Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Hrnků není nikdy dost

    0.00 z 0 Hlasů

      Mezi nejoblíbenější reklamní předměty patří bezesporu hrnky, které využije snad opravdu každý. Hrnek s logem firmy nebo vtipným sloganem tak zůstává trvalou a přitom praktickou připomínkou vaší firmy.   I drobnost potěší Vždy, když vybíráme reklamní dárky, bychom měli přemýšlet i nad jejich praktickým využitím. Zda chceme, aby šlo o jednorázovou záležitost a nebo, aby je naši klienti využívali denně a měli tak naše logo stále před sebou. Samozřejmě základem je rozpočet a také příležitost, ke které chceme naše reklamní dárky dávat. Drobná pozornost ke každé objednávce bude jistě jiná, než poděkování stálému obchodnímu partnerovi. Mezi těmi drobnými dárky, které náš rozpočet zase tolik nezatíží, máme na výběr z propisek, zapalovačů, přívěsků nebo třeba malých balení bonbónů, což jsou dárky, které můžeme rozdávat jako malou pozornost pro radost, jako poděkování za návštěvu nebo nákup. Pokud ale hledáme něco trvalejšího, co zůstane jako připomínka delší dobu, měli bychom už chtít i něco, co má praktické využití a nebude jen ozdobou na poličce.   Praktické hrníčky Mezi stálice vhodné pro každou příležitost patří reklamní hrnky, které se vždy setkají s úspěchem a zvlášť, pokud mají nápad. Ranní kávu nebo odpolední čaj si nejraději vychutnáme v klidu, někdy ale není zbytí a musíme vyrazit na cesty. Populární jsou tak i termohrnky, protože udrží nápoj teplý po mnohem delší dobu a ty uzavíratelné si můžeme vzít i do auta nebo na cesty. Termohrnek s potiskem tak vidí každý, koho potkáme při cestě nebo s kým se dáme do řeči, navíc patří mezi velmi žádané artikly. Většinou patří příprava kávy právě do termohrnku a její popíjení v autě na cestě do práce nebo při cestě na výlet mezi rituály, na které se těšíme.   Připomenout se a poděkovat svým zákazníkům a partnerům jde mnoha způsoby, reklamní dárky patří mezi ty ověřené a dobře přijímané.    

  • 0 U předškoláků dejte pozor na bolesti zad

    0.00 z 0 Hlasů

      Už samotné spojení dětí a bolestí zad nám může připadat podivné, o to víc bychom se ale měli věnovat tomu, abychom nic podobného u našich dětí řešit nemuseli. Správný batoh hodně pomůže.   Před nástupem do školy Jen málokoho napadne přemýšlet u malých dětí nad tím, zda mají rovná záda a zda jim nějakým způsobem do budoucna nezakládáme na problém. Mnoho dětí má ale už v šesti letech špatné držení těla, v budoucnu se tak mohou potýkat s chronickou bolestí zad a dalšími zdravotními komplikacemi. Předškoláci už jsou často natěšení na školu, zvlášť, pokud už byli u zápisu. Do svého batůžku tak naskládají knížky, školní vybavení které už mají a hrdě ho nosí, jako by už opravdu do školy chodili. I předškolní batohy by měly splňovat základní kritéria pro pohodlné a zdravé nošení, protože kromě her je dětem většinou dáváme i na výlety, procházky a kroužky, nosí je tak velmi často. Proto se vyplatí batohy pro předškoláky vybírat velmi pečlivě, abychom předešli budoucím problémům a také naučili naše děti, jak batoh správně nosit a mít přitom pohodlí.   Hurá do školy To, co děti naučíme před nástupem do školy, budou mít zažité a dělat pak automaticky. Je tedy dobré jim předem vysvětlit, že batoh se nosí zásadně na obou ramenou, ne na jednom. K tomu pomůže právě i kvalitní batoh, který má v zádové části dobré odvětrávání. Dítě má tak záda stále suchá a nemá potřebu si je ochlazovat sundaváním batohu nebo nošením na jednom rameni. Anatomicky tvarované batohy do školy jsou také velmi pohodlné, nebude tak problém je, stejně jako svůj výletní batůžek, nosit správně. Pohodlné široké ramenní popruhy rozloží váhu a zajistí, že batoh bude dobře sedět. Bederní pás pomůže ulevit až od 50 % zátěže a pevná, anatomicky tvarovaná záda zajistí dokonalý komfort při nošení. Do školy si totiž děti v počátečním nadšení nosí i mnoho věcí, které do ní nepatří, a jejich batoh je pak velmi objemný a těžký.   Batoh, který dobře sedí a pohodlně se nosí, si navíc mohou děti vozit i na výlety a túry, přitom jako rodiče máme stále jistotu, že mají rovná záda a správné držení těla.  

  • 0 Zajímavosti o autoklíčích, které vás překvapí

    0.00 z 0 Hlasů

    Běžná věc, kterou máme i několikrát denně v ruce, a přitom jí nevěnujeme skoro žádnou pozornost. Klíče od auta však mají mnoho zajímavostí, o kterých většinou nemáme ani tušení.   Máte třeba představu, kde se takové klíče od auta vlastně vyrábí, jak dlouho trvá jejich vývoj nebo kolik stisknutí musí vydržet tlačítka? Pokud ne, pak vás překvapí i další informace.   · Vývoj klíčů trvá až tři roky, což odpovídá době vývoje nového modelu auta. Jedna z největších firem, které se vývojem a také výrobou autoklíčů zabývají, je v České republice, konkrétně ve Frenštátu pod Radhoštěm. Měsíčně se tu vyrobí kolem 150 000 klíčů různých značek. · Během vývoje musí klíče projít mnoha testy odolnosti. Některé patří mezi naprostý standard, některé si vyžádá samotná automobilka. A tak se klíče perou v pračce, padají z několika metrů, nebo vystavují vysokým teplotám i mrazům. Zkouší se třeba i to, zda na tlačítka mačkáte prstem nebo nehtem, každé tlačítko pak musí vydržet až půl milionu stisknutí. To pro odemykání navíc musíte zmáčknout větší silou než to pro zamykání vozu. Je to proto, abyste si omylem třeba s klíči v kapse auto nevědomky neodemkli. · Když vezmete klíče do ruky, vidíme jen kousek plastu v krytce a kousek železa v samotné planžetě. Pokud máme dálkové ovládání centrálního zamykání, pak můžeme přidat ještě baterii a nějaký mikroprocesor. Ve skutečnosti ale klíče od auta obsahují až 40 komponent, a všechny jsou schované v té malé plastové krytce, která se nám vejde do dlaně.   Drobná věc, jakou jsou autoklíče, tak má za sebou vskutku zajímavou cestu, než se nám dostane do rukou. Moderní technologie navíc předvídají, že časem nebudeme klíče vůbec potřebovat a své auto si odemkneme mobilem. A dnes běžné klíče od auta budou už jen luxusní výbavou za příplatek. Zatím si ale své klíče můžeme užít, kdykoli chceme.    

  • 0 Slovník cizích slov je mnohdy nezbytností i pro ty nejchytřejší

    0.00 z 0 Hlasů

    Z cizích jazyků proniká do češtiny stále více slov. Mnohdy nám nic neříkají a ani z kontextu neumíme přesně pochopit, co mohou znamenat. Často máme doslova na jazyku, o co asi jde, avšak zrovna si význam slova nedokážeme vybavit. Proto je příjemné mít se kam podívat. Dnes již samozřejmě nemusíte lovit význam slova v tištěném slovníku, dokonce ani sedat k počítači. Sáhněte třeba po mobilu. Ten máte vždy po ruce. Slovník cizích slov najdete v mobilním telefonu rychle i s výkladem slova, které hledáte. Znáte slova, která patří k nejhledanějším? Není nám jasné, co třeba je moribundus. Toto slovo se navíc zažilo v jiném významu, než je správný. Slovník cizích slov, který funguje ne jako překladač, ale spíše jako výkladový slovník, vám dá správnou odpověď na otázku, co toto slovo znamená i v jakém kontextu je jej správné používat. Hledáme i významy slov, jako je hrdobce, novinkou je kurzarbeit. Tradičními slovy, které sice známe, avšak neumíme je správně používat, a proto je ve slovníku cizích slov hledáme, jsou slova jako explicitní, relevantní, altruista, armagedon, ostrakizace, impertinentní, sofistikovaný nebo fundamentální. Kdy nám nejčastěji v našem slovníku chybí některá slova? Každá profese má svůj jazyk, ve kterém nacházíme velké množství termínů, jež vůbec neznáme, nebo si nejsme zcela jisti jejich významem. Nejde jen o lékaře a jejich latinu. Lidem z oblasti informačních technologií rozumíte často pouze předložky a spojky ve větách. Se stejným se potýkáme v odborném marketingovém slangu, v právničině, ale i v řadě dalších odvětví. Mnohdy též narazíme na archaický výraz. Můžeme se s ním setkat v knize, ale i když mluvíme s prababičkou. Nejjednodušší způsob, jak se neztratit v konverzaci, je zjistit si význam slova ve vhodném výkladovém slovníku, nebo chcete-li, ve slovníku cizích slov.

  • 0 Pořízení nových oken: Jaké jsou možnosti?

    0.00 z 0 Hlasů

    V případě, že se chystáte na rekonstrukci domu, možná vás čeká také výměna oken. Právě okna hrají důležitou roli z hlediska zamezení úniku tepla z domácnosti. Jaké jsou aktuální trendy v této oblasti? Levné řešení Jestliže chcete kvalitu, přitom však levnou variantu, hodí se asi nejvíce plastová okna. Dnes se ostatně používají u drtivé většiny domů. Nejenže jsou totiž cenově dostupná, ale zároveň mají i poměrně dobré vlastnosti z hlediska tepelné izolace. Ideální je, pokud se jedná o dvojskla, případně trojskla, díky nimž vám z domácnosti během chladných zimních měsíců bude unikat jen minimální množství tepla. Jejich předností je i velmi snadná údržba. Navíc se dají pořídit v mnoha barevných variantách, a to včetně imitací dřeva. Tradiční volba Ke klasice patří dřevěná okna. Jejich drobnou nevýhodou je vyšší pořizovací cena. Oceníte ale velmi pěkný vzhled. Hodí se nejen pro novostavby, uplatní se rovněž u starších objektů. V některých případech je lepší zvolit alternativu, již představují špaletová okna. Hlavně u historických objektů jsou přímo doporučovaná odborníky, aby nedocházelo k estetickému znehodnocení staveb. Nejnovější trend K moderním variantám se řadí hliníková okna. Jejich předností je velmi nízká hmotnost, okna z hliníku navíc mají velmi vysokou odolnost, takže jsou vhodná i pro stavby, které se nacházejí v oblastech, kde může panovat extrémní počasí. Vyjdou však na poměrně dost peněz, takže jsou v současnosti k vidění spíše u luxusnějších nemovitostí, jejichž majitelé nemusejí hledět na každou korunu. Ať už zvolíte jakýkoliv z výše uvedených modelů oken, je vždy důležitá kvalitní a odborná montáž, dále pak i pravidelný servis. Proto se obracejte na renomované prodejce a firmy, jež vám zajistí instalaci nových oken s náležitou péčí. Uvědomte si, že nová okna mají sloužit po desítky následujících let.

  • 0 Vite, jak ma vypadat idealni kancelarsky nabytek?

    0.00 z 0 Hlasů

    Zařizování nové kanceláře rozhodně není tak jednoduchý úkol, jako by se mohlo jevit na první pohled. Nábytek a veškeré další vybavení musí splňovat určitá kritéria, jinak se v daném prostoru dotyčná osoba nebude cítit dobře, což může negativně ovlivňovat pracovní morálku. Naprostý základ tvoří stůl Jestli existuje něco, bez čeho se buď v kanceláři, anebo domácí pracovně rozhodně neobejdete, je bezpochyby kancelářský stůl. Jelikož u něj budete trávit nejvíce času, dejte si na jeho výběru maximálně záležet. Vše začíná už u samotného materiálu, který by neměl být příliš lesklý, jelikož by mohl vytvářet nepříjemné odlesky.   Co se týče výšky stolu, měla by plně odpovídat tělesným proporcím pracovníka, jenž by se při práci neměl zbytečně hrbit. Ideální je, pokud mezi sedací plochou a pracovní deskou existuje vzdálenost okolo 30 cm, a to kvůli dostatku prostoru pro nohy. Velikost samotné pracovní plochy by se měla odvíjet od toho, co všechno na stole bude umístěno. Dbejte na to, aby se nahoru vlezl počítač i s klávesnicí, psací potřeby, případně různé šanony s dokumenty, diář apod. Myslete na úložný prostor Lidé při zařizování kanceláře častokrát zapomínají na dostatek úložného prostoru. Pro tento účel velmi dobře poslouží kancelářská skříň, kam můžete uložit všechno potřebné. Dbejte ovšem na to, aby ladila i se zbytkem vybavení v místnosti, jinak bude prostor působit příliš chaoticky a nesourodě. Samotná velikost skříně samozřejmě záleží na tom, kolik úložného prostoru potřebujete. Každopádně je vždycky lepší, když má každá věc v kanceláři své místo, než aby se někde jen tak povalovala.   Kvalitní kancelářský nábytek nabízí společnost AJ Produkty. V jejich internetovém obchodě si můžete vybrat z opravdu široké nabídky zboží, a nejen do kancelářských prostor, ale taktéž do dílen, jídelen či šaten.

  • 0 Jak na online půjčku Home Credit

    0.00 z 0 Hlasů

    Společnost Home Credit není třeba příliš představovat, za dobu svého působení na našem trhu si vybudovala silnou značku s velkým jménem. Není divu, že i takový subjekt nabízí nebankovní online půjčky a dostává tak finance ke svým zákazníkům rychle a pohodlně. Co dostanu s půjčkou Home Credit? Půjčku vyřídíte od počítače, prakticky kdykoliv a nepotřebujete k tomu více než pár dokladů. Není potřeba ručitel, není potřeba navštěvovat banku. Home Credit navíc láká na celou řadu benefitů, které se u tohoto typu půjček příliš nevidí. Předně je to možnost předčasného splacení půjčky zcela zdarma. Dále můžete měnit výši měsíční splátky a pokud si rozmyslíte, že půjčku nechcete, můžete ji do měsíce úplně zrušit. Pokud chcete, můžete si rovněž připojistit neschopnost splácení. To je služba běžná u bankovních půjček, u těch nebankovních se ovšem teprve zabydluje. Jak je vidět i takovými službami navíc, lze pohotově konkurovat běžným bankovním domům. Jak to funguje? Home Credit si můžete půjčit od 10 000 do 150 000 korun a vyřízení půjčky je zcela zdarma. Cesta k penězům začíná vyplněním online formuláře. Zde uvedete výši půjčky o jakou máte zájem a dobu splácení. Po odeslání dotazníku zavolá na telefon uvedený v objednávce manažer, který s vámi dojedná detaily půjčky. V tu dobu je vhodné mít připravený občanský průkaz a druhý doklad (pas, řidičský průkaz, rodný list a podobně) a údaje o zaměstnavateli (podnikatelé poslední daňové přiznání). Nic víc potřebovat nebudete. Po tomto rozhovoru obchodní zástupce zpracuje údaje a zašle vám smlouvu k podpisu. Jakmile je smlouva zpět u manažera, odcházejí peníze na váš účet (případně jsou zaslány poštovní poukázkou). Vše bezpečně, z pohodlí domova a bez zbytečného papírování. Pokud potřebujete spolehlivou půjčku s celou řadou benefitů, neměla by vám ta od Home Credit uniknout.

  • 0 Rychlá levná půjčka u bank i nebankovních společností

    0.00 z 0 Hlasů

    Bylo by krásné, kdyby se člověk mohl vždy obejít bez půjček. Taková situace však není reálná. Když vám odejde důležitý spotřebič, dostanete nečekané účty nebo se opozdí výplata či zkrátka potřebujete větší objem peněz na své potřeby, můžete zjistit, že vaše úspor na zvládnutí této situace nestačí. Pak si budete muset půjčit. Vybírejte s rozvahou nejlepšího poskytovatele půjčky právě pro vás. V každém případě je ideální rychlá levná půjčka. Takovou půjčku lze získat od některých bank i nebankovních společností. Rychlá levná půjčka šetří čas Nemáte čas na obcházení poboček bank a nebankovních společností nebo na telefonáty do těchto institucí a přesto byste chtěli rychlou levnou půjčku? Nechce se vám hledat na internetu a pak dlouze studovat jednotlivé nabídky? Pak můžete navštívit některý z internetových portálů, který půjčky nabízí a srovnání a výběr podle vašich parametrů provede sám za vás. Jinou možností je využít některou z internetových kalkulaček a půjčku si nejen vybrat, ale i sjednat online. Tuto možnost nabízejí jak banky, tak nebankovní instituce. Výhody a nevýhody rychlé levné půjčky Nespornými výhodami rychlých levných půjček je jejich dostupnost, rychlost vyřízení a relativně nízká cena. S přeplacením je potřeba počítat jako u každé půjčky, záleží však na tom, kolik přeplatíte. Pro nejlevnější hotovostní půjčky se vydejte do banky, ideální je zvolit banku, ve které máte veden běžný účet. Zde bude vaše půjčka pravděpodobně nejlevnější, a pokud má banka dostatek údajů o žadateli a současně i majiteli účtu, bude vyřízení dílem okamžiku. Podmínky pro schválení rychlé levné půjčky jsou však u bank přísné, takže půjčku nemusíte dostat. Kdo nabízí rychlou levnou půjčku Nabídek rychlých levných půjček je mnoho, zvláště na internetu. Člověk, který se půjčkami nezabývá, může mít potíže s výběrem solidní rychlé levné půjčky. Určitě začněte s nabídkami banka velkých a známých nebankovních institucí. Levné rychlé půjčky nabízejí i soukromníci, často je však vyžadována záruka. Jde-li vám pouze o malou částku, můžete využít i SMS půjčky, ty však až na výjimky nebývají levné. Získat rychlou levnou půjčku opravdu lze, ale musíte si umět správně vybrat.

  • 0 Jak si zajistit cenove vyhodnou elektrinu a plyn?

    0.00 z 0 Hlasů

    V případě, že se bojíte nárůstu cen v důsledku aktuální koronavirové krize, je na místě hledat možnosti, jakým způsobem byste mohli snížit náklady na provoz domácnosti. Účinným řešením může být přechod k jinému dodavateli energií. V první řadě je nutné si zjistit, zda se vám změna dodavatele skutečně vyplatí. Levná elektřina umožňuje ročně ušetřit stovky korun v běžné české domácnosti. Je ale třeba hledět nejen na cenu, ale i služby, které za ni dostanete. Totéž platí rovněž pro levný plyn. Dejte si pozor, co podepisujete Cena je samozřejmě vždy hlavním kritériem. Všímejte si ale toho, co v jejím rámci dostanete. Některé společnosti si totiž kupříkladu účtují takzvaný aktivační poplatek. Jindy se přechod k jinému dodavateli sice naoko vyplatí, jenže podepíšete smlouvu, v níž se zavazujete k určité minimální spotřebě. Pakliže ji nakonec máte nižší, platíte další peníze navíc, takže se v konečném důsledku změna nemusí vyplatit. Skrytých komplikací se dá najít ještě více, a to třeba v podobě absence nejrůznějších bonusů apod. Proto je důležité si důkladně projít nabídky a tarify jednotlivých společností, jež ve vašem regionu působí. V každém kraji dnes funguje vícero firem, které se dodávkami energií pro domácnosti zabývají, takže rozhodně máte z čeho vybírat. Výhodou dnešní doby je možnost vyřešení celého přechodu od jednoho dodavatele k druhému přes internet. Nemusíte tak složitě vyřizovat veškeré náležitosti. Zpravidla se nová společnost postará o plynulý přechod tak, abyste po nějaký čas nemuseli platit dvěma firmám, případně nebyli pár dnů, ba dokonce týdnů zcela bez elektřiny a plynu. Epet – dodavatel levné elektřiny a plynu Jednou ze společností, které v tuzemsku levný plyn a elektřinu nabízejí, je Epet. Nepatří k největším dodavatelům v ČR, což je ale výhodou, protože svým zákazníkům dokáže poskytnout osobní přístup, své klienty nebere jen jako čísla do svých kolonek, jak je tomu často v případě velkých společností. Kromě atraktivních cen a dobrého přístupu pak oceníte třeba také možnost jednoduchého a rychlého vyřízení. Kompletní informace se dají najít na https://www.epet.cz/.

  • 0 Nosiče kol vám mohou dost usnadnit cestování

    0.00 z 0 Hlasů

    Léto je ideální doba vzít si v práci dovolenou a vyrazit konečně někam na kolo. Jestliže už máte okolí vašeho bydliště proježděné křížem krážem, zkuste letos naložit kolo na auto a vyrazit někam do neznáma. Aby byl převoz bezpečný a pohodlný, je třeba pořídit kvalitní nosič na kola. Zapomeňte na výškové limity Pokud se budete rozhodovat o tom, zda jsou lepší nosiče kol na tažné zařízení, anebo na střechu, přikláníme se rozhodně k té první variantě. Ačkoliv se vám mohou zdát pořizovací náklady poněkud vyšší, jedná se o investici do budoucnosti, která se každému vášnivému cyklistovi rozhodně vyplatí. Kromě toho má tento typ celou řadu výhod, jako například malý aerodynamický odpor, s čímž se samozřejmě pojí i minimální spotřeba paliva navíc.   Dále se při převozu kola nemusíte obávat žádných výškových limitů, jako tomu je v případě, když máte své kolo připevněné na střeše automobilu. Nosiče kol na tažné zařízení se pyšní jednoduchou a rychlou instalací, přičemž následné upevnění kola je též samo o sobě časově nenáročné a snadné. Jelikož jsou kola umístěna v zákrytu, jsou tím pádem lépe chráněna před povětrnostními vlivy. Mimo jiné se nemusíte obávat ani hluku během transportu. Dostatek úložného prostoru Jelikož jsou kola upevněna za autem, stále vám zbývá prostor na střeše, jež lze perfektně využít. Pokud vás jede na tuto cyklistickou dovolenou vícero, rozhodně s sebou vezete i více zavazel. Když vám nestačí úložný prostor vašeho kufru, řešení nabízí střešní box umístěný právě střeše vozidla. Cestujte chytře a využijte všechny možnosti na maximum. Vyplatí se to.   Velký výběr jak nosičů na kola, tak i střešních boxů naleznete v internetovém obchodě Filson Store. Máte možnost zde nakoupit zboží od různých ověřených značek, jako je například Thule a mnoho dalších.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz