Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Vyklízení bytu v Praze s pomocí specialistů pro vás nebude noční můrou

    5.00 z 1 Hlasů

    Chystáte se stěhovat z jedné domácnosti do druhé, potažmo vlastníte nemovitost, v níž skončili stávající nájemníci a potřebujete se zbavit jejich harampádí, aby se do ní mohli nastěhovat noví uživatelé? Pak vězte, že dělat si kompletní vyklizení bytu svépomocí je neefektivní. Vyvarujte se vyklízení vlastní cestou Pokud si vyklízení bytů v Praze a dalších městech majitelé provádějí vlastními silami, často mívají pocit, že tím ušetří spoustu peněz. Jenže je třeba myslet na to, že je něco bude stát odvoz starého nábytku, případně třeba suti, pokud se jedná o vyklízení sklepů, půdních prostor apod. Nemluvě o času, který celou záležitostí ztratí, přitom by jej mohli věnovat svému podnikání, zaměstnání, rodině a koníčkům. Právě z těchto důvodů je daleko praktičtější obrátit se na specializovanou firmu, jež se takovouto činností zabývá v rámci své podnikatelské činnosti. Jak probíhá spolupráce s odborníky na vyklízení bytů v Praze? Jestliže bydlíte v hlavním městě a nevíte, na koho se s podobnou žádostí obrátit, pak vězte, že zde existuje společnost s dostatečně bohatými zkušenostmi a kvalitními zaměstnanci, pro něž nejsou stěhování, vyklízení, odvoz nábytku a další příbuzné práce žádným problémem. Jde o společnost Prodafi Praha – vyklízení bytů. Firma vám na základě poptávky a obhlídky objektu navrhne nezávaznou cenovou kalkulaci. Teprve tehdy, když ji odsouhlasíte, dojde k samotné realizaci zakázky, přičemž vám je schopna zajistit komplexní služby, a to včetně odvozu a likvidace nepotřebného nábytku, suti a dalšího harampádí, s nímž byste jinak museli osobně zajet někam do sběrného dvora, kde by došlo k řádné likvidaci dle platných právních předpisů. Takto ušetříte spoustu času a námahy. Můžete se bez obav věnovat jiným činnostem. Prvotní kontakt lze provést prostřednictvím poptávkového formuláře, který je k dispozici přímo na webových stránkách prodafi.cz.

  • 0 Exkluzivní vína z Gruzie

    5.00 z 1 Hlasů

    Milujete víno a rádi ochutnáváte nové značky a odrůdy? Sháníte láhev vybraného vína určenou ke speciální příležitosti nebo jako dárek pro někoho z vašich blízkých? Potom musíte rozhodně ochutnat to nejlepší s Gruzie, čemuž se jednoduše nedá odolat. Kvalitní odrůdy z Gruzie Ochutnejte kvalitní vína z Gruzie, která patří mezi ta nejzajímavější na světě. V online vinotéce naleznete pečlivě vybrané odrůdy z malých a středních vinařství z oblasti Gruzínské Kachetie. Díky jižně položeným svahům vinic jsou právě tyto odrůdy plné a výrazné chuti, dobře strukturované a krásně vyzrálé. A právě v tom spočívá jejich kouzlo. Oranžová vína plná chutí Skvělou volbou jsou jedinečná oranžová vína, která vás po prvním ochutnání zaujmou svojí jedinečností. Vyrábí se stejnou technikou jako červené víno, ale liší se v použití techniky. U oranžového jde o prastarou gruzínskou techniku, pro kterou se používají typické nádoby s názvem Qvevri. To nejlepší zraje v dubových sudech V nabídce naleznete mimo jiné i bariková červená vína, která se mohou pyšnit tím, že zrála v dubových sudech. Ty jsou nedílnou součástí moderního vinařství. Pro výrobu gruzínských vín jsou používány pouze dubové sudy vysoké kvality z prvotřídního dřeva z dubů, které rostou na severních svazích kavkazských hor. Typické pro tyto sudy je i to, že dřevo se suší dlouhou dobu, a to do doby, dokud nemá potřebnou kvalitu k zahájení výroby. Tento typ se vyznačuje měkkými tříslovinami a svěžím, ovocným a minerálním chuťovým profilem. Luxusní dárkové boxy jako skvělý nápad pro vaše blízké Pokud hledáte něco speciálního pro obdarování vašich blízkých, pak jsou skvělým nápadem luxusní dárkové boxy. Ty obsahují několik exkluzivních vín k degustaci podle vašeho výběru. Tato sada navíc vyřeší i starost s balením dárků.  

  • 0 Vyberte si stylový a funkční nábytek do každé místnosti přímo od výrobce

    5.00 z 1 Hlasů

    Potřebujete nový nábytek pro zařízení stylového domova? V takovém případě je dobré vybírat takové kusy, které jsou krásné na pohled, dostatečně kvalitní a ještě k tomu za výhodnou cenu. A to nejlépe zvládnete, když nakoupíte nábytek přímo od výrobce. Podívejte se, na co si dát pozor při výběru a v čem spočívají výhody nábytku od výrobce. Správné rozměry Ideální nábytek by měl splňovat několik základních požadavků. V první řadě má mít správné rozměry, které budou odpovídat způsobu využití a zároveň dokážou maximálně využít prostor. Tyto faktory obecně nejlépe splňuje nábytek na míru. Ten je totiž zhotoven přesně podle konkrétních rozměrů. Na druhou stranu pro efektivní vybavení každé místnosti si můžete vystačit i s klasickým sektorovým nábytkem. Ten představuje velmi dobrý poměr ceny a výkonu. Kvalitní provedení Dalším faktorem při výběru vhodného nábytku je kvalitní provedení. Zde je potřeba zkontrolovat použité materiály, ale i to, jak je provedena samotná konstrukce. Pevné spoje, vhodná povrchová úprava a další jednotlivé body mají dohromady vytvářet takový nábytek, který bude radost používat. Platí to například pro sektorové kuchyně, které mají být nejenom krásné na pohled, ale také funkční a schopné odolávat každodennímu náročnému používání. Český výrobce nábytku Pokud se rozhodnete pro nové vybavení, nabízí se český výrobce nábytku. Jedná se totiž o vhodnou kombinaci kvalitního provedení s výhodnou cenou. Jedná se především o výrobu kuchyňských linek, ale i celých obývacích stěn nebo vestavěných skříní. Precizní práce je na prvním místě, takže výsledkem je nábytek, který vám vydrží po mnoho let. Stačí si jen promyslet, co konkrétně potřebujete do svého bytu přikoupit, a pustit se do objednání nového nábytku.

  • 0 Kvalitní matrace jako základ pro zdravý a pohodlný spánek

    2.00 z 1 Hlasů

    Spánek je důležitý pro důkladnou regeneraci a odpočinek po celém dni. A právě proto je žádoucí poskytnout tělu potřebný komfort a zádům oporu. Kvalitní matrace je základem ke zdravému a pohodlnému spánku, vyplatí se proto její nákup nepodcenit. Výroba matrací a prodej doplňků Obraťte se na specialistu s matracemi Bazyl.cz. Prioritou je spokojenost zákazníka, a proto si firma zakládá na odborném poradenství svým klientům při výběru vhodného produktu. Výhodou je i rychlé dodání zboží po celé České republice. Správný výběr je klíčový pro efektivní regeneraci Klíčovou roli pro efektivní regeneraci při spánku a odpočinku hraje správný výběr matrace. A protože spánek nám zabere přibližně 1/3 života, vyplatí se do ní investovat. Vyberte si ze široké škály exkluzivních ortopedických, sendvičových a vrchních matrací včetně potřebného příslušenství. Využít můžete i výhodné akce, díky kterým ušetříte. Významnou úsporu vám přinese třeba akce 1+1, ale vybrat si můžete i některou z oblíbených matrací se slevou až 50 %. K některému zboží můžete dostat i zajímavý dárek. Konec kompromisům U matrací je klíčové to, že musí být nejenom komfortní, ale důležitá je i jejich prodyšnost a to, aby poskytovaly dobrou oporu páteři. S matracemi od značky Bazyl.cz už nemusíte dělat kompromisy mezi kvalitním komfortním spánkem a cenou. Důležitým parametrem je i dlouhá životnost. U nabízených produktů dokazuje kvalitu certifikát ÖKO-TEX® Standard 100. Při výrobě jsou používány pouze vysoce kvalitní certifikované materiály, které prošly náročnými testy na zdravotní nezávadnost. Pohodlí hotelových hostů nade vše Provozujete hotel nebo pension? Dopřejte vašim hostům vytoužené pohodlí během jejich pobytu. V sekci hotelové matrace najdete to nejlepší vybavení pro pokoje vašich hotelů a penzionů. Díky kvalitním matracím budete mít jistotu spokojenosti ubytovaných hostů.    

  • 0 VYROBTE SI DÍKY PLATFORMĚ EDUNIO VLASTNÍ E-KURZY

    0.00 z 0 Hlasů

    Vzdělávání zaměstnanců by dnes ve firmách mělo být samozřejmostí. Zaměstnanci jej mnohdy vyžadují jako benefit ke mzdě. Současně mají z tohoto vzdělávání výhody i zaměstnavatelé. Připravte si vlastní e-kurzy a ke vzdělávání zaměstnanců využijte sofistikovanou LMS platformu EDUNIO od firmy PREVENT. Posílat zaměstnance na různé externí kurzy je drahé a mnohdy i organizačně náročné. Školit a vzdělávat jde přitom i online. Začít můžeme klidně od povinných školení v oblasti BOZP a PO, které vyžaduje zákon. I ty už jsou vlastně vzdělávacími aktivitami. Pak jsou tady další školení, na kterých máme zájem jako zaměstnavatelé. Souviset mohou s firemní kulturou, se seznamováním zaměstnanců s různými firemního postupy, pravidly, zařízeními apod. Nakonec existuje celá řada dalších vzdělávacích aktivit pro zaměstnance, které bývají dokonce již vnímané jako benefit pro ně samotné. Pro správu všech zmíněných lze využít LMS, tedy Learning management systém firmy PREVENT. Firemní vzdělávání od renomované společnosti PREVENT Firma PREVENT funguje jako koordinátor BOZP a PO, organizuje komplexní pracovnělékařské služby a současně zajišťuje firemní vzdělávání zaměstnanců. Pro zákonná školení zaměstnanců slouží platforma INSTRUCTOR. V rámci ní lze využít jak hotová školení, tak legislativně povinná (např. profesní školení řidičů, BOZP a PO) i dodatečná školení (např. školení BOZP při home office, GDPR apod.), tak školení vytvořená uživatelem platformy. Druhá LMS platforma, EDUNIO, je určena pro firemní vzdělávání. Jde o LMS umožňující komplexní správu vzdělávacích aktivit zaměstnanců s nastavitelnými uživatelskými právy i s možností vkládání vlastních vzdělávacích kurzů. Platforma je připravena pro e-learning, tedy vzdělávání formou e-kurzů, ale rovněž pro blended learning, tedy kombinovanou formu standardní výuky (prezentační, prezenční, face-to-face) s online vzděláváním. Vyrobte si vlastní e-kurzy Platforma EDUNIO nabízí zaměstnavatelům všechny výhody LMS. Vyrobit si vlastní firemní kurzy jde hned několika způsoby. Používají se k tomu běžné SW. Modul PPT Learning EDUNIO umožňuje velice snadnou výrobu online kurzu v programu PowerPoint. Možné je využít i Keynotes (Apple) a Google Slides. Z klasické prezentace vyrobíte kurz doslova jedním kliknutím. Vše je přitom připraveno tak, aby musel zaměstnanec projít všechny stránky prezentace. Platforma zaznamenává průběh studia (opakované přihlášení, čas studia apod.), je možné využít závěrečný test k prověření znalostí získaných studiem i vystavit certifikát o absolvování kurzu. Pracujete s Canvou? I v ní jde připravit skvělé prezentace, a tedy i e-learningové kurzy. Ty pak jenom uložíte ve formátu Microsoft PowerPoint. Chcete vyrobit videokurzy? Vystačíte si se svým mobilním telefonem. Tímto způsobem dokážete zaznamenávat živé přednášky i třeba zaměstnance seznamovat s pracovištěm. Skvělým nástrojem pro zpracování videí je Vimeo Creator. Obecně platí, že platforma EDUNIO umožňuje nahrávat jakékoliv školení a kurzy s komunikačním standardem SCORM. K vytváření kurzů tak lze využívat veškeré nástroje pracující s tímto standardem, např. Storyline. Nakonec nelze opomenout i možnost vytvářet kurzy přímo v editoru EDUNIO. Pro uživatelskou roli Lektor v LMS EDUNIO zde existuje intuitivní Course Builder. TIP: Ušetřete na drahých kurzech, které vám vůbec nevyhovují. Využijte EDUNIO jako skvělou platformu pro firemní vzdělávání a připravte si vlastní kurzy běžně dostupnými prostředky.

  • 0 Neztrácejte čas nakupováním potravin v prodejnách obchodních řetězců a objednávejte vše online

    0.00 z 0 Hlasů

    Jídlo je jednou z nejpodstatnějších potřeb všech lidí, přičemž řídí nejen naše zdraví, nýbrž i psychickou a fyzickou pohodu. Z toho důvodu bychom měli dbát na správnou a vyváženou stravu, používání přirozených surovin a pravidelné vaření. V dnešní době si lze celý proces výrazně usnadnit, tudíž se nemusíte bát spousty hodin práce navíc. Jak na to? Vyhněte se zpracovávaným potravinám Jedním z největších problémů dnešní doby je oblíbenost průmyslově zpracovávaných surovin a nejrůznějších hotovek. Ty slouží jako jakási rychlá náhrada poctivého životního stylu, na což upozorňují i všichni výživoví poradci a doktoři. Následkem je mnoho civilizačních chorob, zkrácení délky života a další potíže. Zdravé a výživné recepty přitom nejsou nic složitého ani drahého. To samé platí pro nákup přirozených surovin, mezi něž se řadí třeba čočka, hrách, brambory, rýže, zelenina, české ovoce a podobně. Dokonce i rajská omáčka nebo například palačinky recept mohou být uvařené vhodným a zdraví prospěšným způsobem. Samozřejmě nikdo neříká, že si nelze dopřát občasnou chuťovku. Objednávka až k vašim dveřím Nyní se dostáváme k ohromnému benefitu společnosti Albert, která v současné době provozuje intuitivní e-shop s doručením zdarma od určité částky. Nemusíte tudíž trávit dlouhé hodiny dobrodružným obcházením nekonečných regálů a bojováním s frontami u kas. Zkrátka si sednete k vašemu počítači a vše nakoupíte online. K tomu vám pomůže i aktuální leták, přičemž všechny v něm zmíněné akce přirozeně platí i pro internetovou objednávku. Díky zmíněným benefitům ušetříte peníze za pohonné hmoty, svůj stres i několik hodin času týdně. Podívejte se na stránky pod výše vloženými odkazy a přesvědčte se na vlastní oči.    

  • 0 Kamenný obklad do interiéru dodá potřebnou špetku přirozené surovosti

    0.00 z 0 Hlasů

    Plánujete redesign interiéru, nebo se rozhodujete v novostavbě? Přírodní kamenný obklad v interiéru zazáří po každé stránce. Jedná se o obklad, který interiér sjednotí, zútulní a dodá mu eleganci. V kombinaci s dalšími materiály jako je dřevo umí v interiéru vytvořit nezaměnitelnou atmosféru. Obklad do interiéru v podobě přírodního kamene je volbou pro náročné. Při jeho lepení si s kreativitou připravte také trochu trpělivosti. Kamenné obklady jsou ekologické, do ovzduší neuvolňují žádné škodlivé látky a proto jsou vhodné zejména pro alergiky a astmatiky. Obklad z přírodního kamene je odolný vůči poškození a také odolává plísním změně teploty či nízkou údržbou. Nadčasovost, kterou spolu s přírodním kamenem získáte, oceníte. Kamenný obklad se snadno přizpůsobuje dalším prvkům v místnosti jako je nábytek, doplňky, podlaha. Obklad do interiéru můžete použít na více místech: · Stěna u televizoru, · stěny za sedací soupravou, v kuchyni, v ložnici za postelí, · v chodbě, předsíni, na viditelných místech, · koupelny, obývací pokoj, jídelna. Přírodní kámen skvěle hraje spolu s teplem. Díky tomu se nemusíte bát, že by byla podlaha nebo stěna z něho vyskládaná zimní. Kámen vnese do interiéru luxus a eleganci. Kamenné dlažby nevyblednou a jsou barevné jako na začátku. V kombinaci s podlahovým topením je kamenný obklad přímo žádaným materiálem. K obkládání v interiéru použijte jemnější vzory. Pro zvýraznění obkladu můžete na stěně použít LED osvětlení. Moderní design se v současnosti soustředí na otevřené prostory, čisté linie, minimalismus. Právě kamenný obklad pomůže moderní interiér sjednotit a vnést do něj nadčasový styl. Do interiéru můžete zvolit barvy dle vlastního výběru. Mezi moderní trendy patří obklady černé a bílé barvy. Pokud jste zastáncem teplejších barev, zvolte odstíny žluté, hnědé či béžové.

  • 0 Co je to kratom ?

    0.00 z 0 Hlasů

    Kratom jsou usušené a dále zpracované listy z oblasti Indonésie, kde se nachází stromy z kterého se kratomový prášek vyrábí. Tento strom nese latinský název Mitragyna Speciosa. Né každý se s ním už setkal. Jeho oblíbenost roste u nás závratně i tím, že jsi ho zamilovala řada lídí. Těmi skupinami jsou třeba lidé co chodí rádi do posiloven, manažeři různých firem, ale hlavně studenti a starší lidé. Těmto lidem se v souvislosti s kratomem říká "sběratelé kratomu " Někomu to může znít legračně, někdo zase zřejmě vůbec nepochopil jak to myslím. Když už si koupíte z některého obchodu sáček kratomu, velice často na něm totiž naleznete nápis "sběratelský předmět" Důvodem je bohužel fakt, že kratomové produkty nejsou v Evropské Unii považovány za "potravinu" ani pokud chcete "potravinový doplněk" Některé nařízení Evropské Unie mě osobně přijdou nešťastné. Tím mám na mysli to, že produkt není potravinou ani již zmíněným doplňkem stravy nemohou o něm prodejci v podstatě vůbec nic publikovat. Prodejci vám tedy mohou napsat odkud kratom pochází, jaké jsou jeho druhy, co kratom obsahuje a to je tak zhruba všechno. Jak už jsem výše napsal. Toto nařízení je naprosto nešťastné, protože lidé chtějí o kratomu vědět více a samozřejmě hledají dál na internetu, kde se akorát setkají s nejrůznějšími mýty a nepřesnými informacemi. Proto je zde má první rada. Pokud už hledáte informace nezůstávejte u prvních třech článků, které na vás ve vyhledávači vyskočí. Věnujte tomu opravdu dostatek času a možná nejlepším řešením je navštívit i zahraniční weby, kde je informací mnohem více a nejsou tak zkreslené jako u nás. Jen tedy v rychlosti. Kratom se rozděluje na základní tři barvy. Tím je zelená, bílá a červená. Každá barva kratomu vzniká jiným technologickým postupem. Top barva je zelená, v těsném závěsu je bílá a nakonec červená. V nabídce na internetu můžete najít, ale třeba takové zajímavosti jako je třeba černý kratom, zlatý, žlutý atd. Pokud tedy už máte dostatek nastudováno z jiných zdrojů a chcete se s kratomem seznámit mám pro vás další cenné rady. První rada: Nekupujte předražený kratom, je to zbytečné vyhazování peněz oknem ven. Cena se pohybuje okolo 400,- Kč za sto gramů. Někteří prodejci jej prodávají i za osm set.   Druhá rada: Raději zvolte prodejce, který má laboratorní testy na obsah škodlivých látek v kratomovém prášku. Rozhodně doporučuji laboratorní testy provedené českými laboratořemi. Testy by samozřejmě neměly být staré. Maximálně tak půl roku. Čím častěji se testy provádějí tím lépe. Třetí rada: Když už se nějaký prodejce prezentuje tím, že má "nejsilnější kratom" měl by mít k tomu certifikát, který je vystavený na jeho firmu ( jeho jméno ) Hodně zdaru při nákupu kratomu !

  • 0 Nevíte, komu svěřit výškové práce? My ano!

    0.00 z 0 Hlasů

    Výškové práce nejsou jen tak. Vyžadují oprávnění, techniku a zkušenosti. A my víme, kdo to vše má! Potřebujete opravit střechu na rodinném či komerčním domě? Zbourat komín nebo postavit nový? Nainstalovat reklamu? Pokácet rizikový strom? Opravit elektrické vedení? Všechny tyto práce hravě zvládnou specialisté ze společnosti DS výškové práce. Profíci s šestadvacetiletou horozeleckou praxí, kteří se výšky hned tak nezaleknou. Obraťte se na profesionály „Úroveň naší práce je stejně vysoká jako místa, ve kterých se při ní pohybujeme.“ Tento slogan vás přivítá hned poté, co otevřete stránky vyskoveprace-ds.cz. A ten hovoří za vše. Co od firmy DS výškové práce můžete očekávat, to je stoprocentní kvalita za dodržení dodacích termínů a bez zbytečného navyšování ceny. Vše za splnění veškerých bezpečnostním norem a předpisů, kterých v segmentu výškových prací rozhodně není málo. Mobilní přívěsný jeřáb a plošina Víte třeba, že do stísněných lokalit, úzkých uliček a historických center měst nesmí vstoupit klasický mobilní jeřáb? Z tohoto důvodu v DS výškové práce používají mobilní přívěsný jeřáb a plošinu, které jim vykonávání výškových prací v malých prostorách umožňují. Přívěsný jeřáb a plošina k pronájmu Rádi byste si některý z jeřábů a plošin vypůjčili? I tato možnost tu je. Patřičnou techniku si můžete vypůjčit na několik hodin i dní. Bojíte se, že jeřáb nebudete umět obsluhovat? Ani nemusíte. Součástí zápůjčky je i obsluha jeřábu, která je schopná maximálně využít potenciál daného stroje. Zkrátka to s ním umí. Výsledkem bude úspora času a lepší pracovní výsledky. Bohatá nabídka služeb V DS výškové práce toho ale nabízejí mnohem víc. V portfoliu služeb, s nímž se můžete do detailu seznámit na již zmíněných stránkách vyskoveprace-ds.cz, najdete montáže ocelových konstrukcí, práce zednické, klempířské, elektromontážní i shazování sněhu. A spoustu dalších. Práce se zkrátka profíci z DS výškové práce nebojí.

  • 0 Bytový designér vidí potenciál prostoru

    0.00 z 0 Hlasů

    Chystáte se na zařizování interiéru? Ať už stojíte před vybavováním novostavby nebo rekonstrukcí starší nemovitosti, pár dobře míněných rad od bytového designéra vám přijde vhod. Rady interiérového designu jsou k nezaplacení Mnoho lidí si myslí, že jim bytový designér nebude k ničemu, protože většinu věcí při zařizování bydlení zvládnou sami. Ale ne každý je profesionál v otázce interiérového designu. Je to stejné, jako byste se rozhodli přestat chodit ke kadeřníkovi kvůli tomu, že umíte vzít do ruky nůžky. Bytový designér promění zdánlivé nevýhody interiéru v přednosti Bytový designér má jedinečnou schopnost vidět prostor jinak než „běžný smrtelník“. Zatímco většina z nás vidí svůj interiér buď moc idealisticky, nebo naopak negativně, bytový designér vidí realitu a to, jaký má potenciál. Zatímco my vidíme, že se nám do ložnice nemůže nikdy vejít pořádná skříň a v kuchyni je ten zkosený strop pěkný problém, designér se podívá na prostor a hned mu v hlavě vyvstanou nápady, jak zdánlivé nevýhody proměnit v přednosti. V tom tkví nedocenitelnost služeb profesionála. Bytový designér pomůže interiér doladit k dokonalosti. I když se nám svépomocí může povést stylově zkombinovat nábytek, výsledek nakonec často „zazdíme“ tím, že interiér doplníme všemi možnými suvenýry z dovolených a neladícími doplňky. Bytový designér vám navrhne interiér na míru Při prvotních konzultacích s designérem je vhodné zdůraznit to, co v budoucím interiéru chcete opravdu mít. Pokud máte něco, co je vaší srdcovkou, ačkoliv se nejedná o stylovou designovku, bytový architekt si s tím musí umět poradit. Nenavrhuje totiž interiér, který bude poslední módy. Navrhuje interiér, který bude na míru vám. Jak jste na tom vy? Plánujete rekonstrukci svého stávajícího bydlení, stěhujete se do novostavby, nebo zatím jen sbíráte inspiraci? Bytový designér vám může pomoct vyladit i vaše současné bydlení. Využijte služeb profesionála a proměňte svůj dům nebo byt v prostor, kde se bydlí nejen prakticky, ale i stylově.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz