Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Reklamní pylon je atraktivní způsob propagace

    0.00 z 0 Hlasů

      V posledních několika letech si stále více firem začalo uvědomovat důležitost marketingu a propagačních materiálů. Soustředit byste se však neměli pouze na internetovou reklamu, přestože se momentálně nacházíme v digitální éře, značnou pozornost rozhodně věnujte i offline marketingu. Velké popularitě se těší světelná reklama spadající do rozsáhlého oboru signmakingu. V daném segmentu jsou zahrnuty všechny světelné reklamní prvky, jako je například i reklamní pylon.   Jaké druhy světelných reklam existují? Setkáte se hned s několika variantami, přičemž každá má své přednosti a úskalí. Prvně záleží na tom, co vůbec od takového reklamního nástroje očekáváte, protože třeba jednostranné panely mají jiný účel než pylon.   Jednostranné panely jsou v podstatě světelné boxy s hliníkovým, respektive plastovým tělem. Přední část tvoří plexisklo, případně jiné druhy plastů. Záleží na výrobních technologiích konkrétní společnosti. U jednostranných panelů bývá grafika dvojího charakteru, a to buď řezaná z translucentních fólií, nebo tištěná.   Oboustranné panely nacházejí uplatnění na budovách, kam se umisťují kolmo na fasádu, případně se zavěšují na strop. Záleží na tom, co vám dovolují prostory.   Jako další se nabízí světelné znaky a loga, hranou nasvětlené desky, prořezané panely a plexintarzie. Samostatnou kategorii tvoří reklamní pylon, totemy a věže, které se vyznačují výškou okolo dvou metrů, ba někdy i více. S reklamními pylony a totemy se setkáte docela často, aniž byste si to uvědomovali, například u čerpací stanice. Často bývají vyrobené z hliníkových konstrukcí, která zajišťuje jejich dlouhou životnost.   Kdo nabízí reklamní pylony? Jestliže hledáte specialistu na reklamní pylony, nabízí se vám jich hned několik, ovšem jen někteří dokážou nabídnout kvalitní a spolehlivé služby. V podstatě nezáleží na tom, jestli potřebujete reklamní pylon k obchodnímu domu, supermarketu či čerpací stanici, v každém případě je totiž nezbytné, abyste dokonale upoutali pozornost. Právě k tomu jsou stvořené totemy a pylony od společnosti PROST - orientační systémy.   Výše uvedený výrobce vsází na odolnost žárově zinkované ocelové konstrukce, přičemž si můžete zvolit libovolný tvar koruny reklamní věže. Standardem je jednostranný reklamní panel, ovšem výjimkou nejsou ani oboustranné. Zajímavě působí trojboká a čtvercová koruna. Jestliže máte specifické požadavky, určitě se o ně podělte, společnost vám dokáže vyhovět, pokud je to konstrukčně možné.   Obdržíte kromě jiného zpracovaný projekt, v němž jsou uvedeny veškeré specifikace včetně statických výpočtů, atestů a certifikátů. Tak neváhejte a obraťte se na firmu, která je zkušená ve svém oboru. Staňte se jejím dalším spokojeným zákazníkem.

  • 0 Víte, jak správně vybírat kancelářské židle?

    0.00 z 0 Hlasů

      Vybrat ideální židli, která bude splňovat všechny důležité požadavky, vůbec není tak jednoduchá záležitost, jako by se mohlo na první pohled jevit. Pamatujte si, že nemůžete koupit jen tak ledajaký kousek, ale musíte věnovat dostatek času samotnému výběru. Zdraví na prvním místě Je úplně jedno, zda kupujete kancelářskou židli pouze pro své osobní potřeby do domácí pracovny, anebo zařizujete rozsáhlé kancelářské prostory ve firmě. V každém případě je důležité, abyste vždy mysleli na zdraví toho, kdo na židli bude sedávat. Běžná pracovní doba trvá 8 hodin, což je na sezení poměrně dost. Z toho důvodu by židle měla být ergonomicky tvarovaná a vhodně podpírat pohybový aparát dotyčného.   S dlouhou pracovní dobou se pojí též pohodlnost. Nikdo přeci nechce trávit většinu času na nepohodlné židli, co tlačí. Pro komfortní sezení se vyplatí zvolit různé polohovatelné modely, které umožňují individuální nastavení sklonu židle. Výšku židle volte podle toho, jak vysoký bude kancelářský stůl, protože sedící osoba musí mít dostatek prostoru na nohy. Tření horní strany stehen o spodní část pracovní desky stolu je v každém případě nežádoucí. Myslete na praktičnost Se zařizováním firemních prostor se též pojí konferenční židle, jež nesmí chybět v žádné zasedací místnosti. Při jejich výběru nemusíte tolik dbát na ergonomičnost, jelikož na ně člověk sedá jen občas. Myslete však na praktickou stránku věci a rozmyslete si, zda chcete, aby se daly například stohovat či složit, až zasedání skončí. Vždy se také držte jednotného designu, jinak by prostor působil velmi nevzhledně a nesourodě.   Velký výběr kvalitních židlí nabízí například společnost PrimaŽidle.cz. Kromě kousků do kanceláře v jejich nabídce naleznete i dětské židle či jídelní stoly. Sečteno a podtrženo, zkrátka židle a nábytek prakticky do každého typu interiéru. Navštivte jejich e-shop a vyberte si z jejich rozsáhlé nabídky produktů přesně to, co aktuálně potřebujete.

  • 0 Chcete mít přehled v oblasti auto-moto? Čtěte tento magazín

    5.00 z 1 Hlasů

      V současné době sice existuje nespočetné množství magazínů, které se zaměřují na aktuální dění z automobilového a motoristického světa, ovšem ne všechny dokážou nabídnout praktické a ověřené informace. Často se setkáte s tím, že jsou v některých článcích faktické chyby, protože autor je špatně přeložil ze zdrojové stránky. Pokud hledáte vskutku kvalitní online magazín, jenž vám poskytne den co den notnou dávku informací o automobilech a motorkách, máme pro vás jeden skvělý tip. Představujeme vám online magazín Moto & CARs, kde si na své přijdou jak příznivci rychlých aut, tak i milovníci moderních technologií a nadšenci do motorek. Chcete se dozvědět také něco o financování? Čtete rádi o zajímavostech? V takovém případě je pro vás výše uvedený server jako stvořený. Články jsou rozdělené do přehledných kategorií V první řadě vás potěší, že motoristický magazín má články rozdělené do několika kategorií, takže zavítáte vždy do té, která vás zajímá. Přímo na úvodní stránce jsou nejnovější články z auto-moto světa. U snídaně si tak přečtete, co chystají jednotlivé automobilky za modely, jaké motorky spatří světlo světa či jaké události se ve světě chystají. Stejně tak automobilový magazín myslí na čtenáře, kteří se rádi dívají na videa. Podívejte se na video luxusního modelu Bugatti Royale nebo ultra rychlé motorky od NXT Motors. Všechno na jednom místě Internetový magazín má také stránku na sociální síti Facebook. Pokud ji budete sledovat, o nových článcích se dozvíte i přes Facebook. Server se nezaměřuje ale jen na aktuality ze světa automobilů a motorek, také vám poskytne praktické rady. Jak poznat stočený tachometr? Jak cestovat se psem v autě? Za jak dlouho po požití alkoholu můžete za volant? I taková témata v magazínu najdete. ­

  • 0 Ozvučte svoji obec moderním bezdrátovým rozhlasem

    0.00 z 0 Hlasů

      Obecní rozhlas je neoddělitelnou součástí našich obcí a ani v době informačních technologií svůj význam neztrácí. Je osobnější než třeba internet a pro mnoho lidí znamená nejsnadnější přístup k obecným informacím. Na instalace bezdrátového rozhlasu se specializuje již od roku 1994 firma EL-MIK. Skvělým řešením pro každou obec je bezdrátový rozhlas. EL-MIK nabízí nejmodernější dostupné zařízení pod označením BIS III. Právě tímto zařízením doporučuje firma nahradit staré vysloužilé rozhlasy v obcích. Systém je schválen Ministerstvem vnitra a je tak oficiálně vhodným i pro varování a vyrozumění o mimořádných událostech, jako jsou havárie, živelní pohromy, požáry apod. Současně jej lze samozřejmě používat i pro informování o životě v obci, různých událostech či pro komerční informace. Je bezdrátové řešení skutečně stejně dobré jako to drátové? Systém BIS II-digi je plně zálohovaný, a tedy funkční i při výpadku elektrické energie. Technické řešení umožňuje spuštění varování i v případě nepřítomnosti obsluhy v úřadě. Bezdrátový rozhlas na klíč EL-MIK nabízí řešení pro rozhlas bezdrátový zcela na klíč. Firma navrhne nejvhodnější řešení městského a obecního rozhlasu, zajistí jeho dodávku, montáž a zprovoznění celého systému. Zajistí rovněž zpracování studie a měření pokrytí signálu. Vždy nabídne řešení, které je cenově přijatelné pro konkrétní obec. Dále firma zajišťuje kompletní záruční a pozáruční servis rozhlasů, takže obec získává nejen dodavatele, ale současně partnera pro bezproblémovou službu s vždy funkčním zařízením. Profesionální ozvučení od EL-MIK Společnost zajišťuje i ozvučení škol školním rozhlasem, sportovních hřišť, kulturních zařízení, smutečních síní, hřbitovů či nádraží. Realizuje též kompletní dodávky a montáže zařízení pro jednotný čas, dorozumívacích zařízení, kamerových systémů a telefonních ústředen. Toto vše pro vás EL-MIK na klíč naprojektuje, dodá, namontuje a následně i bude v případě potřeby servisovat. Pro mikroregiony a obce je tak EL-MIK skvělým partnerem pro řadu praktických řešení a není nutné komunikovat s velkým počtem různých dodavatelů.

  • 0 4 tipy, jak konečně zhubnout

    0.00 z 0 Hlasů

      Splnit si sen o štíhlejším a hlavně zdravějším těle nemusí být tak složité, jak by se mohlo zdát. Dobrou zprávou je, že pílí, konzistentním přístupem a pravidelnými zdravými návyky se mohou dít zázraky. Zapomeňte na drastické krátkodobé diety a konečně zhubněte zdravě a hlavně dlouhodobě. Jezte vyváženou stravu Poučka, kterou najdete naprosto všude. Má ale své velmi dobré odůvodnění. Bez vyvážené a správně nastavené stravy si totiž celý proces výrazně prodloužíte, případně úplně znemožníte. V jídelníčku vsaďte na kvalitní čerstvé potraviny a dostatek bílkovin. Dobrou inspirací může být článek týkající se 7 pravidel redukčního jídelníčku, kde najdete cenné tipy, na co si dát pozor. Nastudujte si důležité informace V dnešní době máme obrovskou výhodu, že všechny důležité informace jsou dostupné na jednom místě. Stačí si pouze vybrat kvalitní magazín o zdravém životním stylu a fitness a čerpat návody, rady a příklady, jak se dá zhubnout. Příkladem takové stránky, kde najdete pestré spektrum kvalitních článků je například www.fittyn.cz. Naučte se cvičit podle tepové frekvence Pro spalování tuků je ideální aerobní cvičení. Jde například o jízdu na kole, běh, bruslení a podobně. Základem je sledování tepové frekvence, která by se měla pohybovat kolem 70 % maximálního tepu. Se sledováním aktuálního stavu a toho, nakolik byl váš trénink efektivní, mohou pomoci nejrůznější fitness náramky a sporttestery. Přečtěte si také další články týkající se cvičení, protože správná technika chrání před úrazy a přináší lepší výsledky. Využívejte spalovače tuků Spalovače tuků jsou vhodným doplňkem, jak můžete ještě o kousek zefektivnit snahu o hubnutí. Například kofein je výborný nakopávač před tréninkem. Pamatujte si však, že spalovače jsou pouze jakýmsi doplňkem a největší výsledky dělá strava a pravidelný pohyb.      

  • 0 Nová éra hazardních (ONLINE) her!

    0.00 z 0 Hlasů

      Kamenná casina, herní starý Kajot automaty, se už pomaličku vytrácejí z měst a vesnic. Doby, kdy jsme chodívali do zakouřených hospod, barů a vídávali jsme „štangasty u beden,“ je už dávno za námi. Například v Praze, se chystá další vyhláška na boj proti hazardu neboli jeho regulace. Což je asi dobře, že ano? Určitě by to mohlo dodat lepší obraz pro naše hlavní město a celou republiku. Ale… Z hospody za počítač Přichází nová éra internetových casin! Takže z těch zmíněných hospod, barů, přichází hazardní automaty na internet. Není to zas taková ohromná novina. Jelikož internet, je tu už od roku 2000, ale o 20 let později, začíná mít casino online velký bum neboli rozkvět! Co tím chce básník říct, že před hazardem, nebo i technikou, jen tak člověk neuteče. Jaké jsou výhody casino online oproti normálnímu casinu Tento nový trend, má naštěstí nějaké výhody! Prvně, jsou velké regulace a kontroly hráčů! Hráči si nemohou bez určitého věku (18 let), online automaty vůbec zahrát. A buď mě k sobě upřímný, kdo z nás, z doby mladistvého nějaké ty automaty v hospodě, nebo v baru neochutnal (Vidina ke štěstí). Dále pokud o sobě víte, že dokážete hrát (prohrát) velké částky, casino vás hlídá. V casinu máte možnost využít omezující prostředky, které vás nepustí za určité limity! Viz. například online casino SynotTip. Poslední, třetí taková nejpopulárnější výhoda, jsou casino bonusy! Vy jakožto nový hráč, nebo i stávající hráč, dostáváte automaticky speciální bonusy za vklad anebo i za registraci. Takže nepotřebujete peníze, abyste si mohli samotné casino online vyzkoušet, a ještě můžete i něco vyhrát! Otázkou tedy zůstává, jaké hazardní hry jsou lepší? Automaty na internetu, nebo v hospodách, nebo vůbec?!   Zákaz účasti osob mladších 18 let! Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

  • 0 Alopecie - co to je?

    0.00 z 0 Hlasů

    Alopecie je nemoc, která vede k částečné nebo úplné ztrátě vlasů na hlavě a chlupů na jiných částí těla. Podle statistik čelí 1/3 ženské populace alopecii.     Druhy alopecie Alopecie u žen má několik typů, z nichž každý má svůj vlastní typ plešatosti.   Typy alopecie Alopecia areata – označuje vypadávání vlasů ve shlucích. Alopecia universalis – úplná ztráta ochlupení. Alopecia barbae – ztráta obličejového ochlupení u mužů hlavně v oblasti brady. Alopecia mucinosa Androgenní alopecie (též holohlavost) – mužská pleš. Je nejběžnějším typem alopecie a je považována za dědičnou. Trakční alopecie – je důsledkem fyzické námahy vlasů. Anagenní effluvium – vypadávaní vlasů způsobené léky. Po ukončení léčby vlasy opět narostou. Jizvová alopecie – po vypadnutí vlasu zůstávají na pokožce jizvy.   Jakýkoli poddruh této choroby pokožky hlavy je nepochybně velmi nepříjemný nejen pro ženy, ale také pro muže a dokonce i pro děti.   Androgenní alopecie je onemocnění, které postihuje ženy v důsledku nadbytku testosteronu v krvi.   Tento typ nemoci má svůj vlastní soubor příznaků:   u pacientů je pozorována aktivace růstu vlasů na obličeji a rukou; hlas s věkem zdrsňuje; plešatost je nerovnoměrná; v 70 procentech případů je androgenetická alopecie zděděna ženskou stranou.   Příčiny alopecie  Těhotenství a kojení způsobují výskyt alopecie hlavy, protože během tohoto období dochází k hormonální změně v těle ženy a živiny z potravy jsou více zasílány do plodu.   Další příčiny alopecie: Plísňová onemocnění hlavy; stres; podchlazení; nesprávné fungování štítné žlázy; chronická onemocnění; nedostatek zinku; vedlejší účinky užívání tablet a léků; kosmetické výrobky.   Někdy se stává, že příčinu alopecie nelze určit. V tomto případě se takové onemocnění nazývá chronické telogenní vypadávání vlasů.   Lidová léčiva Pokud jde o lidové produkty, jejich smyslem je používat přípravky, které mohou dráždit pokožku hlavy, v důsledku čehož začíná růst vlasů. Mezi tyto produkty patří cibule, paprika, koňak, česnek, ricinový olej, lopatkový oddenek a další. Každý z těchto produktů by měl být smíchán s vodou a poté aplikován na pokožku hlavy na místech, kde je pozorována ztráta vlasů.   Závěrem je třeba říci, že s cílem zabránit výskytu alopecie u žen je třeba pečlivě sledovat stav pokožky hlavy a předcházet podchlazení a stresu.

  • 0 Chronická obstrukční plicní nemoc

    0.00 z 0 Hlasů

    CHOPN způsobuje trvalé poškození plic a dýchacích cest. Toto poškození je způsobeno vdechovanými znečišťujícími látkami, většinou cigaretovým kouřem.   Vdechování znečišťujících látek v důsledku konzumace cigaret, vede k chronickému zánětu sliznice lemující dýchací cesty. Zánět způsobuje otok sliznice a zvýšení produkce hlenu. Expektorace a kašel jsou důsledky.   Čím déle COPD přetrvává, tím větší je poškození sliznice. Funkce sliznice odvádět patogeny a čistit dýchací cesty se stále více snižuje. Dýchací trakt se tak stává náchylnější k akutním infekcím dýchacích cest.  V pozdějších stádiích onemocnění dochází k rostoucímu narušení plicního skeletu a alveol, což vede ke snížení plicního povrchu.   Dýchací cesty trpí ztrátou stability a způsobují jejich kolaps během dýchacího procesu. Důsledkem je překážka proudění vzduchu a výsledná dušnost.   20 - 30% všech kuřáků dostane CHOPN v určitém okamžiku svého života. Asi 90% lidí s CHOPN kouřilo, zbylých 10% je nemocných bez kouření. Pacienti narození předčasně mají často vrozenou plicní slabost.     Příčiny a rizikové faktory pro vývoj CHOPN Nejčastější příčinou COPD je cigaretový kouř, ať už vdechovaný aktivně nebo pasivně.  Ve vzácných případech může kontakt se škodlivými látkami, jako je například prach, vést k CHOPN.   CHOPN může být také podporována znečištěním vzduchu nebo opakujícími se respiračními infekcemi. Jako příčina je třeba uvést bronchiální hyperreaktivitu. Jedná se o zděděnou predispozici, ve které nespecifické podněty způsobují zúžení dýchacích cest.   Zřídka je poškození způsobeno vrozeným onemocněním (například nedostatkem alfa1-antitrypsinu, nedostatkem enzymů, při kterém se plíce samy štěpí).   Vznik CHOPN Většina lidí již trpěla akutní bronchitidou, infekcí dýchacích cest. To způsobuje těžké kašel a vykašlávání. Zděděnou predispozicí nebo rizikovými faktory, jako je kouření, mohou být mezery mezi bronchitidovými chorobami kratší. Výsledkem může být i dlouhodobější bronchitida.   Při dlouhodobém podráždění dýchacích cest může zánět vést ke křečím dýchacích svalů. To způsobuje zúžení dýchacích cest, což způsobuje respirační potíže. Tento proces je také označován jako obstrukční (zužující se) respirační onemocnění.   Zvýšená produkce viskózního hlenu způsobuje, že kašel je vždy těžší. Dýchací potíže se tak ještě více zvyšují.

  • 0 Užitečné vlastnosti šťávy z černého rybízu

    0.00 z 0 Hlasů

    Šťáva z černého rybízu - sklad užitečných vitamínů a minerálů. Černý rybíz jsou chutné bobule, které se používají k přípravě různých pokrmů. Používá se k výrobě džemu, dušeného ovoce, želé, zákusků nebo ke konzumaci v čerstvém stavu. Šťávu z černého rybízu si snadno můžete sami uvařit doma.     Složení šťávy z černého rybízu Složení šťávy je jedinečné. Je rozmanitá a velmi bohatá na užitečné komponenty.   Mezi hlavní látky, které jsou ve složení, můžeme rozlišit následující: organické kyseliny; fruktóza; éterický olej; taniny; pektin; železo draselné soli a jiné minerály; vysoký obsah vitamínů, včetně B1, B2, K, C, D, P a provitaminu A; stopové prvky - železo, vápník, draslík, fosfor, sodík a hořčík.   Důležitá informace! Mimochodem, obsah kalorií v šťávě z černého rybízu je nízký. Je to jen 40 kcal na 100 gramů hotových dobrot.   Užitečné vlastnosti a kontraindikace Užitečné vlastnosti a kontraindikace pro použití šťávy z černého rybízu by měly být známy každému.   Kromě příjemné vůně a skvělé chuti přináší šťáva z černého rybízu tělu takové výhody, jako:   posílení imunity; zbavíte se bolesti hlavy (zejména při nachlazení); zlepšení fungování gastrointestinálního traktu a metabolických procesů v těle; posílení stěn krevních cév; normalizace funkce jater; stabilizace krevního tlaku; zlepšení složení krve. Šťávu z černého rybízu lze nazvat zázračným nápojem pro lidi, kteří trpí sklerózou, protože má antisklerotický účinek. Toho lze dosáhnout díky skutečnosti, že šťáva zlepšuje pružnost stěn krevních cév. Kromě toho může být nápoj tonikem, choleretikem, antispasmodikem nebo antioxidantem.   Důležité! Lékaři často předepisují pravidelné používání šťávy z černého rybízu lidem, kteří trpí žaludečními vředy, ledvinami a játry, průjmem, gastritidou (forma s nízkou kyselostí), anémií nebo problémy s močením.   Přes mnoho výhod má šťáva z černého rybízu nějaké kontraindikace.   Zejména nemůžete pít čerstvě vymačkanou šťávu v těchto případech: stav po mrtvici nebo po infarktu; tendence tvorby krevních sraženin; gastritida s vysokou kyselostí; hepatitida;   Kromě toho se nedoporučuje konzumovat šťávu denně, protože to rychle vede k nadměrné hustotě krve a ke zvýšené koagulaci. Šťáva je schopna zvýšit rychlost růstu hemoglobinu, což není vždy prospěšné pro zdraví. Proto musí těhotné ženy a malé děti pít nápoj s velkou opatrností.

  • 0 Zdraví prospěšná pampeliška

    0.00 z 0 Hlasů

    Infuze pampelišky je univerzální lidový lék proti mnoha problémům. Taková infuze se velmi často používá pro hubnutí, při léčbě jater a kloubů, jako je výživa rostlin nebo ochrana proti škůdců (mšice).     Jako základní přísada do infuze se používají nejen květy pampelišky, ale také kořeny, listy a semena. Hlavní výhody pampelišek jsou v jejich šťávě, která obsahuje obrovské množství užitečných prvků.   Naše babičky používaly pampeliškovou infuzi k léčbě různých onemocnění očí a kůže, jakož i k léčbě bolesti kloubů, nachlazení a jejich příznaků.   Měli byste vědět, že nejvýraznější léčivé vlastnosti mají čerstvé pampelišky, které rostou hluboko v lese, určitě nesbírejte pampelišky v blízkosti vozovky.     Recepty – pampeliška V současné době existuje mnoho běžných způsobů přípravy infuze pampelišek. Abyste si mohli vybrat ten pravý, doporučujeme vám seznámit se s nejúčinnějšími recepty pro přípravu infuze.   K přípravě tinktury z pampelišek potřebujete určitý počet kořenů nebo květů rostliny. Pokud máte k dispozici kořen pampelišky, vezměte si padesát gramů této přísady a zalijte ji půl litrem vodky. Nechejte dva týdny vyluhovat, je nutné obsah nádoby občas promíchat. Užívejte tinkturu z pampelišek nejméně třikrát denně, 25 kapek, nejlépe hodinu před jídlem. Pomůže vám se zbavit mnoha problémů se žaludkem a k vymizení akné.   Pro ty, kteří potřebují pomoc při léčbě diabetu, je vhodný tento recept: nasekejte čerstvé kopřivy, smíchejte s pampeliškou, čekankou a ve stejných poměrech, potom vše zalijte pár sklenicemi vody a vařte na mírném ohni méně než pět minut. Po uplynutí potřebného času byste měli infuzi odstranit z ohně a zabalit ji teplou přikrývkou. Když se přípravek úplně ochladí, přeceďte přes síto. Poté užívejte třikrát denně po dobu jednoho měsíce. Doporučená dávka jsou tři velké lžíce infuze najednou, nejlépe jednu hodinu před jídlem. Bradavice lze také léčit pampeliškovou tinkturou. Můžete jej vařit se dvěma lžícemi sušených listů pampelišky. Musí být naplněny vodou v množství jedné sklenice, vařit asi dvacet minut. Když je infuze hotová a chladná, ošetřete problémové oblasti kůže, kde jsou bradavice.   Před podáním pampelišek při různých onemocnění byste se měli ujistit, že na tento produkt nejste alergičtí. Nedoporučuje se používat alkoholické výtažky z pampelišek pro těhotné a kojící ženy a děti do pěti let.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz