem. Právě na masáži poznáváte, co se vám líbí a co je pro vás přitažlivé.   Erotická masáž Erotická masáž vás také naučí, jak vnímat orgasmus a jak jej intenzivněji prožít. Velkou výhodou je také to, že tento druh masáže pomáhá s neplodností a u mužů řeší i problémy s předčasnou ejakulací.   Tantrická masáž Práci s dechem vás naučí tantrická masáž, která patří mezi nejoblíbenější. V některých případech se dokonce naučíte dosáhnout orgasmu i bez doteku. V tomto případě je velmi důležité správné dýchání, které vás dovede až téměř k mimosmyslovému prožitku.   Výhody masáže Masáž tak přináší mnoho výhod, které působí na fyzické i psychické zdraví. Mezi nimi například zbavení se stresu, relaxace v příjemném prostředí a s hýčkáním, napravení milostného života a také třeba zmírnění bolestivé menstruace nebo vyřešení neplodnosti.

  • 0 Vytvořte si vlastní značku doplňků stravy a čajů

    0.00 z 0 Hlasů

    V současné době je o potravinové doplňky obrovský zájem, zejména o produkty založené na čistě přírodní bázi. Pokud vám však v kamenných obchodech i na e-shopech chybí nějaká výživa, doplněk, bylinný čaj, případně kosmetika, chytněte šanci za správný konec a vytvořte si vlastní značku. Pravděpodobně si říkáte, že se jedná o nelehký úkol, nicméně existuje služba, která vám umožní uvést na trh doplněk stravy pod vaší značkou.   Provozujete fitness centrum? Zabýváte se výživou a zdravým stravováním? Prodáváte bylinky a doplňky stravy? Vytvořte si spalovač tuků či jakýkoliv jiný produkt pod svým brandem a slaďte obal se svou firemní identitou.   Nabídněte zákazníkům čaj na hubnutí a další doplňky Chcete v provozovně prodávat potravinové doplňky ve vlastním designu? Obraťte se na společnost Dr.Nek, která vám dodá požadované přípravky sladěné do vašeho designu. Garantuje vysokou kvalitu nabízených doplňků i čajů, účinnost u každého z nich je navíc prokázaná, takže nebudete pod svým jménem prodávat něco, co by vás pošpinilo.   Dr.Nek se postará o veškerou legislativu, tudíž si nepřiděláte žádnou práci navíc. V nabídce dané společnosti je sportovní výživa i potravinové doplňky, na které však dá vámi navrhnutý design a vašim logem, a to naprosto zdarma.   Buďte originální, prodávejte vlastní fitness výživu Služba osloví především provozovatele fitness center. Chcete se odlišit od konkurenčních posiloven ve městě? Fitness výživa s logem vašeho fitka je skvělý marketingový tah. Získáte si větší důvěru u svých zákazníků.   Jestliže nemáte čas navrhovat ještě design, tak se vám o to postará Dr.Nek, přičemž příprava obalu vyjde na 500 Kč za produkt.   Tak neváhejte a vyzkoušejte něco nového, litovat rozhodně nebudete, ba naopak svůj sortiment ještě rozšíříte.

  • 0 Jak zhubnout? Zkuste body wraps

    0.00 z 0 Hlasů

    Rádi byste zeštíhlili postavu, zpevnili pokožku a odstranili nadbytečnou vodu s toxiny? K tomu všemu vám pomohou body wraps, tělové zábaly, které šokují lidi po celém světě. Vypadá to skoro až neuvěřitelně, že nemusíte ani hnout prstem, a přesto zhubnete. V čem spočívá ono kouzlo? Po hubnutí bez práce touží velká část populace. Skutečně není nutné přidat pohyb a stravovat se střídmě? Věřte, nebo ne, po aplikaci body wraps odejdete o pár cm hubenější. Tělové zábaly body wraps zbaví tělo přebytečné vody Na aplikaci body wraps si vyhraďte asi hodinu a půl času. V salonu, kam se na tělové zábaly vydáte, vás nejdříve přeměří, abyste mohli naživo vidět okamžitý efekt. Někdy následuje masáž pro uvolnění a poté už se přistupuje k samotnému zabalení do speciálních bandáží. Bandáže jsou namáčeny v kaolínu, minerálech a cesmínovém čaji s odvodňujícími účinky, případně v jiných směsích. Zabalení budete vypadat trochu jako mumie, pak vás navléknou do speciálního obleku, aby vám nebyla zima, a několik desítek minut odpočíváte. Nic necítíte, pouze si užíváte klid a nicnedělání. Následně vás zase rozbalí a přeměří tělo. Jak je možné, že se dostaví okamžitý efekt? Již po první kúře v celkovém obvodu těla (měří se na několika místech) ubyde 5-30 cm. Některé salony dokonce nabízí vrácení peněz, pokud úbytek nedosáhne aspoň 5 cm. Jak si mohou být salony tak jisté účinky kúry? Je to jednoduché, body wraps z vašeho těla odstraní přebytečnou vodu, a tím skutečně zhubnete. Účinek nicméně není úplně trvalý, a proto je vhodné proceduru opakovat. Salony dnes nabízí i různé typy tělových zábalů. Například salon Dr. Nek nabízí Body Wraps Slim v antistresové, sportovní variantě či variantě se zaměřením na bříško. Poskytují také různé kombinace zábalů pro dosažení co nejlepšího účinku, zábaly jsou namáčené v různých směsích. Přijďte vyzkoušet například body fit wrap a o účinku se přesvědčte sami.

  • 0 Jaký typ nábytku zvolit do dílny? Jednoznačně vítězí plechové skříně

    0.00 z 0 Hlasů

    V případě, že máte na starosti nakoupení nového nábytku do dílny a šaten ve vaší firmě, případně si třeba zařizujete domácí dílnu, což je v dnešní době krize v důsledku pandemie nového koronaviru poměrně častým jevem, čeká vás výběr dílenských skříní. V tomto směru jednoznačně dominují plechové modely, a to hned z několika důvodů. Odolnost a stabilita – základní přednosti plechových dílenských skříní Zásadní je, aby dílenské skříně byly dostatečně stabilní a odolné, na vzhledu a designu zase až tolik nezáleží. Praktičnost a funkčnost jsou mnohem důležitějšími parametry. Právě proto je rozumné zvolit plechové skříně, byť třeba jen ty nejobyčejnější. Jsou totiž vyrobené z materiálu, který toho poměrně dost vydrží, dílenská skříň z plechu vám ve firmě či v domácí dílničce vydrží klidně deset a více let, pokud se zrovna někdo nerozhodne ji rozkopat a zdemolovat. Další důvody, proč zvolit plechové modely skříní Velkou předností, jíž se plechové skříně mohou pochlubit ve srovnání s ostatními modely, je snadná údržba. Tomuto materiálu totiž nevadí kontakt s prachem a různými tekutinami, s nimiž v dílně skříně snadno postříkáte, tedy kupříkladu olejem apod. Na dřevu by takovéto látky zanechaly nesmazatelné stopy a mohly by skříň poškodit, u plechové skříně však nic podobného nehrozí, stačí jen občasný běžný úklid, který ve větších firmách zcela nepochybně zajistí úklidová služba. Plechové skříně lze využívat k mnoha účelům. Dobře poslouží jako úložné místo pro oblečení zaměstnanců, v tom případě stačí zvolit nejjednodušší varianty. Dílenské skříně z plechu jsou rovněž praktické pro ukládání nepotřebného nářadí a dalších pracovních pomůcek. Asi nejlepším řešením je dílenská skříň s plnými dveřmi, která nejúčinněji chrání předměty uvnitř, v obchodech se však dnes dají pořídit například také plechové skříně s dveřmi, jež mají skleněnou či plastovou výplň, aby bylo vidět do jejich vnitřní části. Záleží jen na vás, jakému modelu dílenských skříní dáte přednost. Cenové rozpětí se pohybuje od jednotek tisíc korun u základních variant až po desítky tisíc za precizně provedené skříně.

  • 0 Nažehlovací obrázky spasí všechny maminky

    0.00 z 0 Hlasů

    Také neustále řešíte díry na kolenou nebo skvrny, které nejdou vyprat? Už se nerozčilujte. Nemusíte trávit hodiny v koupelně s odstraňovačem skvrn, ani pracně zašívat každou díru. Kupte za pár korun nažehlovací obrázek a vyřešte problém rychle a elegantně. Děti budou spokojené, a navíc možná zabijete dvě mouchy jednou ranou. Nažehlovací obrázky nejsou žádnou moderní vychytávkou, možná si je pamatujete i ze svého dětství. Stále existují a maminky si je stále chválí, protože jim šetří čas i starosti. Obrázek správné velikosti může chránit děti na silnici Nažehlovací obrázky koupíte v galanterii, případně na internetu. Například e-shop Altima.cz jich má poměrně bohatý výběr od krásných kytiček pro holčičky až po klučičí fotbalové míče. Altima je však obchod zaměřený na prodej reflexních prvků, a přesně proto má ve své nabídce i nažehlovací obrázky. Ony totiž mohou být reflexní a pak mají unikátní schopnost ochránit dítě při pohybu na silnici či u silnice. Oproti reflexnímu pásku mají jednu podstatnou výhodu – dítě si je nikdy nezapomene doma. Nažehlovací obrázek můžete nažehlit na jakýkoliv textil, na batoh to ovšem většinou nepůjde. Tam se vám bude hodit spíš klasická reflexní nášivka, i tu v e-shopu Altima.cz pořídíte. Podle obrázku si dítko pozná své oblečení Ve školce i ve škole se může stát, že i jiná maminka pořídí svému děťátku stejné oblečení jako vy. Jak ho potom nepoplést? Nejlepší je, když ho svému dítěti nějak označíte. Nejjednodušší je opět nažehlit pěkný obrázek. Inspirujte se tím, co má dítě rádo, pokud chodí do školky, našijte mu na oblečení stejný obrázek, jejž má ve školce na své skříňce. Pak bude hned jasné, komu tepláčky nebo mikina patří. Zakryjí nedokonalosti na oblečení Děti z oblečení rychle vyrostou, takže kupovat nové pokaždé, když ho ušpiní nebo v něm udělají díru, by bylo dost neekonomické. Raději použijte nažehlovací obrázek a máte vyřešeno. Je to rychlé a spokojené bude i dítko. Nakupte si jich zásobu a pak pouze nažehlujte. Na Altima.cz najdete i sady nažehlovacích obrázků a za velmi dobré ceny.

  • 0 Ozdobte zahradu moderním dětským hřištěm či domečkem

    0.00 z 0 Hlasů

    Pokud vašemu domu náleží prostorná zahrada, vyhraďte nějakou část pro dětské hřiště. Zatímco v kuchyni budete vařit, vaše děti si budou hrát v domečku a klouzat na skluzavce. Spojíte tedy příjemné s užitečným. Důležité však je sáhnout po bezpečném řešení, aby si vaše ratolesti neublížily. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno by takové hřiště mělo splňovat. V současné době je poměrně těžké dítě zabavit. Spousta ratolestí od útlého věku upírá svůj zrak na počítač, tablet či televizi, což však není pro jejich vývoj dobré. Dopřejte svým dětem pobyt na čerstvém vzduchu a zabavte je různými prolézačkami, houpačkami a dalšími atrakcemi. Fantazii se meze rozhodně nekladou Dětská fantazie je bohatá, a proto byste i tak měli přistupovat k výběru hřiště. Velké oblíbenosti se těší dětské domečky, z nichž si ratolesti udělají pevnost, hrad, ale i druhý domov. Budou tam trávit spoustu času. Jednou si zahrají na princezny a prince, podruhé zase na policajty a zloděje, přičemž domeček poslouží například jako vězení. Zapomenout nesmíte ani na skluzavky, jejichž délka je různá. Pohybuje se od 1 do 5 metrů. Záleží tedy i na věku vašich dětí. Zábava je nekonečná Trh je opravdu rozmanitý a v nabídce jsou různorodá řešení. Dávejte si pozor na to, z jakého materiálu jsou dětská hřiště vyrobená. Ideální je například severský smrk, ale zajímavou volbou je akát, jenž je charakteristický dlouhou životností. Složíte si dětské hřiště podle toho, co bude vaše dítě bavit. Vybírejte tedy jednotlivé prvky klidně s ním. Poradí vám, s čím si bude a nebude hrát. Obraťte se v této oblasti na společnost HEROLD – dětský svět a zahrada s.r.o., která má na tomto trhu dlouholeté a bohaté zkušenosti. V případě nejasností vám poradí. Všechna její hřiště jsou certifikovaná a splňují všechny normy pro bezpečnost.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz